Ajgor Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Nazdar Nazdar ... ...kto mi vie poradi? ??? Menil som sviečky a potom som si bol da? umy? motor čo som asi nemal robi? Odvtedy (teda všimol som si to až po 3 dňoch) mi začali kolísa? otáčky. Hlavne keď je studený motor lietajú od 800 až po 2000 (čo mi na voľnobehu pred tým nevybehlo ani pri -20C) Keď sa motor zohreje je to lepšie, ale tiež keď zastavím na križovatke sem tam začnú beha? od 800 do 1200 čo tak isto nikdy nerobilo. Vie mi niekto poradi? čo by to mohlo by? ??? Vopred dík !!! P.S. ...je to P405 r.93 2,0i Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 mohlo by to souviset s tím mytím, ale spíš to vypadá na potenciometr... Citovat
graver Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Najdi si tu můj žalozpěv na kolísání otáček po umytí motoru. Taky se mi to stalo skokově po umytí motoru (předtím to nědělalo vůbec) a dodnes to není OK - otáčky se ustálí až po důkladném ohřátí motoru. Citovat
dj_rizek Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 me se uz jednou povedlo donutit takhle litat otacky po odpojeni vahy vzduchu a pak u citroena ZX 1.4i a tam to bylo potakem na skrtici klapce. Odpoj baterku kuli vymazani chyb v ridici jednotce a pak uvidis. Citovat
matos Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Nazdárek!!! Už aj mne sa to stalo. Auto som mal v servise asi mesiac a na nič vážne neprišli. tak som sa pustil do opravy sám a podarilo sa mi to. Na škrtiacej klapke ako je plynové lanko, je tam ozubený prevod na druhu klapku na ktorej je pružina a ta bola preslabená (únava materialu). Dal som tam ešte jednu a je to už OK! matos Citovat
trollik Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 hm,tak panove,mel jsem stejnej problem.93 2.0i RFX.Viz moje prispevky.Stale to malininko blbne a je to tim,kdyz mi naprselo do motoru.Vse u skrtici klapky uz jsem menil a cistil a furt se to nekdy objevi.Vypada to na volnobeznej ventil.4500,-.Strasna palka!Kazdopadne mi to i chcipalo.Ted se to ustalilo a uz to tolik nezlobi.Ale experimentalne jsem zjistil,ze na to ma vliv takova trubicka na snimani podtlaku na sani.Jde do ele cidla.Kdyz jsem ji zacpal,tak to skoro chciplo.Tak jeaste budu elaborovat s hadickou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.