Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový a chtěl bych se taky pochlubit autím v kterém si ted, bohužel občas, zajezdím. Na oko tu znám jen krásné bílé plusko z našeho severního města Děčín:papa

Je to dvoulitr, rok výroby 2005, byl kupován z bazaru a zřejmě byl lehce bourán z pravé strany

Na pežouta jsem si koupil nová světla do černé barvy, černé blinkry, lízátko z opela, stříknul plasty do stejné barvy jako karoserie, sundal znak a nápisy na zadní části vozu.

Asi před 14 dni jsem si pořídil koncovou část výfuku od firmy Ulter

Do budoucna bych chtěl zkusit možná nové čalounění sedaček, krémové barvy...uvidime

dsc07954j.th.jpg

dsc07953h.th.jpg

dsc07945y.th.jpg

[upravil dne 24/9/12 18:15 od tomsmet]

Odesláno

Vitaj !

Pekna 206 farba je S-U-P-E-R svetla sa mi pačia :) Mozno zadne by to chcelo LED :) ale tieto tiez nejsu zle....

To lizatko sa mi pači celkoma koncovku chvalim :)

Tak nech ti to jazdi :)

Odesláno

ČAU Tome :papa

Já už ti to říkal, máš to pěkný a úpravy co děláš - super. Vidíš to, ani nevím o tom lízu ani o Ulteru, taky ho tam mám nově :mrk.

Měj se!

Odesláno

pškná barva....CC miluju, ale nehápou proč peugeot je dělal takhle vysoký:(:(:( Jooo děčín...7 let mýho života...jen škoda že bydlim už od DC daleko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...