Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar Nazdar ...

...kto mi vie poradi? ??? Menil som sviečky a potom som si bol da? umy? motor čo som asi nemal robi? :( Odvtedy (teda všimol som si to až po 3 dňoch) mi začali kolísa? otáčky. Hlavne keď je studený motor lietajú od 800 až po 2000 (čo mi na voľnobehu pred tým nevybehlo ani pri -20C) Keď sa motor zohreje je to lepšie, ale tiež keď zastavím na križovatke sem tam začnú beha? od 800 do 1200 čo tak isto nikdy nerobilo. Vie mi niekto poradi? čo by to mohlo by? ??? Vopred dík !!! P.S. ...je to P405 r.93 2,0i

Odesláno

Najdi si tu můj žalozpěv na kolísání otáček po umytí motoru. Taky se mi to stalo skokově po umytí motoru (předtím to nědělalo vůbec) a dodnes to není OK - otáčky se ustálí až po důkladném ohřátí motoru.

Odesláno

me se uz jednou povedlo donutit takhle litat otacky po odpojeni vahy vzduchu a pak u citroena ZX 1.4i a tam to bylo potakem na skrtici klapce.

Odpoj baterku kuli vymazani chyb v ridici jednotce a pak uvidis.

Odesláno

Nazdárek!!! Už aj mne sa to stalo. Auto som mal v servise asi mesiac a na nič vážne neprišli. tak som sa pustil do opravy sám a podarilo sa mi to. Na škrtiacej klapke ako je plynové lanko, je tam ozubený prevod na druhu klapku na ktorej je pružina a ta bola preslabená (únava materialu). Dal som tam ešte jednu a je to už OK! matos

Odesláno

hm,tak panove,mel jsem stejnej problem.93 2.0i RFX.Viz moje prispevky.Stale to malininko blbne a je to tim,kdyz mi naprselo do motoru.Vse u skrtici klapky uz jsem menil a cistil a furt se to nekdy objevi.Vypada to na volnobeznej ventil.4500,-.Strasna palka!Kazdopadne mi to i chcipalo.Ted se to ustalilo a uz to tolik nezlobi.Ale experimentalne jsem zjistil,ze na to ma vliv takova trubicka na snimani podtlaku na sani.Jde do ele cidla.Kdyz jsem ji zacpal,tak to skoro chciplo.Tak jeaste budu elaborovat s hadickou.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...