Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

v sobotu jsem políbil zadek Felicie, když jí pán zatípl na oranžovou, což jsem už nepředpokládal, ale to je moje blbost. No nic.

Prolém je ten, že mám vpáčené levé světlo dovnitř, utržené na úchytech, což způsobilo, že se horním rohem lehce nasunulo pod přední cíp blatníku, lehce ho vyhnulo ven. Nevím, jak se povede vrátit to do původní polohy, proto by mne zajímalo, jestli je blatník na horní straně přilepený nebo jen utěsněný pěnovou páskou a lze s ním do určité míry pohnout.

Díky moc za jakoukoliv konstruktivní odpověď.

Zítra budu předek demontovat, tak mám hrůzu, co všechno ještě, bude hnuté. Zatím jde jen blbě zavírat kapota.

Odesláno

kua dnes ráno som nabral jelenicu (lepšie povedané ona chcela nabrať mňa) speťak, blatník a pravé dvere v ri...... nemá niekto z vás strieborný blatník alebo neviete kde ho zoženiem za dobru cenu??? Ďiky

Odesláno
kua dnes ráno som nabral jelenicu (lepšie povedané ona chcela nabrať mňa) speťak, blatník a pravé dvere v ri...... nemá niekto z vás strieborný blatník alebo neviete kde ho zoženiem za dobru cenu??? Ďiky

Alebo skús Kolárovo,Sereď.Universauto Kolárovo.Sereď neviem ako sa volá servis.

• O 2 roky později...
Odesláno

Chlapi mám problém. Tukl jsem to a ted nemohu otevřít kapotu. Kousky se. Co dělat? Bez toho ji vyměním a blatnik tak ne :(

Jak ji otevřít? Jsem v koncích. Nárazník nesundam, blatnik, kapotu.... nic...

Odesláno

Jakože se Ti ani neodjistí po zatáhnutí páčky?

Bych jedině páčku zajistil aby bylo odjištěno (pokud se nepřervalo lanko) a použil trochu více síly na otevření. :myslim

Odesláno

Loncuju s celým autem a nic :(

Lanko zdá se neruplo. Prostě je to v tom zámku nějak zaseklé..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...