H@sky Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Zdravím, mám dotak chci dát spodek palubky do černé barvy, ale nevím jestli ji nalakovat, nebo jestli by se dalo někde sehnat černej spodek abych to když tak jen přeházel za černé, mám to teď šedý a to co chystám na novou sezonu by tam už nepasovalo vzhledově tak se ptájm zda se to dá sehnat nebo co s tím ? Citovat
Havelka406 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 bych raději sehnal černý interier tady v sekci \"náhradní díly\"problém to není a nestříkal bych to.. Myslím že bych našel doma černý interier(kastlík a pod volantem plasty) Když tak napiš které plasty potřebuješ a podívám se zda je mám Citovat
koblih69 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Já si to doma na předchozí 406 lakoval - normální základ na plasty a polomatná černá ( matná byla moc matná... ) a po cca 2 letech to vypadalo jako nové. Náklady skoro žádné, pracnost minimální. Asi jsou tu někde fotky ... Citovat
gronholmm Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Koblih ta modrá na dveřích je původní? Citovat
H@sky Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 jasný no , tak uvidím, práve do lakování se mi moc nechce rači bych to vymenil za originál černý. Citovat
H@sky Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 A ještě jeden dotak budou mi pasovat přední tapece z nového modelu do stareho modelu ? a jak je to tam s těma čudlama na okna ? pujde to jen přepojit nebo se tam musím měnit kabelaž ??? Citovat
koblih69 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 No nekoukal jsem na zapojení, ale myslím, že to tak jednoduchý nebude.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 ty tapece dělal Peugeot22 tohle bylo asi nejhorsi zatimco new model ma na pripojeni ovladani jen jednu zehlicku do ktery vede asi 5 dratu tak old model ma tech dratu asi 20:D tak se to vyresilo jednoduse za pomoci pilniku vsazeni stareho ovladani oken do noveho a takhle to jde jedině udělat....asi.. Citovat
H@sky Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Jo tak, tak to to nechám jak to je ... jen je trošku vylepším... :-D Citovat
xbirnyx Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Dívej se spíš po inzerátech s ND na Coupé...ty mají celou palubovku včetně spodku černou [upravil dne 1/10/12 12:23 od xbirnyx] Citovat
xbirnyx Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 jasný, je to úplně stejná palubovka, akorát v černém Citovat
linomaniac Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 a to mi tam bude pasovat??? ja som osobne menil za ciernu z coupe, potrebujes - kastlik - ram kastlika s pravym bokom - pravu krytku boku - lavu krytku boku - lavy plast spodny velky - lavy plast spodny maly Citovat
H@sky Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 jo díky, a nevíte někdo kdo rozprodává střelený cupe ? ja jsem na bazoši našel jedno na to jsem napsal , ale borec už spodek palubky nemá, a jinej tam už nebyl na ND. Citovat
xbirnyx Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 zde na fóru konkrétně HUGO BOSS a nebo Emix, pohledej v sekci prodám ND a určitě by se našlo více lidí... [upravil dne 1/10/12 13:58 od xbirnyx] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.