Y2K Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 logicke to je...ak je zavada v tom kabliku ak je v spinaci pomoze vymena iba spinacu zrejme akurat ze som to doteraz nevedel a predtym mi to nikto nespomul a odporucania boli na spinac z AK PS: A nemame svoju hlavu, aspon ja nie...pracujem s informaciami iba co mam, ak su neuplne tak to takto vyzera [upravil dne 3.10.2012 19:53 od Y2K] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 no comment... ale na sifonku a halogen sa tesim... Citovat
Y2K Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 co je marceli co sa ti zas nelubi? ty si to urcite vedel co Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Líp ho asi nekoupíš ani v replice teda myslím ten komplet s kabelem. Citovat
Y2K Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 diik ak je to takto tak to je jasne...ak by som to vedel predtym by som siel hned do neho samozrejme Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Celkem by mě zajímalo jak se takovej kablík porouchá Citovat
Y2K Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 zrejme len konektory pripadne ak je tam nejak zalomeny...to uz hadam vedia objasnit kompetentnejsi Citovat
jofo Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Y2K myslim ze som tebe alebo komu pisal ze sa da kupit aj ten s kablikom. Je to nejaka inovacia s nejakym odporom ci s cim aby sa neopalovali kontakty. Tak mi to bolo povedane. A teraz ma Straki zas zotrie ze co som to napisal. Citovat
straki007 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Nesetru. Ten snimac je proste zapojeny uplne jinak a jsou propojeny jinak kontakty. Kablik k propojeni nelze pouzit na stary spinac. Chjo. Jste mne prinutili k vysvetleni. Vysvtlim jednoduse. Stary puvodni spinac spina o nekolik milisekund pozdeji druhy spinac ktery dava signal o rozpojeni. Z casu na cas si jednotka uvedomi ze to neni mozne a vyhodi chybu. Tahle chyba vam nastava hlavne kdyz se lehce pribrzduje. Ufff. Very very good :D:D:D PS: Radeji si to nechte hned vymenit.Nesmi se prohodit svazek.Ikdyz ono je to ve finale asi fuk,kdyz to muzou pokaslat i kopyta v ofiko servisech:D Citovat
Y2K Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 dakujeemeee odteraz brzdim jak blazen a cakam uz len kym dojdes a este ma zaujima, ja mam akoze novy ci stary spinac teraz ten z AK? [upravil dne 3.10.2012 21:28 od Y2K] Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Nesetru. Ten snimac je proste zapojeny uplne jinak a jsou propojeny jinak kontakty. Kablik k propojeni nelze pouzit na stary spinac. Chjo. Jste mne prinutili k vysvetleni. Vysvtlim jednoduse. Stary puvodni spinac spina o nekolik milisekund pozdeji druhy spinac ktery dava signal o rozpojeni. Z casu na cas si jednotka uvedomi ze to neni mozne a vyhodi chybu. Tahle chyba vam nastava hlavne kdyz se lehce pribrzduje. Ufff. Very very good :D:D:D PS: Radeji si to nechte hned vymenit.Nesmi se prohodit svazek.Ikdyz ono je to ve finale asi fuk,kdyz to muzou pokaslat i kopyta v ofiko servisech:D No vidíš, ani to nebolelo Citovat
straki007 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 To ne. Nedalo [upravil dne 3/10/12 22:12 od straki007] Citovat
Agrafik Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Takže jestli to chápu - nový originál náhradní spínač je proti původnímu jinak zapojen a potřebuje redukční káblík? Proč je můj z AK funkční ?(koupen kvůli rychlosti, v PG ho neměli, jen na objednávku). (Ale ten starý raději vozím:D) Je dobře, že to strakimu nedalo Citovat
straki007 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Mozna jsi trefil dobry kus kde to spina najednou. Nevim.Na toto vysvetleni nemam. Akorat vim ze u noveho tipu jsou prehozene kontakty a spina to jakoby obracene. Citovat
Agrafik Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Z2K: Tak jsem schválně kouknul na krabičku, co jsem tam dal za spínač z AK a je to EPS 1.810.213 - BRAKE LIGHT SVITCH 11C. Citovat
Y2K Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 no ten mam a ten mi hadze chyby ale uz mam kupeny origos z pazotu aj s kablikom,uz len nahodit Citovat
Agrafik Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tak to mám asi 1 z 1000000. :D Já myslel, že už si ho nahodil dávno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.