Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Holly

No tak to teda naprosto nechápu, co to ty paka zkušební po lidech chtěj. Nevidím jedinej důvod, proč by někdo měl vědět, co to jsou synchrony nebo stabilizátor. To si akorát někdo hraje na chytráka a buzeruje ostatní lidi. Jediný, co uznávám, je vědět, jak vyměnit žárovku, ale to je dneska stejně pasé, protože u fůry nových aut se k nim člověk stejně nedostane. Kdyby v autoškolách učili, jak zvládat nečekaný situace jako třeba smyky, tak by udělali mnohem líp.

presne tak, doby kdy kazdy ridic byl schopnej opravit auto na ceste, skoncily nekde po valce :D

dneska se do auta akorat doplnuji tekutiny, vysava a odvazi do servisu :D a i o to si ta potvora rekne sama :D

docela by me zajimalo, jak by se zkusebni komisar tvaril, kdybych se ho zeptal na detailni funkci ECU a zpusob spoluprace s ostatnimi jednotkami v aute :D

Odesláno

ja kdyz jsem delal A+B , to uz je hodne dlouho asi 11,5 roku v Praze tak nastesti techniku zkousel primo ucitel z autoskoly takze z techniky prosli vsichni,stali jsme u motoru ze 120 a \"popisovali\" jsem co jak funguje a stejne tak jizdy na masine jsem delal jenom s ucitelem, komisar se bal na motorku vlezt. No a potom na vojne jsem si delal C a T a to me z techniky normalne zkousel policajt chtel popsat vzduchove chlazeni u V3S , bylo to ve Valmezu kam jsme z Prerova jezdili do autoskoly. A taky jsem si nechal dopsat BE tenkrat to jeste slo pouze dopsat po dvou letech od ridicaku, dneska na to delas normalne zkousky.

No a cca pred mesicem si kolega z prace dodelaval motorku A a uz s nim pri zkousce jezdil policajt, a udelal, a to jezdil poprve na motorce jenom 10 dni pred zkouskama.

Odesláno

kamaradku asi pred mesicem vyhodili za to, ze neumela rozebrat brzdu a pojmenovat naky maly smejdky, k cemu by ji to kdy mohlo bejt si nedovedu predstavit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...