Getík Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ahojte, řeším problém slabého natahování předních pásů. Mechanismus na natahování pásů ma své nejlepší roky asi za sebou a pokaždé když vystupuju pásy zůstanou vytáhlé a skřípnou se mi mezi sedák a dveři. Chci se zeptat jestli s tím mechanismem jde něco dělat nebo to zrovna vyměnit na vrakáči za jiné? Má někdo nějaké podobné zkušenosti nebo cenné rady? Díky:) Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 rovnou vymenit, bo jak to rozeberes, vystreli z toho pero a spousta drobnosti a dohromady, aby to fungovalo uz to nenamotas Citovat
mxmen Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 jde to ale musíš si s tím pohrát. Demotovat pás upnout ho do svěráku,odmotat pás až do konce, vyndat kolík který zajištuje pás,pak pás vyndat z válečku na který se navíjí a otočit válečkem ve směru odvíjení proti tahu pera o cca dvě otáčky a pak provléknout pás a vložit kolík. pro případ že by se ti váleček roztočil si při odvíjení pásu pamatuj počet otáček válečku aby jsi věděl jak nastavit předpětí pružiny. Citovat
Getík Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 To vypadá dobře;-) díky vyzkouším a dám vědět;-) Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 nevím no, jsou věci které mě mají v případě, že už se všechno ostatní posere zachránit. Tak bych je určitě nerozebíral. Něco špatně zohneš a je vymalováno. Pás je to poslední, co tě v případě nárazu drží... Citovat
mxmen Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 nic se na tom nerozebírá, jen se našponuje péro co navíjí pás Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 je to podobný systém, jako roleta na okně--když bude opatrný, nemá co z.upat:aut Citovat
Getík Odesláno 10. říjen 2012 Autor Odesláno 10. říjen 2012 No a když to pokazím tak koupím nové;-) Jasněže nebudu jezdit bez toho;-) Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ok, ja jsem to nikdy nerozdelaval. Myslel jsem, ze bude zasahovat I do mechanismu. Citovat
nachtigall Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 ahojte, ja mám zas problém že pás sa nedá vytiahnuť ako je navinutý v tom mechanizme je zaseknutý, vyzerá že to bude dosť ťažké rozobrať. pyro patrona je OK, treba to kúpiť nové? a neviete ešte ako rozobrať horný úchyt pásu tam ako je to výškové nastavenie? ďakujem je to 206 r.2002 Citovat
JakubkoSK Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Obrázok ako to vyzerá možno ti pomôže s tým horným nastavovačom výšky... Citovat
nachtigall Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 no podla toho najprv skúsim vylúpnuť ten horný diel šrobovákom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.