zmfcz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 zdravím, auto mi začalo během jízdy pípat, přesně jde o 3 krátké pípnutí za sebou, nerozvití se mi žádná kontrolka a ani na displayi se nic nevypíše ... intervaly pípání jsou různé, jednou mi to pípalo hned za sebou v rozmezí minuty, po druhé v rozmezí hodiny, dvou hodin, nějaké rady, o co by mohlo jít? [upravil dne 8/9/12 18:14 od zmfcz] Citovat
dyno Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 zacal bych kontrolou hladiny chladici kapaliny Citovat
zmfcz Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 olej a chladící kapalinu jsem kontroloval, ty jsou v pohodě, navíc teplota se mi držela při jízdě pořád +- 80 Citovat
5r.kubak Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Ale ruční brzdu by to vypsalo na displej, ne? Aspoň mě to napíše pokud za pomenu zataženou ručku.. Citovat
negrbob Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Jojo rucku to pise na displeji. Me to delala chladici kapalina ale kdyz ta je v cajku tak me ted nic dalsiho me nenapada :-( Citovat
martin100 Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Treba skontrolavať bateriu či nie je stará . Citovat
Garique Odesláno 28. prosinec 2015 Odesláno 28. prosinec 2015 (upraveno) Mne to robilo asi dva tyzdne, vzdy po starte, vsetci mi hovorili, ze to je bateria. Ani som ju nevymenil a auto mi vyplo na dialnici, doslova vyplo. V servise zistili, ze som mal skraty v elektrike, po otoceni klucom random svietili kontroky, vzdy ine, vymenili skrinku na poistky + bsi riadiacu jednotku, po vymene nic nepipa, auto ide ako ma, kontrolovali mi bateriu, vraj je v poriadku. U brata (tiez ma peugeot) to bola baterka. U mna to bol horsi pripad Upraveno 28. prosinec 2015 uživatelem Garique Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2015 Odesláno 28. prosinec 2015 Myslim že od 08 září 2012 to autor vlákna již dávno vyřešil. Pěknej kostlivec Citovat
Garique Odesláno 28. prosinec 2015 Odesláno 28. prosinec 2015 Heh som si ani nevsiomol, mi vyhodilo tu temu vo vyhladavaci... , ale tak ked niekto bude mat podobny problem a nebude to baterka, bude vediet co ma skontrolovat Citovat
Míla72 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Myslim že od 08 září 2012 to autor vlákna již dávno vyřešil. Pěknej kostlivec Ahoj, myslím si, že je v pořádku když píše do strého tematu a nevytváří nové. Ten můj si takhle pípnul od června 2015 třikrát a nikde nic. V červenci jsem měnil baterii a stejně si pípnul. Nikdy nic nenapsal, víc nesignlizoval. Tak že baterie to asi nebude. Budu věřit na informační šum. Citovat
P607Olda Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Ve firmě pípá 406 handsfree když nasednu a nespáruje se. Taky mě to znepokojovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.