Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pokazený displej palubného počítača - výmena - Vyriešené

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj borci. Tak som kapituloval. Neviem zohnať displej pp, ktorý mám pokazený v kúpenom peugeote 307 SW,r.v. 2003, bolo tam rádio RT3 s telefonom a navigáciou a nech volám na hociaký inzerát,všetci majú iba základné displeje s tlačítkami a inú koncovku. Už mi z toho hrabe. Ked som sa pýtal v origo Peugeote, hovoril mi maník, že vedia zohnať - cca 420 Eur - to je des. Môj displej podľa toho čo som zisťoval je monochromatický CT displej so 6-pinovou koncovkou. Nemáte niekto skúsenosť s výmenou takéhoto displeja za základný displej - teda zrejme aj úpravou koncovky? Ak to niekto robil dajte mi vedieť. Navigáciu aj telefon mi ukazovať nemusí, ale aby mi išli spotreby, názvy staníc, hlášky a podobne. Vďaka za info. Jano

[upravil dne 12/6/13 19:37 od tiger1]

Odesláno

Preto skúšam, či to náhodou niekto neprerábal, alebo inak neporiešil. Za nový displej sú to nekresťanské peniaze. Tak neviem, čo ďalej, bez displeja je to nafigu. Jano:(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nikto nič? Neverím, že s tým niekto nemá skúsenosti, keď displeje odchádzajú pomerne často. No nič skúsim ešte počkať, možno sa niekto kompetentný nájde na takúto otázku. Pekný deň všetkým

Odesláno

V ČR byla nějaká firma co ty \"nedopisující\" displeje opravovala, asi bych to našel... já to opravoval kdysi na Vectře a dopadlo to OK, 2 roky od opravy chodil dobře, dál nevím. Kontaktní pásek tlačil na kontakty displeje gumový pásek. Kontakty jsem zkrátil, odstranil izolaci, očistil a bylo to. Další varianta jsou gumové kontakty tam to stačí očistit. Poslední jsou lepené spoje kontaktním lepidlem. To se dá doma opravit jen do určité hustoty. Pak nezbývá než to dát někomu, kdo vyrobí masku a přes tu nanese lepící pastu. Nicméně taková maska už je poměrně drahá.

Odesláno

No vrakoviská som skúšal, či už v SR, ako aj v ČR. Ten displej je nejaký iný, ako má drvivá väčšina aut. PRoblém je v tom 6 pinovom konektore, všade sú konektory viac pinové, dokonca na vrakovisku za Valašským Meziříčím mal chlapík asi 15 displejov a keď som doniesol tento tak povedal, že taký ešte nevidel, a že je to druh, ktorý vidí prvýkrát. Tak neviem. Čo sa týka samotnej opravy, mal to v rukách jeden chalan, ktorý displeje opravuje, ale povedal, že tento sa už opraviť nedá a treba ho vymeniť - ja sám tomu nerozumiem, takže neviem. Hovoril mi, že také displeje mali údajne aj 407. Koblih, ak by si našiel tú firmu, skús to sem hodiť, skúsim to ešte tam.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všetkých. Nemáme nikto nič nové k takémuto displeju? Doposiaľ som ho funkčný nezohnal a o nahradeni iným displejom nikto nevie, alebo aspoň mne nikto nepisal. Pripadne ak má možnosť niekto priamo v peugeote ma upozorniť keby bola nejaká cenovo dobrá akcia aj na ten originálny z peugeotu. Pekný deň všetkým. Jano

Odesláno

asi nejlepší bude tam dát display B bez navigace sice je jinej konektor ale to určitě pujde předělat chtělo by to schéma ale myslím si že tam pujdou stejná data jen v jiném konektoru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...