Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gabriel: Začarovaný kruh :) O kolik je šestiletý auto levnější než nové? Asi o víc než každoroční návštěva STK. :roker /Neberte to urážlivě, ale o mnoha, mnoha věcech se dá polemizovat, nesouhlasit a diskutovat/.

Odesláno

co clovek to nazor ;)

fakt ale je ze stredna vrstva slovakov plati aj tych chudobnych aj tych bohatych...a taketo robkove opatrenia budu mat za nasledok ze ziadna stredna vrstva uz nebude, uz bubu len chudobni a bohati ;)

Odesláno

Ani při rovné dani všichni neplatí procentně stejně! Jsou tu slevy (alespon v CZ) ... nepočítám do toho povinné odvody (zdravotní a sociální). Já třeba pracuji na autorskou smlouvu a žádné slevy tam nejsou, prostě mi vezmou 15% daň a hotovo.

josefsv: potřebuješ na jezdění V6? :myslim

Odesláno

Tak v tomto se neshodneme. Ona rovná daň ve své podstatě totiž moc rovná není, 15 %z 10 000 Kč není stejná suma jako 15% z 45 000 Kč. Dále zdaňovat lidi s vyššími příjmy je podle mě hovadina. A východiska z dluhů, resp. neutěšené ekonomické situace?

- změna v sektoru korporátních daní

- nevyhazování peněz za blbosti a nepotřebnosti (cyklostezky, předražené silnice, atd.)

- potlačení korupce ne pouze na oko

Vaše vláda jde evidentně nejjednodušší možnou cestou stejně jako ta naše, bohužel. Ještě že jsem je nevolil, musel bych si dát před zrcadlem pár facek.

Odesláno

MilanF1 : to jo,ale doteď to fungovalo normálně a když už politici rozm.dají peníze tak nejjednodušší je zvednout,nebo zavést nové daně a veselo budeme utrácet-on to někdo zaplatí(my jak v ČR tak na SK).jsem v ČR od 2004 roku nemám tady volební právo,ale i tady vyvádějí politici takové kraviny že mě to zvedá ze židle

Odesláno

Milane, asi jsi dotáhl svůj názor k dokonalosti, když napíšeš, že vlastnictví auta je luxus :o

Edit:

Jdu spát, na tuhle debatu už dneska fakt nemám :ticho

[upravil dne 12/9/12 22:47 od Bigbadjohn]

Odesláno

Můj problém je, že se budu rád podílet na plnění státního rozpočtu pokud budu mít pocit, že je s tím co odvádím správně zacházeno. Protože se pohybuju v poměrně velkých tendrech tak vidím o kolik jsou zakázky předražené a jak jednoduchý je systém obcházení elektronických aukcí. Takže se mi přispívat moc nechce. Proti tomuhle je doktor \"David z Hostivice\" naprostej žabař ;)

Odesláno

Kujon: Já mluvím o relativním čísle, ne absolutní. Je jasné, že ten s 45 000 Kč odevzdá absolutně více a u nás i relativně, protože si i relativně méně odečte na slevách.

Jinak souhlas s výčtem opatření, jenom u těch výdajů je to nyní většinou s podporou EU, pak je možná škoda to nepostavit. :myslim

Ono třeba i vyházet hromadu nepotřebných úředníků ... ale ti se nám poslední dobou snaží dokázat, že jsou potřeba, když vymýšlejí blbosti - třeba zrušení občanských sdružení ...

Odesláno

problem je ze toto je zaciatok konca u nas...cirkulacna dan, dan z brigadnickej prace, zrusenie danoveho bonusu pre rodicov vysokoskolakov, zdanenie sprepitneho,....a podobne kraviny nas cakaju

nehovoriac o cenach tovarov a tak

Odesláno

je to moja tretia v6.nie kvoli tomu ze je to luxus ale kvoli tomu ze s tym sa daju pomerne lepsie jazdit dlhe trasy a spotrebu mam tesne vyssiu ako benzin do 80kw ak to budes hnat rovnako rychlo.a hlavne sa v tom citim bezpecnejsie.

servis je drahsi ale pri mojom najazde by som auto do 80 kw urcite uz musel menit celkovo a to su dalsie naklady,ono ten v6 predsa len nieco vydrzi viac;)

stat ide v tomto pripade sam proti sebe.da vacsiu dan na velkoobjemak a pritom nevidi ze vacsou spotrebou zaplatim viac na spotrebnej dani za palivo statu.to znamena ak sa zacnu menej predavat silne motory tak klesne predaj phm a klesnu prijmi zo spotrebnej dane co momentalne tvori z litra benzimu 78 centov pre stat.samozrejme to take vyrazne nebude na zaciatku ale stat sa to moze.

amici kedysi podporili dopyt a predaj ropy vyrobou velkoobjemovych aut.nasi to zatial nepochopili.

vyjadrenie od tvorcov tohto zakona preco neplatit podla ceny vozidla bolo jednoduche, zistovanie hodnoty vozidla je zlozity proces. :D

Odesláno
problem je ze toto je zaciatok konca u nas...cirkulacna dan, dan z brigadnickej prace, zrusenie danoveho bonusu pre rodicov vysokoskolakov, zdanenie sprepitneho,....a podobne kraviny nas cakaju

nehovoriac o cenach tovarov a tak

cirkulacna dan nebude, citaj viacej informacie.

za zdanenie prace na dohodu mozu ludia za to sami, lebo dnes kazdy chce robit na dohodu a vtedy vlastne nemusis platit odvody ktore za teba ma tahat stat... pytam sa z akeho dovodu mam tebe ako pracantovi na dohodu prispievat solidarne na odvody z mojich odvodov z plneho platu?y

mozu za to aj zamestnavatelia... zneuzivalo sa to tak preto...

co sa cien ceny tovarov tyka su nizsie ako v rakusku i ked kvalite priamo umerne.

ja si rad priplatim a potraviny kupujem mimo SK tak ako paliva do auta.

preco? lebo na kvalite mi pocas mojho kratkeho zivota zalezi... kym na to budem mat tak si to chcem uzit...

[upravil dne 12/9/12 23:05 od Marcel00]

Odesláno
zrusenie danoveho bonusu pre rodicov vysokoskolakov,
:o

Tady si jde stát proti sobě ... vždy vysokoškolák by měl v budoucnu odvádět více na daních, být aktivní ve výzkumu atd. ...

josefsv: děkuji za vysvětlení těch požadavků, proč V6. Tím dotazem, zda fakt potřebuješ V6, jsem to nemyslel zle. Jinak souhlas s tím, že čím větší motor, tím více papá. Ale neubráním se dojmu, že u nového auta to zákazníka pálit nebude. U dovozu V6 coupé ano. Ale dělá to tak mnoho lidí? Je ale fakt, že pro Fabií HTP nikdo do ciziny asi nepojede. :myslim

Určit podle ceny, to by asi bylo nejlepší řešení :super U nového auta asi bez problémů, u dovezeného může být na smlouvě jakákoli částka :myslim

Odesláno

bavime sa o aktualnom stave... tak nerob odhady a dohady.

chcel som ta len opravit, lebo si podal chybnu informaciu...

moj prispevok nad tebou som doplnil o ceny tovarov na ktore sa stazujes...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...