tomsmet Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Ahoj, jsem tu nový a chtěl bych se taky pochlubit autím v kterém si ted, bohužel občas, zajezdím. Na oko tu znám jen krásné bílé plusko z našeho severního města Děčín:papa Je to dvoulitr, rok výroby 2005, byl kupován z bazaru a zřejmě byl lehce bourán z pravé strany Na pežouta jsem si koupil nová světla do černé barvy, černé blinkry, lízátko z opela, stříknul plasty do stejné barvy jako karoserie, sundal znak a nápisy na zadní části vozu. Asi před 14 dni jsem si pořídil koncovou část výfuku od firmy Ulter Do budoucna bych chtěl zkusit možná nové čalounění sedaček, krémové barvy...uvidime [upravil dne 24/9/12 18:15 od tomsmet] Citovat
safi1 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Vitaj ! Pekna 206 farba je S-U-P-E-R svetla sa mi pačia Mozno zadne by to chcelo LED ale tieto tiez nejsu zle.... To lizatko sa mi pači celkoma koncovku chvalim Tak nech ti to jazdi Citovat
FiFa_cze Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Vypadá super, z jakyho opela je to lízo? Tak vítej a ať slouží Citovat
Tom_206 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Lízo vypadá na Opel Astra H.... Jinak pěkný auto Jen ty světla v black provedení se mi nelíbí... Citovat
radim.1008 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Vítej, nádherná barva, hlavně je modrá Celek se mě líbí, je to decentní a vkusný Hodně šťastných kilometrů a volné nebe nad hlavou. Citovat
Frozz Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 ČAU Tome Já už ti to říkal, máš to pěkný a úpravy co děláš - super. Vidíš to, ani nevím o tom lízu ani o Ulteru, taky ho tam mám nově . Měj se! Citovat
Rejty Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 pškná barva....CC miluju, ale nehápou proč peugeot je dělal takhle vysoký:( Jooo děčín...7 let mýho života...jen škoda že bydlim už od DC daleko Citovat
Pepito Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Moc pěkný autí CC se mi vždycky líbilo a líbí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.