Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

stalo se mi ted s moji 405DT, ze pri 140kmh najednou auto cuklo dopredu (na okamzik zrychlilo) a zaroven se z vyfuku vyvalil oblacek svetle modreho koure. stejny kour se vzdycky vyvali, kdyz stojim chvilku na volnobeh a pak se prudceji rozjedu. co mi tam zas odchazi?

Odesláno

Prdlo si... :D:D:D

Určitě se vyjádří povolanější, ale nemůže to být turbem? Že by se dostával olej do sání? Ale to by bylo asi to nejhorší, co by Tě mohlo potkat. Přeju Ti nějakou lehčí závadu.

Odesláno

mám sice benzín, ale mne začal hulit výfuk při delším volnoběhu a následné akceleraci - příčinou byly spečená popraskaná gufera ventilů. (po výměně jdou z výfuku čisté spaliny bez kouře)

Odesláno

servis, kde mi pred rokem menili hlavu vcetne ventilu a gufer rika, ze tak nova gufera to byt nemuzou, servis, kde mi ted menili turbo rika, ze turbo to byt nemuze (i kdyz davali pouzite). muzou to byt pistni krouzky, treba jen stiraci, i kdyz mam tlaky ve valcich 32 - 33?

Odesláno

Tak to jim běž rychle omlátit o hlavu do toho servisu. Co jsem tady četl, tak je to taky dost nebezpečný, když motor chytne na olej. Nedá se pak prakticky zastavit a ukrutně se točí...

Odesláno
Napsán autorem voštík

ze bysme zacali pouzivat olej misto NOS? :)

No, Voš?ajz, když kouknu na fotku, tak ty máš nos takovej, že ho teda žádnej olej nenahradí :D;)

Odesláno

No tak to Turbo asi nebude az tak super :) jak vypada kdyz z toho chcije olej :) Hned do servisu, s timhle vubec nejezdi, muze to provalit tak, ze ti to vycuca tolik oleje ze se to motoru libit nebude, ty se budes divit, jak ti auto pekne tahne i bez nohy na plynu :)))))

Odesláno
Napsán autorem Radek

je to turbo:( odpojil jsem hadici z turba do IC, a kourit to prestalo, zato z te hadice lita plno oleje

Jo, staré turbo, to je mrcha... kupovat to je horší než kupovat meloun, taky nevíš co je uvnitř... Jistota je akorát repase - ale to musí být to turbo skoro OK, aby se to vyplatilo, pokud je v háji celé, je to za dlouhé peníze.

Jesti chceš, jedno starší turbo (Garrett) tu ale mám taky, klidně půjčím na zkoušku... a pak jedno KKK, které je podle mě tutově na repasi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...