Hajra Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Dnes jsem zkousel zapojit usb klic a pak i telefon kabelem pres AUX vstup. Zel, ani jedno nefungovalo. USB klic jsem tam cpal vsemi moznymi prostredky, pred zapalenim motoru, potom a porad nic. Stejne tak AUX nefunguje, jenom porad susti a to bez ohledu na to, zda je zapojen kabel nebo nikoliv. Proste mrtvy. Ani pri USB, ani pri AUX nevyskoci po pripojeni zadna hlaska, proste nic. Obavam se, ze ty konektory jsou uplne hluchy, malinko ale verim, ze tady nekdo poradi jak zazracne jednim otocenim knofliku vsechno sprovoznim... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 chce to dia a skontrolovat ci su spravne nastavene vystupy radia. auti mas predpokladam zaruke, tak predpokldam e to budes riesit tam. take jedine na dia... Citovat
Biliboy Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Alebo nemas zapojenu zasuvku... To cez dia nezistis... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Ked tam zapojis USB kluc a mas zapnute radio, ci uz je nastartovane alebo nie, tak na display-i vypise ze pripojil USB kluc a nacita mp3-ky...Ak ti to nerobi, treba ist do servisu... Citovat
Hajra Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 V servisu mi rekli, ze 16 gb klic je udajne hodne, ale nejelo mi to ani se 4 gb. Navic je mrtvy i ten AUX vstup, takze musim do servisu Citovat
mark001 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Mne funguje 16GB kluc uplne normalne, maximalne sa kvoli nemu raz za cas dlhsie spusta radio (priblizne 10s namiesto hned). Radio ma softver ver. 2.2. Citovat
Hajra Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Ano, podle nemeckeho fora je maximum prave 16 Gb. Pri 32 Gb jiz nezobrazi vsechny soubory. Takze v 16 Gb problem urcite nebude. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 jedine origo servis... bud nezapojene konektory co pochybujem ale stat sa moze, alebo spatna konfiguracia radia co by som skor predpokladal, lebo v niektorych servisoch su take lamy ze az. radi spustaju automaticku konfiguraciu, ktoru treba este rucne doladit co uz nerobia. Nam tiez takto zazmatkovali s tou autokonfiguraciou a prestala fungovat telefonna sada a denne svietenie, potom ked na moje trvanie ze zo servisu neodidem tak to donastavoval rucne a bol klid. Citovat
Hajra Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Tak problem vyresen. V servisu zjistili, ze konektor je asi o 2 mm povytazeny, takze to z vyroby nefungovalo. Rozebral se stredovy tunel a poradne zasunulo. Co me ale zarazilo je, ze diagnostika neukazala zadnou vadu teto funkce, vysledek dia byl proste ok, ackoliv konektor nebyl vubec zapojen. Takova dia je celkem k nicemu... no ale hlavne ze to uz funguje. Citovat
sss21 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 USB flash disk musíš mít zformátovaný na FAT32 !! Formát NTFS nepozná . Citovat
jarda20 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Tak problem vyresen. V servisu zjistili, ze konektor je asi o 2 mm povytazeny, takze to z vyroby nefungovalo. Rozebral se stredovy tunel a poradne zasunulo. Co me ale zarazilo je, ze diagnostika neukazala zadnou vadu teto funkce, vysledek dia byl proste ok, ackoliv konektor nebyl vubec zapojen. Takova dia je celkem k nicemu... no ale hlavne ze to uz funguje. Takovou závadu ti dia nikdy nemůže zjistit, jseš asi neznalý věci, no nic ve zlém Citovat
Hajra Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Neznaly jsem urcite, ale sam servisak byl prekvapeny, ze dia ukazala vse funkcni. Vytazeny konektor mel pritom nahlasit. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Ano, je to tak, dia nic nezjistí. AUX vstup je z rádia vyveden kablíkem a pokud není připojen v rádiu, tak se chová stejně jako by nebyl připojen žádný zdroj na konektor vyvedený v autě. Co se týká USB, tak se nejspíš ani nenabízel v menu? Citovat
Marcel00 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Hajra... ci je na kabliku pripojena samica usb konektora alebo neni, rsp, povytiahnuty iso konektor vstupu AUX nakolko sa nejedna o ziadne koncove zariadenie mi prosimta napis ako to moze zistit nejaky tester/diagnostika... diagnostika polozi otazku a z opacnej strany pride odpoved... no pokial v konektore nic nieje a radio nic nedetekuje tak pri spravnej konfiguracii AUX vystupu to nerobi nic... cize odpojeny konektor.. tak ako bolo uz vyssie povedane. s tym diag fakt nic nema... Citovat
hoken Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Na USB mě irituje jiná věc: Otočím klíčkem zapalování a radio hraje z USB okamžitě tam, kde předtím přestalo. Jakmile nastartuju, začne asi minutu (8 GB flashka) načítat a pak zas pokračuje dál. Proč to po každém nastartování znova načítá? Citovat
Hajra Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 To mi nedělá. Máš ten nový software 2.2? Můj mp3 přehrávač funguje velmi rychle a i s 16 Gb flashkou pracuje bez čekání. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 skus nabit naplno akumulator dlhsou jazdou, alebo cez noc nabijackou... Citovat
hoken Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 dělá to i po 800 km jízdě, dobitím baterky to není dělá to od nového auta Citovat
Toudy5587 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 To robi aj mne teda nie tak celkom. Otocim klucom a hudba zacne okamzite hrat nastartujem nacitava sa to asi 5-max10 sekund a ptoom zacne hrat. ale minutu nie. Nemas nejaky lacny pomaly usb ktory ma malu rychlost citania.Ci??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.