Ráďa Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 kluk dělal včera zkoušky v autoškole,ale bohužel neuspěl.Test bez chyby,jízdy taky,ale vyletěl na techniku!Musím napsat,že se hrabe v autech od malička,dokáže opravdu hodně věcí opravit a učí se na automechanika.Tak to je bomba,přišel domů a málem se rozbrečel jak ho to vzalo.Nedokázal prý dost podrobně vysvětlit funkci synchronů v převodovce!Co je to za lidi ti zkušební komisaři?To musí opravdu do detajlu vědět,jak to v té převodovce funguje?Myslel jsem,že by řidiči měli umět vyměnit kolo,žárovku(u některých aut už i s tím musí do servisu) a podobný věci,ale takový kraviny to je síla.Bylo jich u zkoušek 10. a uspěli 2!!Nejvíc jich vypadlo na jízdách a to je Přerov opravdu malé město.Prostě snažili se jich co nejvíc potopit.Nevím,jestli je to domluvený s autoškolou,aby si žáci museli ještě něco připlatit,ale spíš bych to viděl jako špatnou reklamu té autoškoly,že má tak malou úspěšnost.No s klukem se to našprtáme a příští týden si tu techniku zopakuje,ale s tím komisařem bych si rád popovídal osobně!:mad: Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Tak to jsem teda neslyšel. Je fakt, že mně se ptali na funkci olejového čerpadla. A dělal jsem jen technickou, protože jsem následně vyletěl, jelikož jsem měl razítko od jiné doktorky a nebylo tam napsáno \" zastupující lékař \". Ten můj byl ve fabrice. A z intru jezdit k doktorce 50 km vickrát za týden byl tenkrát nesmysl. No prostě kápneš na pitomce a je to. Holka co tam byla se mnou, tak vyletěla krze to, že neměla fotku. V Olomouci. Ale Přerov je z mýho pohledu hodně blbej na dělání jízd. Já se tam vždycky motám jak tele a nevím kam jet. A to mi města nedělají problémy.Jen ten Přerov... Citovat
milda Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Že by ještě pan Bureš dělal pořád zkušebního komisaře? Nebo je tam jiný magor Citovat
Emiš Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 to co pises je fuckt sila. klukovi rekni at si z toho nic nedela na takovyhle hovada bohuzel jeste urcite parkrat v zivote narazi. Aneb dej volovi funkci.. Osobně nemam s autoškolou taky moc dobrou zkušenost. Dal jsem to sice napoprve, testy bez problemu jizdy bez chyby, technika u nas jen formalita. Ale ty kecy pri jizdach co mel ten policajt me vazne srali takhle debila ze me nidko dlouho nedelal. Byl jsem nervozni jak svina zkusenosti s jezdenim minimalni a byl jsem opatrnej. Na stopce jsem zastavil moc daleko a nevidel tak jsem si popojel abych videl lip a on hned co to ma zas zkouset za material ze to je des a bla bla bla. Pak parkovani ze prej at zaparkuju vedle toho Meganu ja v tz dobe nevedel vo aute ani prd tak jsek se ho ptal ktery auto to na tom parkovisti jako je no a zas plno kecu jako to nejlepsi nakonec a tak. Proste zakomplexovanej debilek, co jediny co umi je prudit lidi pri autoskole. Citovat
Ráďa Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 ano pan velký knír(Bureš)dělá stále zkušebního komisaře bohužel! Citovat
milda Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 I Bureš má své dny.... Ale znám ho trošičku víc, než jen ze zkoušek, a není zas takovej magor pořád. A taky je potřeba se držet ve statistikách na průměru a nevybočovat moc. Tak se holt někdy musí víc lidí vyházet. Já měl tu čest dvakrát (osobák a pak náklaďák) a vše v pohodě. Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 ...panebože já bych o synchronech v převodovce mohla říct akorát to, že v mé 309ce už měly svá nejlepší léta za sebou a mezi dvojkou trojkou se vždycky hezky připomněly!!! To byl debžon, ten komisař!!! :mad: Já snad ani nebudu říkat svoje zkoušky...v jízdě jsem jednou lehce překročila rychlost, ale to mi odpustil, protože to bylo o trošinku...ale pak mě postavil před auto a chtěl vědět, jakou barvu má která kontrolka na palubce...ne význam těch symbolů, ale barvy...já jsem mu řekla, že jsem ráda, že na svém starouškovi vůbec vidím, že tam něco svítí, barvu už tak neřeším....a on mě usadil, že ne ten symbol, ale ta barva je důležitá, a zkoušel mě ze všech kontrolek... :( Nakonec mi to dal.... Citovat
DjBoom Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 No už je to nějakej pátek ale já to měl taky v poho. Z technickejch sem měl vysvětlit termostat. Jen mě zarazilo že pro toho blbce byl důležitější správnej výraz Provozní teplota než samotnej princip jak termostat pracuje. Holt volové sou všude Citovat
