Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bart.lbc: ty jo, fakt jak nova...

Jinak ja se sve budu zbavovat pravdepodobne na jare, mam 2.0HDi bez FAP (EURO 3, 100KW), jede furt skvele, aktualne 200k km. 17\" kosmos, origo xenony, prosivane sedacky. Tak jestli jeste mit svou nebudes, hodim sem inzerat, muzes se ozvat ;)

Odesláno

To by som si pozrel aj iné fotky o tom aute, píše tam v maximálne výbave okrem navigácie a hneď na prvej fotke je vidno že nemá ani Xenóny :myslim:D.

Odesláno

Pre niekoho je max vybava elektricke okna vzadu, zadny stierac s ostrekovacom, ovladanie radia pod volantom a palubny pocitac.:D:D Maximalne viacej toho nepotrebuje. :D

Odesláno

Aby to bylo k věci. Mě 1.6HDi docela mile překvapilo, nebyla to žádná raketa, ale táhne docela příjemně, čekal jsem zklamání , ale bylo překvapení. Takže proč ne. Bohužel jsem s tím jel jen chvíli a nemohl vyzkoušet předjíždění a jiné limity.:D

Odesláno

Najeto jen 300km :D....a proč???

Během 3 měsíců jsem prohlídnul tak osmdesát 407ček a asi v třetině jel.

Je to pouze o štěstí, pokud z bazaru a stojí to auto za to, nebude levný. Ideálně trefit na poctivýho soukromníka.

1.6 nebo 2.0? Jasně 2.0, ale jezdím 1.6, protože 2.0 který bych věřil prostě nebyla. To už můžeme diskutovat jestli není lepší benzín.

Xenony, sedačky, kůže atd.? ...na ojetině fakt hodně podstatný

Odesláno

Tvoje bejvalka v Andy Auto? Jak to? Já myslel že jen dovážej.... Jinak s nima mám několik příběhů na pokračování, 3x jsem tam napochodoval se 160.000 v kapse a naštěstí dal vždycky otočku!!!

Odesláno

Jj, koupeno v Andy, prodáno Andymu. Já za Andyho mohu jen doporučit. Při koupi, zavolejte si, aby tam byl vedoucí pan Staněk.

Pan vedoucí je maximálně vstřícný a mě poradil s výběrem už 3krát velmi dobře. Nikdy sem neměl důvod se tam nevrátit. Vždy mi poradil velmi dobře. Upozornění:TOTO NENÍ REKLAMA ANDYMU !!! Jen má zkušenost.

Odesláno

ja tam take kupoval moji 407mu a max. spokojenost, stav tachometru sedi, 407ma nehavarovana a na kastli pouze origo lak, sice ten prodejce, co se mne venoval, autum asi moc nerozumel, ale nevadi, stejne jsem ho ani nepotreboval, radeji si v klidu vse projdu sam

jsem alergickej na typicke bazary/bazarniky, ale u Andyho to bylo celkem OK

Odesláno

Jen ve zkratce hlavní příběh. Jedu na 407, inzerovaná prý modelový rok 2008 (do provozu konec 2007). Všechny díly na autě r.v.2005 - \"tak asi měly nějaký starý zásoby skel a víček na skladě\"...potom \"no co, tak je 2005, ale je dobrá\"

Po 2 týdnech se spokojím s 2005 a jedu pro ní:

nechaj mě 45minut vykysat, tak si jí oblížím snad po stý...co to? nepatrně zalakovaná guma u A-sloupku u řidiče a už jdu stopu po stopě, hnutá haubna v pravo +5mm vlevo skoro bez vůle. Tady to bylo bouraný ne? - \"My bouraný auta nevozíme\".... po 10 min. \"no tak to bylo bouchlý, výměněnej nárazník a blatník...ale totálka to nebyla, to my nevozíme, to leasingovka nechá sešrotovat...\"

Já si připlatil jinde, každopádně tahle byla za 2-3 týdny taky pryč...

Tak mistrovský řeči kolem (3 lidi nezávisle na sobě) jsem neslyšel snad ani v AAA nebo ESA...

Odesláno

Jo, je to individuální, každopádně těch aut se tam točí mraky.

A v porovnání s jinými \"standardními\" bazáči bych si vybral taky spíš Andy. Ale na arogantní kecy posledního typa nezapomenu asi nikdy...

Odesláno

no to je bohuzel normalni, ja jsem na bazaristy alergickej, jsou to vesmes typove nevysoke inteligence a neurvaleho chovani, bohuzel, ale v porovnani s ostatnimi bazary Andy-auta jeste celkem jde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...