Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bonusová akce pro členy!!!

Recommended Posts

Odesláno

při zaplacení členství nebo jeho prodloužení v datu 1.11.-31.12.2012 sleva 100,- z celkového nákupu v klubovém eshopu. podmínkou minimální odběr zboží před odečtením slevy je 400,- bez započtení poštovného a balného.

postup jak zaplatit řádné členství :

pro členy v ČESKU : ZDE

pro členy ze SLOVENSKA a jiných států : TU

klubový eshop jest TADY

zvýšíme počet platících členů ze Slovenska???;)

Odesláno

aktuálně pro info

počet platících členů je v tomto poměru

364 řádných členů z České Republiky

68 řádných členů ze Slovenska

1 řádný člen ze Švýcarska

Odesláno

Takže můžu teda zaplatit už dnes jo? Nebo to nechat až po 1.11.? A mně to taky vezmeš do Senice? :mad: Kdyžtak zase místo tel napsat Senice? Dík ;)

[upravil dne 26/10/12 07:47 od Andreww]

Odesláno

Badzik: Tyto úkony se dělají manuálně a vedení tak činí ve svém volném čase, proto ke změně nedochází ihned, vyčkej tedy :)

Odesláno
Kdy se mi změní členství na profilu?:):papa

:o:o:o žádného takového v seznamu nemám.... kdy si platil a pod jakým ID ??? A ani v registracích nikdo takový neexistuje..... nemáš náhodou více registrací a \"nicků\"????

[upravil dne 30-10-12 21:25 od Přema]

Odesláno

Radku asi jo....ale jak mám poznat že to třeba neposlal za něho nějaký kámoš.....totiž pod 9846 je uplně někdo jiný kterému sem psal o doplnění udajů...asi by se divil že mu dojde kartička a nic neplatil..... a potom se v tom vyznej

Odesláno

Dneska na SK to samé....přišla platba a nikdo takový ani pod jménem ani pod ID neexistuje...... s těma lidma je hrozná práce.....a pře pár dny to samé...přišla větší platba a když píšeš meil tak bez odpovědi , nemám kam poslat kartičku bo nemá uplnou adresu......už mě to fakt nebaví.....jak s lopatama

[upravil dne 30-10-12 22:03 od Přema]

[upravil dne 30-10-12 22:16 od Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...