Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledám práci - kdo pomůže?

Recommended Posts

Odesláno

Vychvaloval do doby, než tam začal jeden vyskakovat..... Dostávám vynadáno za to, že udělám vše podle zadání :D tam teď vládne spíše šikana.... Ale ne jen na mě, je nás tam více mladých a když někdo povýší na šéf konstruktéra, tak to někdy nedopadne dobře... Takže jsem podal výpověď a mám teď 2 měsíce výpovědní lhůtu. Takže do konce roku potřebuju něco sehnat..

Odesláno

Nemohu si pomoct a musim to sem napsat ... Taky uz nekoho napadla ta podobnost s vlaknem ktere tady ne zase tak dlouho tomu nazpet zakladal Dadadavid ?

Bez urazky ale - to je ted nejaky trend ? Nadiktovat si prvni posledni pomalu a vsichni se posadte z toho ? Kamarade .. Znamej byl v Praze (!!!) bez prace trictvrte roku, je webdesigner. Jenze to nejspis dneska umi delat kazdej kdo ma do prdele diru a tak jsou ty pozice obsazeny. Garantuju Ti ze po takovy dobe bys vzal snad i doplnovani zbozi do regalu v supermarketu.

Taky se mi nechce moc dojizdet (kdyz se koukam po nove praci) ale ja si vybirat muzu. Jednak mam 5 let praxe a druhak je toho tady relativne dost.

Odesláno

Tak snažím se najít si práci, zatím bez úspěchu a jen jsem se tu poptal, jestli náhodou někdo nemá nějaký tip, protože mě už nápady docházejí, kde by mohli mít místo nebo mě vzít.. A co tu uživatel Dadadavid zakládal netuším,.. :)

Odesláno

No dobrá dobrá ale pochop přece že nějaké to dojíždění holt asi budeš možná muset překousnout ;) Pokud bys sehnal zajímavou práci 50km od domova a věděl, že to bude za dobrý prachy, i když na dojíždění padne třeba 3.000 každý měsíc vzal bys to ?

Odesláno

Vzal bych to, ale každý si pod pojmem \"dobrý prachy\" představí nějakou jinou částku, já pod 20tis. čistého nepůjdu, teď tolik beru :) avšak záleží na práci, no... Pokud by to bylo v oboru.

Odesláno

no teda - mládí vpřed :D Myslíš,že na tebe někde čekají a sednou si na prdel, až se jim ozveš? :D K nám dojíždějí kluci i 60 km tam a zase zpět a jsou rádi, že můžou dojíždět a neberou dvacku v čistým. Nevím jak je to v Jičíně, ale v UL kraji jsi rád, že máš práci

Nebylo lepší sklapnout kufry a podřídit se nadřízenému? Nikdo tě přece nenutí, abys mu myl nohy. On ti dá úkol a ty ho splníš (a máš dvacet čistejch a nemusíš dojíždět). Mám pocit, že v tom bude něco jiného a jmenuje se to horká hlava :roker

Odesláno

Znamej byl v Praze (!!!) bez prace trictvrte roku, je webdesigner. Jenze to nejspis dneska umi delat kazdej kdo ma do prdele diru a tak jsou ty pozice obsazeny.

Tohle není o obsazenosti,ale spíš o tom co umíš ;) Já spolupracuji s 2, kteří jedou sami na sebe a maj práce, že jsem rád, když mi nějakej ten desing nakreslí když potřebuji zákazníkovi udělat web :)

Tohle jsou profese kde nejde ani tak o obsazenost jako o kvalitu provedené práce :)

Odesláno
Vzal bych to, ale každý si pod pojmem \"dobrý prachy\" představí nějakou jinou částku, já pod 20tis. čistého nepůjdu, teď tolik beru :) avšak záleží na práci, no... Pokud by to bylo v oboru.

