Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Vie mi niekto pomoct?Asi posledny tyzden sa snazim vyriesit problem s mojim win.Mam win XP SP2,po spusteni win pri pripojeni na WiFi router cez WiFi kartu sa mi spusti svchost.exe network service a vytazi CPU na 100%.Cely win je samozrejme zamrznuty,sietove pripojenie tiez a jediny sposob ako to manualne ukoncit je cez spravcu uloh to vypnut.Potom je uz vsetko OK.No po restarte alebo dalsom starte rovnako.Ked som pripojeny na intenet cez LAN kabel,tak ten problem nie je.Problem je pri zapnuti/spusteni WiFi karty.Vtedy okamzite CPU vyleti na 100% a skoncil som :( Prehrabal som cez google net,ale nepomohol som si.Vsade sa spomina nejaky ComboFix no neviem co s nim a ako dalej.Dakujem vopred za pomoc.Formatovat HDD a nanovo instalovat win sa mi nechce.Mal som AVG a teraz som nainstaloval Avast.Uz celu noc bezi uplny test NTB. :bojim

Odesláno

hentie antiviraky su na jedno kopyto, uz len kvoli somarinam reklamam atd... bohate staci ten od

mrkvosoftu.

odinstalovat antivirak, dufam ze mas len jeden... stiahni si combofix spustiho a nechaj bezat,

ak si vyziada doinstalovat nieco tak mu to daj, vacsinou to byva od microsoftu nejaka utilita

na obnovu systemu...

nechas bezat on vsetko urobi. nic ine nepouzivam... niekolkorocna skusenost... :super

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/dl/12/

Odesláno

Nic z toho som neskusal,ale idem na to.Zatial velka vdaka,napisem vysledok.Ide o to,ze dlhu dobu som nepouzival WiFi kartu,bol som na routri cez LAN kabel.Teraz som kupil novy WiFi router,skusam vsetky pripojenia a bum,problem velky.:grr

Odesláno

Toto som skusal,no bez uspechu.Ten posledny subor,ked som stiahol a spustil,tak mi oznamilo,ze nie je platnou aplikaciou pre moj system.Combofix mi odstavil windows.Po restarte sa chce windows aktivovat,no ked dam aktivovat,tak naskoci oznam,ze uz je aktivovany,no nespusti sa.Opat sa odhlasi a zase dookola,ziadost o aktivaciu a oznam o tom,ze uz je aktivovany.Proste sa uz nedostanem do windowsu.:fnuk

Odesláno

Vzhladom na to,ze windows nie je mozne spustit,neda sa nic obnovit,ci obijst aktivaciu.Jedine,ze vyberiem HDD a prepojim s inym PC a z instalacneho CD nakopirujem winlogon.exe?

Odesláno

to by som nerobil, prestanu programy fungovat.

vojdi do recovery konzoly a tam potrebne subory obnov z instalacneho CD.

obnova suborov vo windowse nieje mozna, jedine v recovery konzole.

kedze ti chyba winlogon, tak ti nemoze windows ani nabehnut a teda nemoze ani do registrov vykonat zapis o aktivacii windowsu.

preto ten zacarovany kruh.

[upravil dne 16/9/12 19:37 od Marcel00]

Odesláno

Dá sa pripraviť, ja som to aspoň takto robil po vyjdení každého SP. Dá sa opraviť aj zo staršieho CD, problém potom ale robí IE, ktorý je nahradený staršou verziu. Stačí ale potom cez aktualizácie dať správnu verziu a doinštalovať service pack.

Obnova súborov vo Windowse je možná, ale keďže sa tam nemôže dostať nie je mu to nič platné.

sfc /scannow

Odesláno

Poškozené soubory kolují ve správných verzích na netu, nabootovat a překopírovat soubory se dá buď z instalačního CD neo různých servisních CD, kterých je taky kopice. Ano bude to bez myši, ale to snad nevadí ;)

Nicméně to neznamená, že pak bude vše OK, takže jednoznačne reinstalace.

Odesláno

Vyzna sa niekto v tom Combofix,aby som mu poslal na kontrolu log?Neskor vysvetlim ako sa mi konecne podarilo rozbehnut windows a nesedim s mobilom v ruke,ale za notebookom a svchost.exe ma uz nekaka :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...