Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters po 12-té, 20. 10. 2012, nájezd po 15:00(po dohodě i dříve), aneb což takhle dát si schůzku naslepo?

Recommended Posts

Odesláno

ja se hlavne obavam, ze pro me uz grillmasters nebudou takove, jake byly. Maximalne muzu stat u pipy a tocit, ale uz ne ochutnavat, a na gril si dam delat celer a zmutovanou bonzaj :fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk

Odesláno
ja se hlavne obavam, ze pro me uz grillmasters nebudou takove, jake byly. Maximalne muzu stat u pipy a tocit, ale uz ne ochutnavat, a na gril si dam delat celer a zmutovanou bonzaj :fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk
Hele, ač neznam duvod toho co jsi napsal tak musim řict že nic se nejí tak horký jak se uvaří, uvidiš časem co se z toho bude muset a co se muset nebude.
Odesláno

no, mam tak trosku pricpany cevy a nedokyslicuje se mi srdce, takze od vysetreni k vysetreni....

Odesláno

hlavu vzhůru to zvládneš!bez mastnýho,bez alkoholu,spoustu zeleniny a hooodně pohybu to by neměl bejt problém máte pejska tak budeš chodit na procházky a běhat;)

no když jsem Tě viděl na fotce ve vlákně tak jsem Tě málem nepoznal!:(

Odesláno

Já to říkám pořád - dochtorům se vyhejbat na sto honů, jak Tě jednou maj´ v merku, tak si prostě vždycky musej´ najít způsob, jak Tvůj (můj, náš ...... v podstatě kohokoli) život převrátit na ruby a svými normálnímu smrtelníku nic neříkajícími grafy a tabulkami docílit totální otrávenosti aktivistou postiženého jedince.

Hlavu vzhůru, zemřít jednou musíme všichni a je jen na nás, zda si život budeme užívat nebo jestli budeme přežívat hlídajíce si, jestli náhodou nebaštíme něco, co by se našemu dochtórovi vůbec nelíbilo. Když už ses do té mašinérie dostal, věř, že ani ten doktor přece nemusí o všem vědět a i on si určitě rád dá bůček, ovárek nebo kačenu se šesti.

Odesláno
tak kdo da kupy to fotodokumentaci a tu reportaz??

jsem rad, ze se libilo, ale myslim si, ze budem muset brzdit v poctu osob a taky v delani bordelu... vc.me :D

Diky Minikovi za dobre masicko - penizky chces na ucet? Zapomnel jsem ti je dat :(.

Dale za ceny do souteze, ale myslim si, ze Neon by se mohl lehce rozdelit s Dzanou, ktery take jako jediny druhy ucastnik podnikl take dost kroku ke sve uprave :(

Diky Hurvajzovi za zeleninku :)

Diky Pavlu Stajgrovi za super gulas, ale priste staci polovina :)

Diky Dzanovi za pomoc pri bourani krbu, odnosu sute a uklidu :)

Diky Zpozdilkovi za pomoc pri bourani krbu, odnosu sute a uklidu a vyvenceni manzelky :)

Diky Stiflerovcum za super chlebicky a sladke poteseni :)

Diky Negrbobovi za doplnek do chalupy, uz to drepi na pianu vedle Smetany :D

Diky Kopcovi s Metlou za uhli, mame doplneno na dalsi grilovani

Merunka, slivovice, zelena, rum, vino od Vriskota, Kumburak, proste vse bylo vyborny, jen skoda, ze ta Grantska tak rychle ve vas zmizela a ja ji ani neochutnal :(

Diky klubu za podporu v podobe pivecka, poctive jsme ho skonzumovali :D

Pokud jsem na nekoho zapomnel, tak je to jen a jen vinou me pameti :(

[upravil dne 23/10/2012 14:04 od Scratch]

[upravil dne 23/10/2012 14:07 od Scratch]

Já sem dělal dýýýýni ! :(:D

Odesláno
njn, uz hubnu :D

da fu*k ? to nevim teda pod pojmem hubnout si asi predstavim neco jinyho :D Mozna to delal ten rumcajsofskej plnovous hehe

Odesláno

Noooo zajimalo by me Medo jak vypadas bez nej zkousel jsi to vubec nekdy v uplyn0000000000000000000000000000000000000000ule dekade trebas ? :papa

Odesláno

diky, no zitra se uvidi, jdu na nejaky hnusny vysetreni...

ono to neni o tom, dat si nebo nedat, ale o tom, aby se to uz nezhorsilo, protoze kdyz jsem chvili jel na rotopedu, tlak krve 255 po 3 minutach jizdy, to neni vubec dobry, zakazali mi i sportovat, tak asi muzu vodpiskat celou pristi softball sezonu :(

ano, Stiblo taky dlabala a vyrezaval d(tch)yni :D

Odesláno

no bóže, trocha toho cholesterolu, nesmíš žrať furt to tlusty od kosti ha huvidiš, jak se hned zlepšíš :mrk

Odesláno

ano, Stiblo taky dlabala a vyrezaval d(tch)yni :D

Se oholil kvuli cajtum to neplati :)

Skreč : Jojo, ty proste nezklames ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...