jbily Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem oddie Napsán autorem jbily Tento dotaz asi moc do rubriky servis nepatří, ale budiž... No já teda Jackův dotaz plně chápu a fandím mu s redukčníma lehátkama . Já se autech v rámci cestování naspal hodně. Pokud můžu poradit - nejlépe se mi (nám) spalo v mém prvním autě - Tatra 603 . Tam se dalo udělat měkkounké \"letiště\" přes celý interier auta. V pohodě jsme se tam vyspali 4 najednou. Navíc má to auto pořád styl a je velký babolap . Škoda že mi shořelo, zažil jsem s ním spoustu věcí... Spát v \"modernějších\" autech už není ono, ve 205 jsem musel pouze jednou a bylo to utrpení, v Oktávce (liftback) to je hrůza, ve 306 jsem ještě zkoušet nemusel. Pravděpodobně to souvisí s rostoucími příjmy, pohodlností a už taky nerajzuju po celé Evropě, bo nejni čas ... [Editován dne 8/6/05 jbily] Zrovna v 205 se dá přespat překvapivě dobře, ze zmiňovaných aut dokonce snad nejlíp (vyjma dlouhých kombíků s matrací a dodávek, pochopitelně). 205 má totiž hodně rovné a měkké sedačky prakticky bez bošního vedení, a dá se z nich udělat skoro rovná plocha. Je na to ale potřeba malý fígl - posunout sedačku úplně dopředu, odšroubovat a vyndat zadní sedák (2x matička 10), sklopit přední i zadní opěrák, a na sklopený zaní položit ten vyndaný sedák, aby navazovak na sklopený přední opěrák. A máte 2m dlouhou postel... Ne, že bych snad něco takového vyhledával, ale jednou se mi stalo, že jsem tím musel vzít zavděk. Končili jsme na nějaké akci ne vesnici v hospodě, kde jme měli mít i ubytování. Leč nikdo to nedohod, a všichni mysleli, že to dohodl někdo jiný, a že se nemusí starat. Tak padly nějaká pivka atd., načež nás asi v půl jedné z hospody vymetli, a že nás nenechaj přespat ani na chodbě... Venku lilo, a jet po x pivech v jednu ráno někam shánět nocleh nepřicházelo v úvahu, tak jsme museli vzát zavděk auty... stane se. Hm, no já měl 205 1,9GTi s Recaro sedačkama, na nich se fokt moc dobře nechrnělo... Citovat
vlp Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 jbily: ja som teraz stravil 5 noci v 205 GTI s Recaro sedackami a sam som bol prekvapeny ako pohodlne sa v tom malom aute da vyspat. Na tie sedacky som samozrejme ale zoprestrel este nafukovaciu karimatku. Daju sa totiz sklopit ako pisal oddie uplne do rovnej polohy (nebolo treba ani vymontovavat zadny sedak). A to sme este v tom aute spali dvaja, ja 187cm a kamos 195cm :D:D Citovat
tmx.806 Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Tak nevim co tady resite... :D:D Jinak 806 jako dvoumistna ma plochu cca 120x200. Muzu jenom doporucit.. Citovat
Jirkap Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Já si vždycky lehnu na zadní sedačky, ale nejdříve pod sebe musím něco dát, protože sedačky mají docela velký náklon dolů a jsou i poměrně tvrdé ale vždy jsem se nějak vyspal na nejnutnější dobu. Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: tmx.806 Tak nevim co tady resite... :D:D Jinak 806 jako dvoumistna ma plochu cca 120x200. Muzu jenom doporucit.. No, to je sice pravda, ale většina řeší mj. asi to, že za tu 806 se dá koupit min. 5 kusů 205-ek Jestli ale máš tu 806 v naftě, tak kdyby ti náhodou lehnul motor, já to klidně koupím... 806 bych asi mohl Citovat
tmx.806 Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: tmx.806 Tak nevim co tady resite... :D:D Jinak 806 jako dvoumistna ma plochu cca 120x200. Muzu jenom doporucit.. No, to je sice pravda, ale většina řeší mj. asi to, že za tu 806 se dá koupit min. 5 kusů 205-ek Jestli ale máš tu 806 v naftě, tak kdyby ti náhodou lehnul motor, já to klidně koupím... 806 bych asi mohl No, za tu moji asi i vic - posledni co mi kleklo bylo podavaci cerpadlo v nadrzi - uplne vydrenej komutator. Kladku na klice mam menenou, tak uz se snad nic nevysere... Ale kdyby me jooo nasr. tak ti dam vedet. Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Aha, vidim, ty máš ten novější model, s HDI. Já myslel, že máš ten starší... Citovat
vix Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Jak málo stačí oddiemu k určení motorizace vozu. jinak, ve 205 se dá doopravy spát krásně, řekl bych, že ještě líp, než na alumatce někde na chodbě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.