Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chladivo sa odsávalo na fotrovom aute kvôli demontáži chladiča na odporučenie mechanika ktorí mu bude opravovať tú búranú časť a nakoľko je do mladé auto a predpoklad bol že je v okruhu ešte podstatne viac chladiva. Otec neplatil nič, to chladivo mu po oprave vráti naspäť a s doplnením na požadované množstvo.

Odesláno
tak si ho precitaj este raz :D

Asi je problém v tom, že nechápu co se ti nelíbí na tom, že si Judes nechal udělat klima údržbu... každej není takovej, že \"jede destičky až na plech\". Přirozený únik klimatizace se poslední rok na školeních udává až 30%, takže proto se doporučuje údržba každé 2 roky. Ono je potřeba si uvědomit, že nejde jen o chladivo, ale taky olej, který v něm je. Jinými slovy klidně ještě chladíš, ale už dávno nemažeš... což je pro kompresor celkem špatná zpráva. Nemluvě o tom, že se po odsátí chladivo čistí a ten bordel, který se uvolňuje do systému není zrovna taky ideál...

Odesláno

no u mě servo a řízení...buď mi to odešlo obě naráz a nebo mi odešlo řízení (únik oleje) a potom servo,ale servo se chovalo normálně stále šlapalo...netuhlo v zatáčnce nebo i jinak,prostě chodilo...takže asi vše naráz...když se má něco podělat,tak se to podělá

Odesláno

marcel..noo chladic ma vysiel na 120 e plus montaz a doplnenie 50 e..cize 170 s papierom..plus olej filter 50e a rozvody okolo 320 myslim a menil mi to bratranec on ma servis doma

Odesláno

Je to řemen a 2 kladky tedy kompletní rozvodová sada ;) Nebo je snad libo ještě vodní pumpu? OK, ale to jsi nepsal, takže připočti 40 Euro ( za SKF ať máš to nejlepší ) a máš to dohromady 99 Euro :papa

Odesláno

jj, za klimu zaplatil dobru cenu, ale ak si dal za rozvody 320 tak amen... pekne si ta niekto podal, nedavno som ti pisal cenu na rozvody znackou a bola o polovicu nizsia, ale ked si si nedal povedat, tak kludne plat...

[upravil dne 25/7/13 21:42 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...