maymo Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Zdravím všetkých účastníkov zájazdu.. pri všerajšom zatváraní auta, som zistil, že ľavé zadné okno sa nie a nie zavrieť. Zakaždým keď sklo vybehne hore a dosadne do tesniacej gumy, samé sa spustí znova dole. Trvalo mi asi 5 minút, kým som to okno postupne, po malých kúskoch, vytiahol až hore. Robí to hlavne v prípade, keď stlačím vypánač do druhej polohy. Ale všimol som si, že aj keď je okno zatvorené, a náhodou brnknem do vypínača, aby som sa pri vystupovaní z auta presvedčil, že som ho zavrel, zase zlezie dole.. Stretli ste sa niekto s takýmto prípadom? (zo skúsenosti viem, že na aute mojej manželky Audi A3, prestal jedného dňa fungovať na jednom okne automatický dojazd. Sťahovalo a vyťahovalo sa len počas doby stláčania spínača. V servise našli dajakú softvérovú chybu, ktorú vymazali a funguje ďalej. Majú to aj naši francúzski bratia tak vymyslené, alebo u PSA je to veco hardveru?) Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 To somé mi udělalo pravé zadní okno... schávlně jestli někdo ví co s tím... na uatomatické zavření se to pak vždy samo pootevře Citovat
maymo Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 skúšal si to pozrieť na diagnostike? Ako som písal, v Audi to vyriešili celkom rýchlo a \"bezbolestne\" v rámci servisnej prehliadky.. No 407ka sa z toho dajako nievie vyliečiť sama.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 není to váš problém ale ja jsem si koupil deflektory a taky mi pořád nešlo zavřít okno,to okno blbě zavíralo i když tam deflektor nebyl. tak jsem nastavil dorazy oken-vrchní a spodní polohu a lehce prostříkl drážku kde jezdí sklo WD-čkem a vše je OK [upravil dne 11/9/12 12:35 od Gabriel 307] Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 maymo: na diagnostice jsem se ještě nedíval, protože se mi to stalo poprvé asi před 2 týdny, jinak vzadu okno nikdo neotvírá, takže jsem na to uplně zapomněl Gabriel307: no tak v těch dvěřích by se ty dorazy měly nastavovat automaticky ne? já měl za to že tam jsou ty motorky u kterých se měří odběr a ve chvíli kdy to okno do něčeho najede(ruka, vrchní doraz..) tak se zvedne proud a motor se vypne... nezapadá mi do toho, proč se to okno po uplném dovření zase vysune o 4 cm zpět :/ Citovat
brade Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Udělej následující věc: u řidiče přidrž páčku toho okna nahoru asi 4s Pak by to mělo být v pohodě Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 vyzkouším... ale myslím že když jsem měl nervy tak jsem to tak držel Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 tak jsem o chtěl dneska zkusit, nechal jsem to úplně sjet dolů a pak jsem rovnou zmáčkl zavřít a fungovalo to samo tak nevím... co to předtím bylo,každopádně jsem baterii odpojoval tak před 3/4 rokem... Citovat
Přema Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Někdy mi zlobila horní guma okna...jak to na ní narazilo tak to sjelo...mrkni na ni.....je třeba se při zavírání mrknout zvenku jestli nenarazí do gumy.... Citovat
maymo Odesláno 13. září 2012 Autor Odesláno 13. září 2012 takže vyskúšal som odpojiť baterku a znova zapojiť, ale nepomohlo V tesnení okna nemám ani špinku, nič.. Okno dobehne hore a zase sa spustí asi do polovice. Chcelo by to asi dajako \"zdiagnostikovať\".. Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 odpojení baterie ti nepomůže po odpojení se tí právě nastavení oken \"vymaže\" a je to třeba nastavit Citovat
maymo Odesláno 13. září 2012 Autor Odesláno 13. září 2012 A to \"nastavovanie\" ako prebieha? je na to dajaký špeciálny postup? Citovat
DERT123 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 si pozri co sem daval AnotherOne to mas navod na nastavenie Citovat
Judes Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Po odpojení sa vymaže funkcia \"ochrana proti privretiu\" a tá sa znovu nastaví postupom čo je uvedený vyššie. Ak tá funkcia nebola znovu nastavená po odpojení batérie, okno by sa nemalo po náraze pootvoriť a nie to ešte zliezť do polovice. Mne s toho aspoň toto vychádza. Citovat
maymo Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 taaakže.. problém vyriešený.. Neviem akou náhodou sa okno samé uzdravilo, ale zrazu funguje všetko ako má. Skúšal som fintu s odpojením baterky ale správalo sa to stále rovnako. Okno sa vytiahlo hore a ako narazilo do tesnenia, tak sa zase zviezlo do polovice dolu. Rozhodol som sa teda, že ho nebudem používať. A včera náhodou sa mi podarilo to okno otvoriť a znovu zatvoriť bez problémov. Kde bola doposial chyba, netuším. Dojazd sa uzdravil záhadne sám. Každopádne vďaka všetkým, za snahu pomôcť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.