OloZX6R Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Tak jsem hledal a nenašel. Jelikož mám odblok obrazu za jízdy, může se dvbt přijímač hodit. Vzhledem k cenám na netu jsem dospěl k názoru, že by nemuselo být špatný koupit normální set top box na 220v a spolu s měničem napětí to nacpat do auta včetně silný antény. Má někdo s podobným řešením zkušenosti? DVBT odebírá pár watů, tak by určitě stačil i slabý měnič za pár kaček. Jen nevím, jak by to bylo se signálem za pohybu. Nápady, typy?? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 tak určitě. ale ne klasik box ale spesl tak od 5000,- a vejš , kvalitni za jizdy tak 8000 a vejš cena Citovat
OloZX6R Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 No tak nevim, Dobrou anténu mám, settop box taky někde najdu, tak to vyzkouším sám a dám vědět. Jen musím koupit měnič. Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 No tak nevim, Dobrou anténu mám, settop box taky někde najdu, tak to vyzkouším sám a dám vědět. Jen musím koupit měnič. Co to je dobrá anténa? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Měl jsem takovou a fungovala vcelku obstojně Lenco Citovat
filas1 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Pokud bys chtěl, mám DVB-T tuner přímo do auta se 4-ma anténama. Byl v autě asi půl roku. nechal bych ho za 1500,-. Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 No vida a rázem jsi na ceně měniče, Tuneru a antény a máš aspoň šanci, že to bude fungovat. Citovat
filas1 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 přesně tak. Myslel jsem že ho někam použiju, ale už mi doma leží skoro rok bez využití... V autě mám jinej. Citovat
donald75 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Pokud bys chtěl, mám DVB-T tuner přímo do auta se 4-ma anténama. Byl v autě asi půl roku. nechal bych ho za 1500,-. čav pošli podrobnosti a pokial možno aj foto možno by som mal záujem za tu cenu Citovat
OloZX6R Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Pokud bys chtěl, mám DVB-T tuner přímo do auta se 4-ma anténama. Byl v autě asi půl roku. nechal bych ho za 1500,-. Kdyžtak pošli foto, nebo odkaz, ať si udělám představu. Díky. Citovat
mikicek Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Ja som to poriešil takto : To je DVD s AV vstupom a DVB-T prijímač je pod stredovým panelom. Bol na 220V, ale prerobil som ho na 12V. Takže funguje aj DVD aj TV. Ale za jazdy som TV ešte neskúšal, asi to bude potrebovať fakt kvalitnú anténu, ale výpadkom signálu sa asi nevyhneš. Citovat
OloZX6R Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Na strop nic nedám, protože mám 3 střešní okna. Až bude víc času, testnu to, co mám v plánu od začátku (settop box a anténa na 220 pomocí měniče). Jinak mám v mobilu paměť 40GB, tak tam se toho vejde dost a v nejhorším budu čučet jen přes to (kabely už mám). A až budou prachy, stejně skončím u LDCček v opěrkách, to se mi zdá neefektivnější. Citovat
filas1 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Pokud bys chtěl, mám DVB-T tuner přímo do auta se 4-ma anténama. Byl v autě asi půl roku. nechal bych ho za 1500,-. Kdyžtak pošli foto, nebo odkaz, ať si udělám představu. Díky. Je to tenhle: http://factory.dhgate.com/car-communications/dvbt-twin-tuner-car-receiver-with-20db-gain-dtr-1101eu/tw-p38111020.html, antény to teda má 2. Citovat
OloZX6R Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Výrobců je dost a koupit fungl nový není takovej problém, možná to tak dopadne http://www.chinajiaho.com/dvbt-digital-tv-reception-box-for-europe_p562.html Citovat
filas1 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ten bude naprd, je jen jednotunerovej - nepoužitelný za jízdy. Citovat
Guest PetrSvetr Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Kupovat do auta něco na 230V je asi zbytečné, pokud si chceš hrát, vyzkoušej třeba tohle, já to mám doma na starší TV a je celkem v pohodě. Umí to i nahrávat a přehrávat z \"flašky\". Jen je to pro provoz doma, takže jak psali jiní výše, příjem za jízdy asi nic moc. http://www.alza.cz/emgeton-vision3-d138797.htm Pa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.