Nezlob se, ale myslím si, že budeš asi ještě dlouho bez práce. Já sám mám pod 20 000,-Kč + dojíždím + mám rodinu !!! Takže to bude chtít trochu pokory a ubrat ze svých nároků a stylu života. Jak už tu někdo napsal, že koníčky tě neuživí !!! Pokud je u vás šikana na pracovišti, jak píšeš, tak se obrať na patřičné instituce.

Dneska je bohužel jiná doba a to, že nejsi povinnen pracovat, tak jak to bylo dříve. A už vůbec ne, že by na tebe čekali s otevřenou náručí. Jinak všude je chleba o dvou kůrkách.

Odesláno

to punkac: pod to bych se podepsal :super

to Lukas_307: Lukáši, proč jsi dával výpověď, když nemáš jistou další práci? :myslim

V týhle zku.vený době bych si to nelajznul. Takhle placená práce se bude hledat těžko. Měl jsi hledat při zaměstnání. Práci časem určitě seženeš, ale dle mého názoru ne takhle honorovanou, minimálně ne ze začátku.

[upravil dne 13/10/12 14:40 od milhaus]

Odesláno

Lukáš_307: Na to jaká je doba seš celkem náročnej člověk, to se bude špatně hledat. Zkus začít někde s málem a horších podmínek, pak si můžeš vysakovat. Lidi sou blázni, dneska se drží i špatně placené místo,protože je to pořád nějaké místo a ne ÚP. Hodně uber chlapče. 20 000 čistýho v dnešní době není ani průměr, měl by ses vrátit do reality.

Tady moc pomáhat nejde,jak žádáš v nadpise.

Sám za sebe ti řeknu,že nikdy sem neměl o moc víc než je minimálka,ale měl sem aspoň něco a to je to hlavní, málo je pořád lepší než nic.

[upravil dne 13.10.2012 16:08 od neutral]

Odesláno

Ja nemam 20000 ani omylem,ale brigadama a vecma ktery delam ve volnym case si prumerne vydelam penize ze mi to hodi i prumernou mzdu.ale na ukor casu ktery jsem mohl stravit s rodinou,ale clovek je rad za kazdou korunu jo a do prace projezdim skoro 2000...jsi narocnej ale pokud umis tak je to realny.ale pokud ti ty prnize zamedtnavatel da.....

Odesláno

Díky za náměty a nezlobte se na mě.....ale já doteď tolik pobíral, no, spíše to bylo kolem 19500kč, ale mohl jsem mít více, kdybych si řekl.... Jinak jsem ve výpovědní lhůtě a je více důvodů proč chci pryč. Kdyby jste byli na mém místě, pochopíte. Snad něco najdu co nejdříve.... Ale děkuji za vaše názory. :papa

Odesláno

No tak jsem si se zajmem precetl vlakno a musim jen konstatovat ze v nasi krasne rozkradeny republice je realna mzda 20cisteho skoro zazrak/neberu velke fa jako je SKODA Auto......

A jak tam nekdo nekde psal ze mladi vpred jooo ale jen k prvni zdi ;)

Ale je fakt ze dnesni generace je skutecne v tomto smeru neuveritelne \"opraskla\"

Proste zacit musi kazdy a pokud dokazu a jsem ve svem oboru dobrej prijde i postup pripadne adekvatni mzda.

Taky stravim jen na ceste cca 1hod/dene ale za to mam urcite vetsi plat nez v miste kde ziju.

NEBAVIME se o praci kterou tam musim odvest.

A to ze se nepohodnu s vedoucim je u me spis pravidlo ale je to o diskuzi a o tom ze je vedouci on :mrk tak ze jsem ja kdo ma ve finale smulu. :papa

A predstava ze budu menit kazdy rok zamestnani hmm spis pro me nepredstavitelne

A to ze jsem na jednom miste 1/2 zivota me nejak neponizuje.

Tolik jen nazor s pranim aby jsi nasel to co hledas a co budes v klidu na praci zvladat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...