Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, brzdovku jsem nemenil - akorad sem ji obcas trochu dolil. Jinak ted sem jeste jednou vyčistil obe čidla v četně \"hřebenu\" a stav je stále stejný. Jak prosím tě mohu odvzdušnit ABS?

díky

Odesláno

tak to sem v pytli - k diagnostice sice mám přístup ale pro 106ku bych potreboval prechodkuk připojení. nenapadá vás ještě něco čím by to mohlo bejt ? (když nepočítám špatné čidlo - čidla v proměřim)

[upravil dne 24/9/12 20:21 od Corado]

Odesláno

Dnes mi od neznámeho autora přistála tato rada:

Ahoj, hledal jsem na fóru něco ohledně měření lambdy a narazil jsem na dotaz ohledně ABS, že se někomu rozsvěcuje. Nejsem registrovanej, proto píšu sem, že bys to tam mohl přidat. Mě to dělá taky, proměřoval jsem čidla a dělá mi to levý přední, z nějakýho důvodu občas bývá přerušený, občas v pohodě. Standartně mají mít myslím 1kohm, ale to jedno bývá občas přerušený.Už jsem vyměnil 3 a pokaždé to dělá to stejný. Občas svítí, občas v pohodě. Ať si dotyčnej proměří odpor čidel. Dá se to v konektoru ABS, ale není poznat co kam vede, tak je lepší lehnout pod auto a rozpojit konektory u čidel.A nedoporučuju čidla TRW, ty mi dělají problémy.

Odesláno

Hele, to máš ještě v poohodě... Já mám v techničáku, že mám ABS, ale přitom sem koukal na brzdy a jsou bez...asi ho mám jen imaginární:-D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...