Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám problém s 1,9D, r.v. 1999, najeto dle tacho 140tis, poctivých odhad 250 :-) , . Problém spočívá v tom, že auto nemá vůbec tah, do kopce jedeme třeba 60 (ne není to tím že je to jen 1,9 D :-) ) Navíc docela dost výrazně černě kouří a o spotřebě ani nemluvím. Předpokládám tedy, že uplně nespaluje jak by mělo. Pal. i vzduchový filtr nový. Má někdo radu?

Děkuji

Odesláno

Výrazně černě kouří, to bude znamenat, že tam půjde hodně nafta, tedy více než vzduchu :myslim

Ale bohužel příčinu neporadím. :(

Odesláno

změřit kompres. tlaky, kontrola vstřikovačů, vstřik. čerpadla, kontrola (seřízení) ventilů, nastavení rozvodů

že to jede do kopce 60 je údaj k ničemu :myslim

Odesláno

no prostě to opravdu nemá tah, když jsem měl 1,9D v P405 tak ta byla mnohem živější. Tlaky mě napadli, ale to by asi špatně startovalo. Nebo se pletu? jinak pokud to bude čerpadlo nebo vstřiky, tak jde do šrotu. Ale podle černého kouře bych řekl že nafty jde dost. Jedině žeby se třeba teda posunuli rozvody?

Odesláno

na tomto motoru sem dělal střiženej klínek dole na klice posunulo se časování motor kouřil a nejel dával se jinej motor bylo to vyštíplé v klice ... a podle toho jak je to tam debilně dělané bych to opravdu zkontoloval bylo to vydět až když se zbouchnul ten středovej šroub a sundala řemenice rozvodu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...