oddie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Nafta samotná sice jen tak nechytne, to je pravda, jenže co na autech většinou chytne, je jako pro zlost elektrika, a od toho pak teprv zbytek. A zrovna HDI-čka jsou k požárům velmi náchylné! Zvláš? 206, zkuste se zeptat někde na vrakáčích po motorových svazcích, a dozvíte se, jak je to žádaný artikl... Citovat
mk405 Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 tak taky zvažuji, a nakonec asi taky kopím Pyrocool, pro jistotu 2ks a budu mít dorej pocit, že malinkej ohníček uhasím a při tom větším utíkám hlava nehlava pryč od auta:D Jirkap: dokdy potřebuješ vědět množství aby jsi je stačil přivézt do šebetova? mk:papa [upravil dne 23/6/05 mk405] Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: oddie Nafta samotná sice jen tak nechytne, to je pravda, jenže co na autech většinou chytne, je jako pro zlost elektrika, a od toho pak teprv zbytek. A zrovna HDI-čka jsou k požárům velmi náchylné! Zvláš? 206, zkuste se zeptat někde na vrakáčích po motorových svazcích, a dozvíte se, jak je to žádaný artikl... Hlavně, že tam mám miliardu a půl pojistek Citovat
Jirkap Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: mk405 tak taky zvažuji, a nakonec asi taky kopím Pyrocool, pro jistotu 2ks a budu mít dorej pocit, že malinkej ohníček uhasím a při tom větším utíkám hlava nehlava pryč od auta:D Jirkap: dokdy potřebuješ vědět množství aby jsi je stačil přivézt do šebetova? mk:papa [upravil dne 23/6/05 mk405] Stačí tak týden nebo max dva dny před Šebetovem Citovat
kwe Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 Neuvažovali jste někdy o pořízení halonového hasícího přístroje? Přesněji s hasiven FE36? Přecejenom přímo halon už byl zakázán kvůli poškozování ozonové vrstvy. Je sice fakt, že 2kg stojí přibližně 5.000, ale když to porovnám s cenou auta, popř. cenou dílů a s faktem, že mi to zaplatí by? jen jediná zachráněná část v motoru :-). Je ale fakt, že než bych pomohl uhasit něčí auto s tímhle hasičákem, tak bych ho informoval, že ho to vyjde na 5 tisíc Nevíte někdo, kde se dají sehnat relativně levně? Citovat
uulik Odesláno 4. červenec 2005 Odesláno 4. červenec 2005 Já mám od vojska docela levně sehnaný,akorát je problém nechat si ho od někoho kompetentního překontrolovat aby na něj dal aspirační nálepku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.