Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nový problem nové tema :). Na dia mi řekli že prej chybu airbag nehlasi. Že to je ridici jednotkou. Co s tim panove??? Výmena? Oprava? Nebo nic? a co airbag funguje stale? předem dik

Odesláno

novy problem, nove tema... to moze byt hocijake auto...

to je sice hezke, ale kdo ma vediet aky airbag riesis na akom aute...

precital som si tvoje zadanie temy 4x, ale tvoj dotaz mi pride akoby vytrhnuty z kontextu... :myslim

Odesláno

Omlouvam se jedna se o 206 1.4i r2003 sviti kontrolka a pri nastartovani mi auto pipne a napise airbag fault na dia to nic neukazuje opravař rikal že by to mohlo byt řidici jednotkou a že by se to dalo opravit ale nebyl si moc jisty. Budu rad za vsechny rady :) a o jaky přimo nevim zda se mi že u řidiče ale to mi neřekl jeslti to tedy vůbec vedel.

Odesláno

Pod volantom sa kazia tie takzvane slimaky,kede je namotany vodic ktory spaja airbag vodica s RJ.

Tie sa vedia pokazit-respektive zlomit ten vodic v tom slimaku, a potom to hlasi tie hlasky.

Obycajne v zaciatkoch to zacne hlasit po vytoceni volantu do jednej strany na max., a potom to uz svieti stale.

Chce to toho slimaka premerat.

Ale asi najlepsie bude ked zmenis elektrikara,tato hlaska je priamo vypisana vo vypise chyby.

Odesláno

1) cim tu diagnostiku delal ?

2) kdyz to pise chybu, nejaka musi byt nekde ulozena (bud v RJ airbagu, nebo v BSI nebo v COMMu)

3) kdyz to pise chybu, airbagy samozrejme nefunguji

Odesláno

Slimak jeslti to je cely to s pačkami blinkru tak ten byl cely menen chyba zustala. A elektrikař říkal že mu to chybu nehlasi na DIA. Že prej to je chyba v řídici jednotce jeste tedy zkusim zmenit elektrikaře :D

Odesláno
1) cim tu diagnostiku delal ?

2) kdyz to pise chybu, nejaka musi byt nekde ulozena (bud v RJ airbagu, nebo v BSI nebo v COMMu)

3) kdyz to pise chybu, airbagy samozrejme nefunguji

V jaky to opravdu nevim. Chyba prej nikde uložena nebyla (ale moc mu teda neveřim).
  • O 2 týdny později...
Odesláno

pokud máš říd. jednotku na čtyři airbagy tak bych tu jednu bezchybnou měl.Pokud by jsi měl zájem písni SZ. Jinak ř.j. se dá znovu nabít pokud byla po bouračce aktivovaná,cena se pohybuje okolo 1500,- i když tu někdo psal i

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Caute chalani :)

Dneska vecer mi zacal svietit airbag

Po ocisteni nastupim do auta a svieti airbag a dokonca svieti airbag aj spolujazdcov tak som zobral hned manual a ze je neutralizovany... To znamena ze je vypnuty...

Haluz je v tom ze som stym nic nerobil ani netocil s tym co sa da ten airbag vypnut...

Co navrhujete ako citam tu prispevky nadomnou tak neviem teda ako postupovat ze v com je chyba no bude to treba urco hodit na diagnostiku :/

Ide len oto ci funguju ;) a dufam ze to nebude nic vazne

[Edited on 24/12/12 21:18 by safi1]

Odesláno

Hm tak co mam robit ? Poziciam si asi auto od tatka nepotrebujem aby sa nieco nahodov stalo ako naschval :/

A riesit sa to bude az ked bude otvorena pobocka peugeot :)

[Edited on 24/12/12 21:47 by safi1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...