Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek lidičky :)

Tak me dneska zradilo autíčko, jak to tak bejvá, tak přesně v okamžik, kdy jsem to opravdu vůbec nepotřeboval. Proste mrtvá baterka.

Alternátor mi už nějakou dobu dobíjel 13,5V, což není zas až tak moc a baterie byla stará, takže se to dalo čekat.

No co z toho plyne. Chtěl bych při té příležitosti necht repásnout altík, a? je jak novej, akorát nemám žádné dobré reference.

Takže prosím poraďte nebo aspoň dejte kontakty někde v Praze. Děkuji mnhokrát :papa

PS: ještě mě napadlo: mám takovou zajímavou závadičku - občas, když to beru přes hrboly, tak sem-tam prostě a sprostě jakoby vypnula elektrika -> probliknou světla, motor se trosku jakoby zasekne, prostě nemá přísun potravy. Vypada to, jakoby se někde utrhla kostra nebo něco. Jen mi nejde do hlavy, že to dělá docela nepravidelně a náhodně. No a navíc jako by to bylo citilvější na rány do zadního pravého kola. Nemáte někdo podobnou zkušenost, případně řešení tohoto problému?

Díky

[Editován dne 7/6/2005 voštík]

Odesláno
Napsán autorem oddie

www.dwservis.cz

Tak Oddie mě předběhl - tento servis najdeš na spojce mezi nádražím Strašnice a Zahradním Městem, mezi viadukty je značená odbočka

Odesláno

bud mas upadenou (povolenou) kostru nebo se ti to nekde docela hrube zkratuje ...

takze vsude kde najdes ukostreni tak poradne utahnout, a pak taky prekontroluj ocka ktera drzi na polech baterky jestli nejsou utrzeny apod.

Odesláno

z toho zkratovani mam docela starch, ale nevim...

Ohledne te kostry: podle me to musi utahnout altik, kdyz defacto odpojis baterku, ze jo? Vim ze to neni pro nej zrovna zuzo labuzo, ale urcite by to nemelo tak hrube problikavat....na tu pulvterinu, ani ne.

Problem je tedy najit kde by ot mohlo bejt... Kostra od baterky jde nekam do utrob motoru a nejde videt konec skrze tu zmet hadic :(

Jinak + i - pol je OK, na baterce drzi vsecko jak ma. Takze asi budu litat kolem auta s merakem a merit a merit a merit a koukat a koukat a koukat

Odesláno
Napsán autorem voštík

Zuppa!!! To je docela kousek :) Děkuju

Tak je to sice kousek, ale zavreno, a telefon je docasne odpojen. Nicmene cedule s cislem tam visi a vypada docela nove :)

Tudy asi cesta nepovede :( Mate nekdo neco jineho?

Odesláno

Ještě jsem dobré zkušenosti měl s autoelektrikou Na Bělidle (u Anděla, jedeš - li podle tramvaje od Smíchovského nádraží, tak na úrovni tramvajové zastávky uhneš vpravo do ulice Na Bělidle, zhruba po 100 m je po pravé ruce vjezd do dvora - je to značený, najdeš to)

Odesláno

Nebo si kup novej přímo od Magnetonu (viz má zkušenost zde), druhý příspěvek zvrchu. A spokojenost. Tenhle si můžeš v klidu nechat opravit a budeš mít rezervní.

Odesláno

vic nez nejakou spatnou kostru bych hledal problem v tom vybornym spinaci kterej po narazu,pripadne otoceni auta na strechu blokuje chod motoru.Jinak se spatnou kostrou od baterky nebo podobne nenastartujes.A dal uz se mi v posledni dobe rozmnozily opravy francouzskych aut a prvni po cem jdu pri takovehle zavade je spinaci skrinka,ta je dosti vymakana :bojim a bohuzel nespolehliva!

Odesláno

spinacku zkusim otestovat. oddekluju si to a prostouram to sroubovakem :D

Rebik: ale proc maji na ceduli telefon, kterej je docasne odpojen ? Jinej telefon, krome pevne tam nemaj. A co ty? nemas nahodou nejakej tip na to obcasne vypadavani elektriky? Njn, vim ze kdyz jste servis tak know-how nepoustite....

Ale tohle je zavada asi na dlouhy hledani.

PS: kdyz to malo dobiji, tak je v pytli regulator? to pak ani vlastne nepotrebuje repasi co? Ale vzhledem k tomu, ze ma naalternatorovano uz 128 880 km (ted pred barakem :)) tak mu to asi dopreju

Odesláno

však právě ten je Dočasně odpojen... je to ten tlf co maj i na ceduli na bráně :(

Pevnou niokdo nebral, ale jestli byli u vás s diagnostikou.... zavojam zítra

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...