Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžeš taky sednout na velkýho žlutýho ďábla \"Stud.Agency\" k nám do Práglu, odsud (nebo skrz) už určitě pojede lidí povícero :cool:

Odesláno

guldy:

Jedu přes po D1 přes Prahu na Mělník ;) Takže když mě kontaktuješ, tak bych tě někde vyzvedl :papa

Zustávám tam přes noc a druhej den asi po obědě (záleží jak by jsme se domluvili) valím zpět, tak bych tě zase mohl hodit :) Popř by se určo našel ještě někdo jinej :papa

EDIT: Koukám že jsi z Brna... Tak přijeď k nám k Havl. Brodu... auto ti necháme zaparkovaný u nás v uzamčeným dvoře a druhej den tě vemu z5 a vemeš si zase autíčko :)

[upravil dne 10/11/12 23:27 od ChouLu]

Odesláno
no já nevím zda si troufnu takovou dálku ještě autem :D ale co mne dost překvapilo je ochota lidí tady... s tím sem se na žádném foru či klubu ještě nesetkal

Lidi v našem klubu jsou fakt fajn, super parta lidí :super:super není čeho se bát :papa

Odesláno

Berkoff nekecej a dojeď už tak máš áček až až , přijed si napravit reputaci :D apropo kde jsou další? Brno , Blansko, Plzeň,Krnov,Vysočina? a další a další?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...