Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no je to blbé, ale když takovej magor letí 200km/h a vezme te přímo zepředu tak motorka je prý schopná auto rozpůlit :bojim tak že nejen zboku ale i zepředu a nedej bože když se zvedne a jde jen sklem skrz celé auto.

Odesláno
Napsán autorem Fusion

to je jak takovej velkej náboj vystřelenej přímo po nich...

jediný co by se dalo brát jako + je, že pravděpodobnost, že se tohle stane není zas tak velká

No pravděpodobnost ....... . Murphyho zákony jsou nezlomné.

Odesláno

No tohle je to ceho se nejvic bojim. Nakej mladej idiot to do me posle. Ani by to nemuselo bejt ve 200 km/h motorka, vona stara 205tka nevydrzi skoro nic. Lidi jezdi jak prasata a co je horsi klido predjizdi pred horizontem nebo v zatackach. bojim bojim

Odesláno

Z takových to nehod mi přeběhne vždy mráz přes záda to snad ani není možný. Jeden se překoukne a odnese to spousta dalších neviných lidí :( :(

Odesláno

Tak o tomhle jsem slyšel, když jsem řikal rodině, že plánuju motorku, ale když to vidim, tak je to fakt odrazující!!! Fakt jsem teď na jednu z těch fotek čuměl asi 5minut a nemohl tomu uvěřit - tfuj!!!

btw:kvasky - vždycky za to jeden nemůže...to je na tom to nejhorší (člověk může bejt sebeopatrnější a sebelepší řidič a ... )

Odesláno

Tak to je opravdu hnus... Kluci jezdí jak mistři světa a diví se, že na ně každej nadává. Tohle si ale nikdo z nich nepřipustí (\"Vždy? já jezdim bezpečně...\"). Proto nemám DDO rád a radši beru škarpu, když nějakýho vidim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...