Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Petr X

Napsán autorem Jirkap

Tak kdo se ještě připojí v Holicích? Kdyby něco tak se domluvíme na telefonu. Mé číslo je 777231303 :) Jak už jsem psal jedu od Brna ;)

Tak koukam, ze vsichni jedou nakonec v patek ... jestli jedes teda v sobotu, rad se nekde pripojim a je mi skoro jedno, v kolik hodin.

Tak se domluv s Bohoušem 205 GTI. Ten pojede přes Jičín a sám. Tak můžete spolu. ;)

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Garfield

MEDVĚDE: A jak s večerním pátečním grilováním? Přimeš pozvání?

JOHNE: Jedeš tedy v pátek v 18.30 od pumpy za ČM? A co klobásky - nepohrdneš dát si s námi?

18.30?????? Domlouvali jsme se přece na 17.30 - jinak pozvání na grilování přijímám, dovezu s sebou 3 x tuplák, to je rozumné množství pitiva na člověka

Ještě takovej dotaz pod čarou - nemáš volné místečko na chajdě?????????

[Editován dne 6/9/Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000 Medvěd]

Jo, omlouvám se, čas je opravdu 17.30, uklepl jsem se. To je tím, že jsem dneska už šest piv urazil, na oslavu, že mi skončil náročný pracovní týden, i když jsem si zavedl pracovní týden jen čtyřdenní :D

Tupláky díky. Volné místo na chajdě - nevím. Mám dojem, že někde Minimaxa psal, že chatka je čtyřlůžková. Jestli ano, pak místo pro teba samozřejmě máme. Mluvil jsi s Minimaxou, jak velké jsou chatky? Říkals, že mu budeš volat?

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Garfield

MEDVĚDE: A jak s večerním pátečním grilováním? Přimeš pozvání?

JOHNE: Jedeš tedy v pátek v 18.30 od pumpy za ČM? A co klobásky - nepohrdneš dát si s námi?

18.30?????? Domlouvali jsme se přece na 17.30 - jinak pozvání na grilování přijímám, dovezu s sebou 3 x tuplák, to je rozumné množství pitiva na člověka

Ještě takovej dotaz pod čarou - nemáš volné místečko na chajdě?????????

[Editován dne 6/9/Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000Thu, 09 Jun 2005 17:58:26 +0000 Medvěd]

Jo, omlouvám se, čas je opravdu 17.30, uklepl jsem se. To je tím, že jsem dneska už šest piv urazil, na oslavu, že mi skončil náročný pracovní týden, i když jsem si zavedl pracovní týden jen čtyřdenní :D

Tupláky díky. Volné místo na chajdě - nevím. Mám dojem, že někde Minimaxa psal, že chatka je čtyřlůžková. Jestli ano, pak místo pro teba samozřejmě máme. Mluvil jsi s Minimaxou, jak velké jsou chatky? Říkals, že mu budeš volat?

No právě, minimaxa mi sdělil, že chajdy jsou čtyřlůžkové, ale nerad bych narušoval Vaše separé

Odesláno

No právě, minimaxa mi sdělil, že chajdy jsou čtyřlůžkové, ale nerad bych narušoval Vaše separé

Odie-Martina právě teď prohlásila, že nabídce spaní s tebou se rozhodně nedá odolat :D

Takže domluveno - spíš s námi a hotovo!

Odesláno

Garfield: jo klobasama nepohrdnu, a ten patek pokud se něco moc velikýho nep**ere tak jedu s váma. A jak píše Medvěd... domlouval se odjezd na 17:30h. :)

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Mate predstavu kudy bysme jeli z HK nejkratsi cestou do Vrchlabi?

Sice jedu z Prahy, ale z HK bych jel Hořice - Dvůr Králové - Hostinné - Lánov. Je to víceméně po ookreskách, tak by tam nemuselo být nějak moc Kryštofů

[Editován dne 6/10/Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000 Medvěd]

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem AKCZ

Mate predstavu kudy bysme jeli z HK nejkratsi cestou do Vrchlabi?

Sice jedu z Prahy, ale z HK bych jel Hořice - Dvůr Králové - Hostinné - Lánov. Je to víceméně po ookreskách, tak by tam nemuselo být nějak moc Kryštofů

[Editován dne 6/10/Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000Fri, 10 Jun 2005 05:35:46 +0000 Medvěd]

A jaka je cesta pres Jaromer misto pres Horice do Dvora Kralove?

Odesláno

Nechci vam nic rikat, ale nejlepsi cestu budete mit Horice, Ulibice, Nova Paka, Vrchlabi. Ta cesta pres ty prdelky je silena a myslim, ze to ani o moc bliz nebude.

Znam to tady. A pres Jaromer bych uz vubec nejezdil, jak chcete. Ulibice jsou mezi Pakou a Jicinem.

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Ja to beru jen podle mapy.. samotny silnice neznam proto dam radeji na zkusenne mistni obcany :D

:D Jinak na Dvur Kralove te je sama zatacka (vzdyt se tam taky jezdi zavody \"300 zatacek\"). Navic tam je pak objizdka a ani bych nerekl, ze to je bliz.

Podle me je nejlepsi cesta normalne po hlavni. Jedine se to da zkratit z Horic do Paky, jestli se vam chce jet tema prdelkama.

Odesláno

No Minimaxa doporučil přes Jaroměř a Dvůr Králové a pak na Hostinné. Jezdí tam několikrát do měsíce a psal že je to nejrozumnější cesta. Já osobně to znám ke Dvoru Králové pak jezdím směr Mladý Buky a Jánský Lázně a ta silnice mi připadá v pohodě. :)

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

No Minimaxa doporučil přes Jaroměř a Dvůr Králové a pak na Hostinné. Jezdí tam několikrát do měsíce a psal že je to nejrozumnější cesta. Já osobně to znám ke Dvoru Králové pak jezdím směr Mladý Buky a Jánský Lázně a ta silnice mi připadá

v pohodě. :)

No jestli to je pres Jaromer bliz, tak to pak mozna jo, moc tam nejezdim, mozna tam ani nebude moc velky provoz jako na Jicin z HK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...