Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, řeším problém slabého natahování předních pásů. Mechanismus na natahování pásů ma své nejlepší roky asi za sebou a pokaždé když vystupuju pásy zůstanou vytáhlé a skřípnou se mi mezi sedák a dveři. Chci se zeptat jestli s tím mechanismem jde něco dělat nebo to zrovna vyměnit na vrakáči za jiné? Má někdo nějaké podobné zkušenosti nebo cenné rady?

Díky:):)

Odesláno

rovnou vymenit, bo jak to rozeberes, vystreli z toho pero a spousta drobnosti a dohromady, aby to fungovalo uz to nenamotas :D

Odesláno

jde to ale musíš si s tím pohrát. Demotovat pás upnout ho do svěráku,odmotat pás až do konce, vyndat kolík který zajištuje pás,pak pás vyndat z válečku na který se navíjí a otočit válečkem ve směru odvíjení proti tahu pera o cca dvě otáčky a pak provléknout pás a vložit kolík. pro případ že by se ti váleček roztočil si při odvíjení pásu pamatuj počet otáček válečku aby jsi věděl jak nastavit předpětí pružiny.

Odesláno

nevím no, jsou věci které mě mají v případě, že už se všechno ostatní posere zachránit. Tak bych je určitě nerozebíral. Něco špatně zohneš a je vymalováno. Pás je to poslední, co tě v případě nárazu drží...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahojte, ja mám zas problém že pás sa nedá vytiahnuť ako je navinutý v tom mechanizme je zaseknutý, vyzerá že to bude dosť ťažké rozobrať. pyro patrona je OK, treba to kúpiť nové? a neviete ešte ako rozobrať horný úchyt pásu tam ako je to výškové nastavenie? ďakujem

je to 206 r.2002

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...