Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, pokúšal som sa hľadať v historií ale nič som nenašiel.

Hladina serva mi vždy pekne stála až za posledné 4 dni som zistil značný úbytok. Tečie mi to z miesta kde vstupuje kríž volantu do hydraulickej časti. Hore ako keby ten semering či čo to tam je prepúštal. Tečie to aj keď motor nebeží... Ako to spraviť ?

Odesláno

Udajně se nedá sehnat sada na opravu, na 406 ji prý nikdo nedělá, na Xantia klubu je ale návod jak to opravit. Já to řešil vyměnou celého řízení, koupil jsem starší. Dá se koupit repasované řízení, např na aukru, je to protiučtem za tvoje staré řizení a nebylo by to ani moc drahé. Určitě tu o tom je psáno dost a dost

Třeba tady -

[upravil dne 7/10/12 14:18 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Prešiel som si to všetko, no veľa mi to nenapovedalo, jedine že mám kúpiť celé repasované servo... Zase pre jedno gufero o hodnote 1 eura nebudem dávať okolo 300e za cele nové servo... TA opravná sada čo spomínali vraj na Peugoty nepasuje... Fakt tu nie je iná možnosť ?

Odesláno

U 407 se taky opravná sada \"nedělá\"... na netu jsem jí nakonec našel...

Mimochodem pokud se podíváš do toho odkazu na aukru tak tam máš postup. Bohužel v reálu se jen vymění sada tesnění a tím to končí. Výsledek je, že to často za chvíli teče znovu...

[upravil dne 7/10/12 18:53 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...