Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Realitka? To jsi mě rozesmál. Záruka je vždy a to na věcné a právní vady, které byly kupujícímu známy a tobě je zatajil. Jiná smysluplná mě nenapadá. Pouze v případě klasické Aukce nelze záruku uplatnit.

Odesláno

Koblih69, při dnešní rychlosti soudů bych byl s formulací ,, tak jak stojí a leží ,, velice opatrný. Na netu jsou mraky případů jak na tuto větičku dojeli i v případě nemovitosti.Je to přeci jenom investice dosti velká.

Odesláno

Ono je to u mě jinak, ta formulace nic neznamená, ale pokud by mě někdo do ní tlačil tak bych to z principu nepodepsal, protože už z toho je cítít že mě chce odrbat.

Tím myslím, vůbec nepodepsal né tlačil na její vypuštění...

[upravil dne 19/10/12 19:30 od koblih69]

Odesláno

Koblih má v tomto pravdu, predávajúci sa touto vetou zdaleka nemôže zbaviť zodpovednosti za prípadne skryté právne alebo vecné ...

To je prežitok už dnes ...

Odesláno

já si myslím, že je lepší tomuto radši předejít, než se potom tahat s někým po soudech.Kór v ČR.Co soud , to jiný názor. Asi tak.

Odesláno

jednat s majitelem nejde z časových důvodů kupujícího , ale právník v každém případě.Ty peníza jemu mohou člověku ušetřit velkou dávku nervů.

Odesláno

Francouz_407 na co si se vlastně ptal :)? Od rezervace tě každý zrazuje a stejně se do toho ženeš. Ano odnes aspoň tu smlouvu právníkovi.

Majitel nemá čas? Není to trochu neovyklý? Není tam jiný problém, který není na stole a snaží se ho vyřešit ( rozvod... ) viděl jsi výpis z L.V. že už tasíš portmonku?

Odesláno

Je tam nějaká hypotéka,

V katastru je:

Způsob ochrany nemovitosti

Nejsou evidovány žádné způsoby ochrany.

Seznam BPEJ

Parcela nemá evidované BPEJ.

Omezení vlastnického práva

Typ

Zástavní právo smluvní

Jiné zápisy

Nejsou evidovány žádné jiné zápisy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...