olda Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Mám papírový problém s autem,dneska mi na evidenčce řekli,že mám v 306TD motor ze 406,typ motoru má být DHY,ale já tam mám D8B,dá se to normálně zlegalizovat,nebo mě čeká nějaké trápení? Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 no, v mých chytrých programech to píše, že jediný TD v 306 je XUD9TE (D9A) a v 406 jsou TD jenom XUD9TF/L, XUD9BTF, XUD9SDZ-DHW DHY nikde nevidím, jedině, že by to spadalo pod ten poslední z 406 Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 a D8B sem nakonec taky našel, ale u Peugeot Expert XUD9TFL (D8B) Citovat
olda Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Auto je r.v.5/98,na STK mi tvrdili,že podle tabulek je to ze 406. Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 D8B je 1.9TD 68kw, vyrobeno 95-98 DHY (pokud patří k tomu XUD9SDZ-DHW, jakože od SDZ po DHW) tak ten je 1.9TD 55kw 96-99 Citovat
olda Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Na motoru jsme vyčetli tohle:PSA D8B 10 CUAN6001276 [Editován dne 14/6/05 olda] Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 to je divný... jedině sehnat ten správnej štítek... se divím, že jím jde o to D8B, protože nejdůležitější je to XUD9 (peugeot diesel) a to za tím jsou už pak různý výbavy a verze (kW) motoru možná je tam totíž ještě jeden štítek, nebo chybí jeden měl by být u olejovýho filtru, ale některý verze mají ještě jeden štítek ve stejné výšce, ale víc doprava k převodovce, odhadem 10cm (když stojíš a díváš se do motoru tak ta pravá strana) Citovat
olda Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Štítek na motoru vůbec není,ale ani díra po nejtu,vypadá to,že tam nikdy nikde štítek nebyl,tohle je vyražený nad číslem motoru,co je nad ol.vanou Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 aha, tak se zkus mrknout jestli tam není ještě něco vpravo vyražený... jinak nevím, někdo mohl měnit blok, a hodil tam blok z Experta... a pak další možnost: možná bude Oddie mít lepší nápad Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Jsou to různé typy motorů - do 306 patří DHY (66kW) nebo D8A (68kW), stejně jako do 405-ky či Xantie. Ty druhé dva typy, DHX či D8B (zřejmě dvě označení pro totéž) se dával do 406, 806 a klonů, a Expertu a klonů. Zlegalizovat typ motoru D8B v 306 asi dost těžko, k tomu nikdo souhlas nedá, ale zeptej se, jestli jestli ti zapíší D8A - z toho mám doma štítek. Pokud budou trvat na DHY, budeš muset sehnat štítek z DHY... Jinak ty motory jsou navenek naprosto stejné, proč v tom výrobce dělal takový guláš netuším (no, protože Francouz ). Jinak to svědčí o jediném - někdo u toho už měnil motor... Fusion: neber ty Autodata jako dogma, bývá v nich dost nepřesností... Citovat
Milhaus65 Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Poslední jiná písmena jsou jen jiné emisní normy. Zajeď k nejbližším Peugeotům a? Ti napíšou na hlavičkový papír, že typy motorů které potřebuješ jsou technicky shodné a pro dané vozidlo je rozdíl jen ve starším značení. Mělo by to pomoc, už jsem se jich něco napsal... Na evidenčce porovnávají kod z VINu a písmena na motoru. JInak to co psal Oddie, máš jiný motor, nejspíš z auta ze Švýcar, tam jsou emisní limity jiné. Citovat
olda Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 U Peugeota už jsem byl,tam mi řekli,že tohle maj vyřešit na technický,protože na to maj tabulky,ve kterých si vyčtou,že jsou ty motory stejný,tak zkusim ještě jednou na STK.Jinak auto je dovoz z Holandska,ale je možný,že to někdo dovezl sem se špatnym motorem a tady se dal jinej motor,ale to je jen moje úvaha. Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Tak to ti u Peugeota řekli špatně. Zkus jiného Peugeota , na STK bys chodil zbytečně. I když totiž z STK vydyndáš na protokol cosi o tom, že ty motory jsou shodné, technik či baba na úřadě to stejně bude požadovat na hlavičkovém papíře Peugeota - kór v Kralupech, se zeptej Hicse, co tam je za *** Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Jinak, tenhle dotaz už tu byl taky asi milionkrát, a stejně tak už jsem sem hodněkrát dával tenhle odkaz - stanovisko Ministerstva dopravy: http://www.mdcr.cz/text/oblasti/silnicni/15x/idenvo.pdf Uvedený příklad zřejmě spadá pod bod 6 (či dokonce 4) - tzn. STK hodnotí typ motoru jako závadu. Technika na STK lze sice překecat, aby dohledal někde záměnnost těch motorů a vhodně to naformuloval do protokolu, nicméně změnu do dokladů stejně vyznačuje magistrátní (či obecní) technik, a ten si většinou vyžádá stanovisko výrobce (na to má právo - ostatně je to uvedeno u dost variant, jak si lze všimnout). Citovat
Milhaus65 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Přesně tak, technikovi na úřadu je to uplně jedno, on to chce mít na papíře,hlavně na hlavičkovém s razítkem:D..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.