Bohouš Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Řidičák na osobák jsem si kdysi zaplatil, takže to byla brnkačka. Zato když jsem si dělal na vojně C, tak se na mě vyřádili Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Řidičák na osobák jsem si kdysi zaplatil, takže to byla brnkačka. Zato když jsem si dělal na vojně C, tak se na mě vyřádili To bych být tebou snad vůbec nevypouštěl z úst. :mad: [Editován dne 7/6/05 Operator] Citovat
Hadra Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 to já chci řidičák na mašinu a jsem zděšenej těma testama a taky rozdělením kubatur podle věku, nebo délky řidičáku nebo co. Jsem říkal....řidičák na chrchla mám od 15, na auto už taky 5 let a teďka mně nepustí na velkou motorku? Navíc se hodně bojím těch testů. PS. ještě jsem si vzpomněl...kamarád napsal test poprvé u zkoušek na 24. [Editován dne 7/6/05 Hadra] Citovat
Bohouš Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Operator To bych být tebou snad vůbec nevypouštěl z úst. :mad: [Editován dne 7/6/05 Operator] Jo jo to jsem čekal. No prostě se mě to tenkrát naskytlo tak jsem to bral. Jinak poté na vojně jsem jako instruktor na 815 8x8 dělal testy 1x měsíčně, takže vyhlášku znám (znal jsem) jako malou násobilku. Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Napsán autorem Operator To bych být tebou snad vůbec nevypouštěl z úst. :mad: [Editován dne 7/6/05 Operator] Jo jo to jsem čekal. No prostě se mě to tenkrát naskytlo tak jsem to bral. Jinak poté na vojně jsem jako instruktor na 815 8x8 dělal testy 1x měsíčně, takže vyhlášku znám (znal jsem) jako malou násobilku. OK, OK, dejme tomu. Ale štve mě, že jezdí spousta takovejch, co by to fakt normální cestou vůbec nedostali. Ale na druhou stranu to chápu. Dneska jsou ty testy fakt hrozný!! Jsem na tom stejně jako Hadra. Taky bych chtěl papíry na mašinu, ale bojim se těch testů, abych ještě mohl jezdit alespoň v autě. Teď fakt nemám čas to šprtat pod lavicí ve škole jako jsem to dělal kdysi. :mad: Citovat
Ladis Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Je to bohužel všechno o odborných termínech, které musí zaznět. Před 2 týdnama jsem dělal CE a prostě pokud nezazní ty magická hesla, tak je to špatný. Já měl tři otázky 1) vzduchotlaková brzdná soustava 2) převodovka, rozvodovka, spojovací hřídele, dyferenciál, kolový převod. 3) tlumiče, stabilizátor. Stačí si to jednou přečíst v té knížečce a musí utkvět v paměti názvy jednotlivých součástek, tak je to OK. Bohužel někdy lidi ani netuší jak to pracuje. Taky nálada hraje velikou roli. Byli tam lidi, co to v práci zpravují, dokážou to zmáknout, ale bohužel šly, protože jenom máchaly rukama že je to tamto s tím zobáčkem, nebo takové to velké a do toho to malé ... Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Budu si dělat teďka Cčko, to bude záhul. Kámoš udělal B na plnej počet (62), já na minimum (52 mám dojem), ale nebyl sem schopnej mu vysvětlit proč ty válečky a hřídele fungujou tak jak fungujou. On se dokáže naučit všechno ale prakticky si to představit nedokáže. Když sem dělal B tak na technické sem měl přívěs a kontrolky, takže brnkačka. Citovat
Gotrek Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 To je teda fakt síla... Si pamatuju jak nám naši instruktoři v autoškole vysvětlovali, že obrázky převodovky, kterou se učíme my na technickou jsou podstatně jednodušší, než je to v reálu a než se to učí zkušební komisaři. Já měl tehdy na zkoušku tuším olejovou mazací soustavu (či jak se to jmenuje) a celkem v pohodě. Citovat
Pinďa Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Čau Ráďo! Nevím kdo zkoušel,ale jak je znám a jak zjistili, že se učí na automechanika, tak si museli něco dokázat. Jinak pan Burešse už změnil, nahradili ho noví např. Koláček, další (jméno jsi nemohu vzpomenout,ale jeho manželka má autoškolu) a Ti jsou, jak býval Bureš (hlavně ten druhý - musí dokazovat, že jejich autoškola je nej). Citovat
Ráďa Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 ten zkoušející chytrák se jmenuje Pekař Citovat
Holly Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 No tak to teda naprosto nechápu, co to ty paka zkušební po lidech chtěj. Nevidím jedinej důvod, proč by někdo měl vědět, co to jsou synchrony nebo stabilizátor. To si akorát někdo hraje na chytráka a buzeruje ostatní lidi. Jediný, co uznávám, je vědět, jak vyměnit žárovku, ale to je dneska stejně pasé, protože u fůry nových aut se k nim člověk stejně nedostane. Kdyby v autoškolách učili, jak zvládat nečekaný situace jako třeba smyky, tak by udělali mnohem líp. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.