Boramad Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Zdravím, vim, že už to tu bylo řešený mnohokrát, ale nenašel jsem odpověď na to co potřebuji, nebo jestli někde je tak moc prosím o odkaz. Vim, že potřebuji repasi zadní nápravy, ale nevim kde. Tak jestli máte nějaký ověřený servis tak budu moc vděčný. Slyšel jsem o Příbramy, že to tam dělají, ale bojím se to dát někomu kdo to jednou dělal. Jsem sice až z Děčína, ale tady nic není. Tak moc prosím o nějaký ověřený typ, kde toho nebudu za rok litovat. Děkuji za odpověď. Citovat
runs Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Zdar, u nás na Vysočině, vyšlo mě to na 8 000kč. Pokud máš zájem, pošli vzkaz:-) Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Chce to poradne hledat, urcite tady odkazu bude vice. Pokud jsi z Decina budes to asi mit relativne blizko k p. Hejdovi do Litomeric (snad se nemylim geografie neni moje kafe). Kontakt : 774206607. Rikalo se tady ze \"dovede\" kompletni repasi bez sundani napravy za 6.000 ,- Citovat
vavoj Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 nevíte náhodou jestli pouzdro pod ložisko je jako díl nebo si ho oni kutí ? ložiska s guferem už jsem našel ještě to pouzdro mít do zásoby :-/ Citovat
tomm176 Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Myslím že p.Hejda tu má na fóru dobrý reference a z Děčína to není tak daleko. Ale blíže k tobě se na repas náprav chystá člen Lukas309 z Ústí n/L. Tak mu můžeš zkusit napsat SZ, sám se k němu chystám. Citovat
Boramad Odesláno 22. září 2012 Autor Odesláno 22. září 2012 Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne. Citovat
tomm176 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne.Jakou ti řekl cenu? případně pak dej vědět jak to u něj probíhalo. Citovat
Lubo181 Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 Ja som dnes zaplatil za repas zadnej napravy 150+50 eur Citovat
Boramad Odesláno 22. září 2012 Autor Odesláno 22. září 2012 Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne.Jakou ti řekl cenu? případně pak dej vědět jak to u něj probíhalo. Zdravim, předběžně mi řekl 5000 Kč a zítra dám podrobnější informace. Citovat
Boramad Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne.Jakou ti řekl cenu? případně pak dej vědět jak to u něj probíhalo. Tak jsme doma, přijeli jsme k p. Hejdovi v 9 a v 12:30 to měl hotový. Můžu jen doporučit, vstřícnej, nic nebylo problém a obětavej o tom svědčí, že nám to udělal i v den kdy slavil narozeniny. Dělal to ve své garáži, kterou měl dostatečně vybavenou a hlavně se peugeotama zabývá a vyzná se v nich, takže věděl kam šáhnout a opravdu umí a ví. Mohu jen doporučit, za 5000 Kč skvělý:super:super. Ukázal nám co dělají v Příbrami a hrůza. [upravil dne 23/9/12 13:14 od Boramad] Citovat
tomm176 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Prosim vas, na jaky adrese dela p.Hejda?Jsem s nim domluvenej na repas,ale nejsem si jist zda jsem slysel spravnou adresu.Dikes Citovat
Boramad Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Zdravím, přesnou adresu nevím, ale koukni na mapy v příloze. Baráček se zelenou fasádou a palubkovým obložením. Je to v Žitenicích, z Litoměřic okolo nemocnice nahoru. První vesnička. Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Tak super Reference na nej jsou zde 100% kladne a hlavne se fakt vyzna. Jen doplnim ze u nej lze po dohode i snizit zadni napravu .. Citovat
Guest Jan Hájek Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Dneska jsem dal zrepasovat zadní nápravu do Autoservisu Horáková v Kačici u Kladna, cena 5.500 - 6.000,-, tak jsem zvědav, ve čtvrtek by mělo být auto hotové. Pak dám vědět jak jsem dopadl. Citovat
Guest Jan Hájek Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Tak jsem si dneska byl pro auto a musím říct, že jsem byl velice mile překvapen. Auto hotové v předem domluvený den, cena celkem +/- dodržena 6.900,-. Pan Horák, který repasy dělal, mi ukázal staré čepy a ložiska, které měly už \"pubertu\" za sebou. Jinak férové jednání a hlavně repasovali moji nápravu a ne někoho cizí. Teď hlavně doufám, že to vydrží co nejdéle. Citovat
tomm176 Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Tak na p.Hejdu můžu říct jen samé kladné věci. Vřele doporučuji Citovat
OK406 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne.Jakou ti řekl cenu? případně pak dej vědět jak to u něj probíhalo. Tak jsme doma, přijeli jsme k p. Hejdovi v 9 a v 12:30 to měl hotový. Můžu jen doporučit, vstřícnej, nic nebylo problém a obětavej o tom svědčí, že nám to udělal i v den kdy slavil narozeniny. Dělal to ve své garáži, kterou měl dostatečně vybavenou a hlavně se peugeotama zabývá a vyzná se v nich, takže věděl kam šáhnout a opravdu umí a ví. Mohu jen doporučit, za 5000 Kč skvělý:super:super. Ukázal nám co dělají v Příbrami a hrůza. [upravil dne 23/9/12 13:14 od Boramad] Nestraš ohledně Příbrami !!! Chci tam jet na repasy zadní nápravy s 106 !!! Potřebuji na 106 udělat zadní nápravu a domníval jsem se, že Příbram by měla dobrá. Bohužel, Děčín je opravdu dost z ruky. Máte někdo zkušenosti s repasemi zadních nápravd unás v Jižních Čechách??? Citovat
koblih69 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Na příbram zapomeň, neslyšel jsem nic dobrého třeb ato byla jen smůla... Naopak si chválí třeba Strakonice : http://www.napravy.cz/ Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 OK406 : Slysel jsem ze nejaky servis je treba ve Strakonicich ale nedari se mi ted najit vice informaci ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.