Lord Back Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 lidičky dneska mi odešel chladič což by normálně nebyl problém ale me ta spodní hadice s tou rychlo spojkou úplně shnila tak že je absolutně nepoužitelná a já jí nemůžu někde sehnat nevíte o něčem nejlépe novou ale kdyby někdo měl starší a zdravou tak beru Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Na netu kolem 1800,- to bych se na starej asi vykašlal. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 starej chladic alebo starou hadici... podla mna zhana hadicu... Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Aha, asi máš pravdu já to pochopil jako to vyústění z chladiče. Tak to se omlovám za zmatení. [upravil dne 2/10/12 19:56 od koblih69] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 No ta to ted právě řeším, mě to sakne v ty plechový placatý rouře. Už mam koupenou jinou z vraku, podstatne v lepším stavu než ta moje, dneska jsem ji očistil a natřel Hammeritem takže ted čekam až to uschne a pak hurá do auta. jinak na netu nejlevněji za 1500,- ale odepsali že nemají a ani nebudou. Jinak jsem koukal u peugeota cca 2500,- [upravil dne 2/10/12 20:30 od Radek Hurvajz] Citovat
Lord Back Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 chladič koupím novej ale ta hadice dolů na tu rychlospojku nejde nikde sehnat tak bych klidně vzal i starou když bude dobrá, mě ta kovová část tý hadice celá shnila a nejde ani s toho chladiče ven, možná jí tam někdo předemnou přilepil protože nemůže kov takhle srůst s plastem tomu moc nevěřím chladič jsem našel tady u nás v mototechně za 2609kč tak ho asi vemu ale bez tý hadice se nikam nehnu. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 ten spoj hadice s chladičem vymyslel nějaký francouzský ko.ot, dělá to jenom problémy, na HDi je to samé Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 No ja to snad ani nebudu rozdělávat, to uřiznu na obou dílech a spojim to trubkou a stahovacíma paskama, nebo nevim, jestli to pujde blbě rozdělat a pak to poteče, tak jestli to není jednodušší takhle:myslim [upravil dne 3/10/12 17:52 od Radek Hurvajz] Citovat
Lord Back Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Tak jsem s tý hadice na větvičce nikde jí nemají tak jsem dal poptávku na int. a ozvala se mi firma že jí nemají ale že jí dokážou vyrobit a že stojí jen 1697kč to si snad dělají prdel já snad budu muset vylézt na půdu tam mam nikde komplet hadice na celou škodovku 105L a hledat tam a vymejšlet jak to předělám, se picnu fakt když už mam chladič tak schořím na takovej píč.vi.ě. dokonce mi jeden s peugeotu řekl ať po ní skočím že to je tak poloviční cena než u nich [upravil dne 4/10/12 12:19 od Lord Back] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 když jsem dával nový chladič tak hadice byla nic moc netěsnila.Bylo mi doporučeno sehnat hadici co vede k termostatu ,tam se taky zacvakává.Zkrátil jsem ,uřízl i protikus spojil trubkou a slouží asi už 3 roky bez závad. Tamto jak ukazuje Radek mne nabízeli asi za 4500 v peu tenkrát Citovat
Lord Back Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 radek by mohl to koleno co vede od chladiče k tý placatý rouře sundat a poslat a měl bych vyřešeno Citovat
Lord Back Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 To ono to jenom vypada ze to nejde u ty trubky je pres to danej plastovej krouzek a ten je ze dvou casti tam jsem to mel rozpojeny hned tak tam holt neco vymyslim aby to bylo funkcni holt to nebude na spojku ale natahnu hadici pres celou tu prirubu a na druhym konci se dej vule bozi Citovat
Lord Back Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Takhle to vypadalo když jsem to násilně vyrazil [upravil dne 5/10/12 11:15 od Lord Back] [upravil dne 5/10/12 11:31 od Lord Back] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 U chladiče ten protikus to přežil bez uhony?? Koukam že tam byl nejpiš silikon, co? [upravil dne 5/10/12 15:51 od Radek Hurvajz] Citovat
Lord Back Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 Neco takoveho, chladic prezil ale jen v te prirube jinak je v haji sice dirka kterou by slo opravit i u me v garazi ale kdo by veril opravovanemu chladici koupil jsem novej celohlinikovej az mi je ho lito ho tam dat v nemec vysel levnejs a s dopravou az domu me vysel na 2100kc nevim co jeste budu delat s tou hadici ale zitra jedu do peugeota a asi koupim tu horni hadici a predelam to ta stoji jen 700 tak to bude ok. Citovat
Lord Back Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 tak chladič nandanej vše připraveno jen musím počkat do středy než mi přijde ta hadice,nakonec jsem jí objednal přímo v peugeotu objednal jsem tu horní ta stojí jen 490kč a tu starou co jsem tam měl jsem rozřízl a použil dole takže teď už tam jen tu novou kliknu a hurá do světa. Výměna toho chladiče mi ukázala že mam prasklej šroub co drží napinací kladku řemene co honí altík normálně to drželo jen na tom tlumiči vibrací byl tam šroub o tvrdosti 10,9 a normálně přeraženej takže muselo čerpadlo řízení a altík dolů pak celej ten držák toho všeho, dostat s toho ten přeraženej šroub dát novej a vše zase nandat no prostě krásnej víkend Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.