Jitka+Jirka Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 v práci máme 4 boxery od nova plně vytíženej a doraz plynu....dva už mají přes 280tis km.. jen olej,gumy,brzdy... Citovat
pkr Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Řekl bych, že nejdůležitější je nepodtáčet, jinak normální jízda. Citovat
skuci Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 mno mě tenkrát bylo řečeno... první 1000km otáčky max 2500 - 3000, občas trochu přišlápnout ale v rámci těch otáček. Potom do 5000km plynulejší jízdy, občas pořádně vytočit 2. rychlostní stupeň až k červenýmu a zase v klidu a po 5000km už běžná jízda... Auta jsou z výroby respektive motory jsou už zajety takže alespoň takhle... Citovat
Pavelbbk Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Já myslím že stačí prvních pár tisíc km jezdit rozumně a nezávodit, taky si pamatuji kdy jsem musel po 1500 km vyměnit ,,zajížděcí\" olej za běžný , ale dnes už je ta technika o hodně dál Citovat
Ajap Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Důležité je hlavně netočit motor za studena. To je teda i normálně, ale ze začátku ještě víc. Jezdit normálně, co nejvíc střídat otáčky (hodně řadit), nedráždit omezovač a motor se ti dobrým odmění. Od cca 1000km pak sem tam zařadit \"výlet\" k maximálním otáčkám, aby se protáhl komín. Citovat
hawkey Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Nejlepší na zajetí je, hned plnej kotel a pořádně provětrat:D Pššššt... to sa tu nesmie prezrádzať na verejnosti... No vy si děláte prdel, ale přesně tohle mi řekl dealer, když jsem si auto přebíral \"naložit úplně plné a dát tomu pořádný záhul...\" a to si prdel nedělám Možná je to způsob, jak si hned od začátku \"vychovávat\" zákazníky pro servis Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 každý motor (benzín i diesel) se zajíždí tak, aby se nedusil, tzn. neměl nižší otáčky, než je právě potřeba, takže více řadit, motor točit do cca 2/3 max. otáček, hlavně diesel nemiluje otáčky blízké maximu, nechtít po motoru max. výkon když je studený... Citovat
mhnat Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 nemal by si auto ani šetriť a ani vytáčať. Ako bolo už písané jazdiť normálne. Ak je motor studený, nevýtáčať, preraďovať pri max 2000 ot/min. Ak je motor zohriaty,možeš mu mierne naložiť, tu si ale uvedom že max. výkon máš pri cca pri 4400 otáčkach. Je zbytočné ho točiť vyššie.Tak tiež nemal by si auto podtáčať, to znamená držať motor pri 2000 otáčkach +-. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.