Corado Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Ahoj, mam P106 r.v. 97 a poslední dobou se mi rosveci kontrolka ABS, pojistky jsou v pohode. Neresil uz to nekdo? diky Citovat
PAJA106 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Osobně si myslím, že bys mohl začít vyčištěním čidel u kol. Citovat
Corado Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 Ahoj, take jsem si myslel že bude stačit vyčištění čidel ale nepomohlo. Každopádně to zkusím ještě jednou pro jistotu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 nemenil jsi brzdovku ? jestli nemas zavzdusnene ABS Citovat
Corado Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 Ahoj, brzdovku jsem nemenil - akorad sem ji obcas trochu dolil. Jinak ted sem jeste jednou vyčistil obe čidla v četně \"hřebenu\" a stav je stále stejný. Jak prosím tě mohu odvzdušnit ABS? díky Citovat
Corado Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 tak to sem v pytli - k diagnostice sice mám přístup ale pro 106ku bych potreboval prechodkuk připojení. nenapadá vás ještě něco čím by to mohlo bejt ? (když nepočítám špatné čidlo - čidla v proměřim) [upravil dne 24/9/12 20:21 od Corado] Citovat
ineverexist Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 diagnostika - většinou 100-200 Kč když chci vědět jen závadu, nemam ani čas to hledat taky bych ale řekl takhle na dálku kartáč nebo kroužek vadný Citovat
PAJA106 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Dnes mi od neznámeho autora přistála tato rada: Ahoj, hledal jsem na fóru něco ohledně měření lambdy a narazil jsem na dotaz ohledně ABS, že se někomu rozsvěcuje. Nejsem registrovanej, proto píšu sem, že bys to tam mohl přidat. Mě to dělá taky, proměřoval jsem čidla a dělá mi to levý přední, z nějakýho důvodu občas bývá přerušený, občas v pohodě. Standartně mají mít myslím 1kohm, ale to jedno bývá občas přerušený.Už jsem vyměnil 3 a pokaždé to dělá to stejný. Občas svítí, občas v pohodě. Ať si dotyčnej proměří odpor čidel. Dá se to v konektoru ABS, ale není poznat co kam vede, tak je lepší lehnout pod auto a rozpojit konektory u čidel.A nedoporučuju čidla TRW, ty mi dělají problémy. Citovat
Corado Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 ahoj, diky za info. skusim to zmerit a v tydnu se u me zastavi kamos s diagnostikou. Dam vedet jak to dopadlo. Citovat
odee Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Hele, to máš ještě v poohodě... Já mám v techničáku, že mám ABS, ale přitom sem koukal na brzdy a jsou bez...asi ho mám jen imaginární:-D Citovat
loki Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 to odee:koukni se do service boxu napiš tvuj vin a v charakteristice vozidla najdeš jestli to mělo ABS nebo ne, Citovat
Corado Odesláno 10. říjen 2012 Autor Odesláno 10. říjen 2012 diagnostika dopadla tak ze po pripojeni diagnostika vyhodila ze nejsou zadne chyby. Jinak ABS tam je a fungovalo - co mam tohle auto +- 8 let. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.