Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

vim, že už to tu bylo řešený mnohokrát, ale nenašel jsem odpověď na to co potřebuji, nebo jestli někde je tak moc prosím o odkaz.

Vim, že potřebuji repasi zadní nápravy, ale nevim kde. Tak jestli máte nějaký ověřený servis tak budu moc vděčný. Slyšel jsem o Příbramy, že to tam dělají, ale bojím se to dát někomu kdo to jednou dělal. Jsem sice až z Děčína, ale tady nic není.

Tak moc prosím o nějaký ověřený typ, kde toho nebudu za rok litovat.

Děkuji za odpověď.

Odesláno

Chce to poradne hledat, urcite tady odkazu bude vice. Pokud jsi z Decina budes to asi mit relativne blizko k p. Hejdovi do Litomeric (snad se nemylim geografie neni moje kafe). Kontakt : 774206607. Rikalo se tady ze \"dovede\" kompletni repasi bez sundani napravy za 6.000 ,-

Odesláno

nevíte náhodou jestli pouzdro pod ložisko je jako díl nebo si ho oni kutí ? ložiska s guferem už jsem našel ještě to pouzdro mít do zásoby :-/

Odesláno

Myslím že p.Hejda tu má na fóru dobrý reference a z Děčína to není tak daleko. Ale blíže k tobě se na repas náprav chystá člen Lukas309 z Ústí n/L. Tak mu můžeš zkusit napsat SZ, sám se k němu chystám.

Odesláno
Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne.
Jakou ti řekl cenu? případně pak dej vědět jak to u něj probíhalo.
Odesláno
Děkuji za odpovědi, už jsem volal p. Hejdovi a zítra na to jdem, tak uvidim jak to dopadne.

Zdravim, předběžně mi řekl 5000 Kč a zítra dám podrobnější informace.

Odesláno

Tak jsme doma, přijeli jsme k p. Hejdovi v 9 a v 12:30 to měl hotový. Můžu jen doporučit, vstřícnej, nic nebylo problém a obětavej o tom svědčí, že nám to udělal i v den kdy slavil narozeniny.

Dělal to ve své garáži, kterou měl dostatečně vybavenou a hlavně se peugeotama zabývá a vyzná se v nich, takže věděl kam šáhnout a opravdu umí a ví.

Mohu jen doporučit, za 5000 Kč skvělý:super:super:super. Ukázal nám co dělají v Příbrami a hrůza.

[upravil dne 23/9/12 13:14 od Boramad]

Odesláno

Zdravím, přesnou adresu nevím, ale koukni na mapy v příloze. Baráček se zelenou fasádou a palubkovým obložením. Je to v Žitenicích, z Litoměřic okolo nemocnice nahoru. První vesnička.

post-42842-14109627225696_thumb.jpg

Odesláno

Tak super ;):super Reference na nej jsou zde 100% kladne a hlavne se fakt vyzna. Jen doplnim ze u nej lze po dohode i snizit zadni napravu ..

Guest Jan Hájek
Odesláno

Dneska jsem dal zrepasovat zadní nápravu do Autoservisu Horáková v Kačici u Kladna, cena 5.500 - 6.000,-, tak jsem zvědav, ve čtvrtek by mělo být auto hotové. Pak dám vědět jak jsem dopadl. ;)

Guest Jan Hájek
Odesláno

Tak jsem si dneska byl pro auto a musím říct, že jsem byl velice mile překvapen. Auto hotové v předem domluvený den, cena celkem +/- dodržena 6.900,-. Pan Horák, který repasy dělal, mi ukázal staré čepy a ložiska, které měly už \"pubertu\" za sebou. :D Jinak férové jednání a hlavně repasovali moji nápravu a ne někoho cizí. Teď hlavně doufám, že to vydrží co nejdéle. :o

Odesláno

Tak jsme doma, přijeli jsme k p. Hejdovi v 9 a v 12:30 to měl hotový. Můžu jen doporučit, vstřícnej, nic nebylo problém a obětavej o tom svědčí, že nám to udělal i v den kdy slavil narozeniny.

Dělal to ve své garáži, kterou měl dostatečně vybavenou a hlavně se peugeotama zabývá a vyzná se v nich, takže věděl kam šáhnout a opravdu umí a ví.

Mohu jen doporučit, za 5000 Kč skvělý:super:super:super. Ukázal nám co dělají v Příbrami a hrůza.

[upravil dne 23/9/12 13:14 od Boramad]

Nestraš ohledně Příbrami !!! Chci tam jet na repasy zadní nápravy s 106 !!!

Potřebuji na 106 udělat zadní nápravu a domníval jsem se, že Příbram by měla dobrá. Bohužel, Děčín je opravdu dost z ruky.

Máte někdo zkušenosti s repasemi zadních nápravd unás v Jižních Čechách???

Odesláno

OK406 : Slysel jsem ze nejaky servis je treba ve Strakonicich ale nedari se mi ted najit vice informaci ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...