Propolis Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Zdravím, pokúšal som sa hľadať v historií ale nič som nenašiel. Hladina serva mi vždy pekne stála až za posledné 4 dni som zistil značný úbytok. Tečie mi to z miesta kde vstupuje kríž volantu do hydraulickej časti. Hore ako keby ten semering či čo to tam je prepúštal. Tečie to aj keď motor nebeží... Ako to spraviť ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Udajně se nedá sehnat sada na opravu, na 406 ji prý nikdo nedělá, na Xantia klubu je ale návod jak to opravit. Já to řešil vyměnou celého řízení, koupil jsem starší. Dá se koupit repasované řízení, např na aukru, je to protiučtem za tvoje staré řizení a nebylo by to ani moc drahé. Určitě tu o tom je psáno dost a dost Třeba tady - [upravil dne 7/10/12 14:18 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Třeba tady něco je: http://aukro.cz/servo-rizeni-peugeot-307-citroen-c4-repase-i2637654085.html Citovat
Propolis Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 Prešiel som si to všetko, no veľa mi to nenapovedalo, jedine že mám kúpiť celé repasované servo... Zase pre jedno gufero o hodnote 1 eura nebudem dávať okolo 300e za cele nové servo... TA opravná sada čo spomínali vraj na Peugoty nepasuje... Fakt tu nie je iná možnosť ? Citovat
Tomhais Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Mám servo za litr, pokud bys nesehnal tu sadu. Citovat
koblih69 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 U 407 se taky opravná sada \"nedělá\"... na netu jsem jí nakonec našel... Mimochodem pokud se podíváš do toho odkazu na aukru tak tam máš postup. Bohužel v reálu se jen vymění sada tesnění a tím to končí. Výsledek je, že to často za chvíli teče znovu... [upravil dne 7/10/12 18:53 od koblih69] Citovat
Propolis Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Nie se šanca, že by som to vybral von, vybral gufero a podľa neho kúpil niekde rovnaké, vymenil to a šľapalo by to tak ako má ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.