Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fotky má pěkný, celkově vypadá moc hezky a ten popis mi taky něco trochu připomíná.. :)

PS: pobavila mě ale hláška typu \"auto je v originálím stavu, pouze...\" a úprav né až tak málo na originální stav, navíc je tam facelift čumák což v 98 roce taky nebylo atd. :D

Odesláno
fotky má pěkný, celkově vypadá moc hezky a ten popis mi taky něco trochu připomíná.. :)

PS: pobavila mě ale hláška typu \"auto je v originálím stavu, pouze...\" a úprav né až tak málo na originální stav, navíc je tam facelift čumák což v 98 roce taky nebylo atd. :D

Co má s nárazníkem Béďo? GTi-6 měli gulaté mlhy aj pred 99 (fáza III), né? A šak to je detail, možno vymenil len ten nárazník, sa mu lúbil vícej:)

A co ti pripomíná?

Odesláno

Ivkopivko12tka: nárazník má v pořádku, jen čirá optika v té době ještě nebyla ale je fakt že s ní to vypadá mnohem líp, taky jsem jí proto měnil.. :) Připomíná mi to tak trochu tu mou, s tím garážovaním, v zimě nejetím atd. :D

Odesláno

Já to dával do inzerce, vypadá fakt dobře, jenom ty fotky jsou jaksi umělecké, v reálu to nemusí být tak krásné auto, ale možná se pletu. Odpoví mi někdo na otázku, zda je cena adekvátní?

Odesláno

Jo, väčšinou to tak býva, že fotky sú o triedu-dve lepšie, ako realita. No a cena? Záleží predsa od stavu, ak ej to top stav, tak cca 3800 e je podľa mňa OK...pri takomto aute sa nesmie váhať a šetriť pár tisíc CZK, k čomu by to bolo dobré? Prípadné opravy rozhrkaného kusu prevýšia cenu zachovalého auta.

Odesláno

Jeto víkendově a má nalítáno 200k? Aha.. Moje Agáta je v podstatě dailycar, nalítam kolem 100km denně a předtim nebyla jetá o moc míň. Teď mam 168t km. Nevim nevim teda, ale takhle si víkendový ježdění moc nepředstavuju. Jako druhý auto mam Polskýho Fiata 125p a ten měl po 33 letech najeto 117 000. Takže dát dvě kila za 14 let nebo kolik? Nedávno sem našel luxusní a opravdu origo top stav, červená metalíza na cyclonech. Pravda, chtěli za ní 135 a byla v bazaru, ale stejně bych bral asi spíš jí...

[upravil dne 4/9/12 23:41 od Mopař]

[upravil dne 4/9/12 23:42 od Mopař]

Odesláno

Čaute lidi, to gti je moje. Fotky jsou pěkne nafocené, ale tak jak vypadá na fotkách vypadá i v reálu. Neříkám, že je to nové auto, ale na ty roky je ten stav víc než solidní. Pokud by měl někdo zájem může se dojet podívat. Co se týče origo stavu myslel jsem samožrejmě to, že to není žádný tuning pouze účelové veci, ale ať to nekazí celkový dojem z auta. Někdo to třeba neuznává, ale mě to takto vyhovuje.:)

Odesláno

Vidím, že rýpal se vždycky najde. Mluvím ke členovi mopař. Nevím, ale nikde nepíšu že to má 200 tis km. Má 112 tis a navíc já auto kupoval ojete né nové takže km mělo už najeto!! Za mě to auto najezdilo za 2 roky 5 tisic...

Odesláno

Komunikacni sum asi vznikl z toho udaje o rozvodech .. Pises 200km po nich nekdo to asi spatne pochopil.

Jinak preji uspesny prodej :)

Odesláno

Pokud je vse jak vypada tak jedine dobre a osobni zkusenost je vzdy k nezaplaceni.. :super GTi-6tek je u nas v TOP stavech zatracene malo :( a casto me to utvrzuje ze si tu svoji necham asi az do uplneho konce :D Jakej je vlastne duvod prodeje?

Odesláno

Jo, moje chyba, špatně sem koukal. Nicméně šéfe, nikde tam nepíšeš jakej máš nálet, takže nohu z plynu :papa A jestli správně chápu, tak inzerát je tvůj a majitel první, pokud čtu lépe než prvně, nejsi. Nicméně inzeruješ \"v zimě nejeto\". Tobě bych věřil, ale kolik lidí jí mělo před tebou? :myslim Celkově ten inzerát nebudí zrovna důvěru, osobní zkušenosti sice nemám, ale mezi kamarádama by se našla nejedna. Nedávno mi bylo nabízeno podobnym stylem Cabrio a projetí v něm bylo jedno velký zklamání. :roll Ale třeba sem jenom škarohlíd a tohle neni tvůj případ...

Odesláno

Pokud inzerát nebudí důvěru tak v tom případě nevím, jak by měl inzerát který ji budí měl vypadat? Můžeš mi poradit, byl bych jedině rád. Jsem prodejce, né kupující, takže nevím jak na lidi inzerát působí. V úterý se dojede podívat kupec, takže jsem s ním domluvený ať jsem napíše pravdu. Důvod prodeje je koupě imprezy. Jinak bych neprodával.

Odesláno

mopař: nevím co řešíš, je to inzerát jako každej jinej. Ty když budeš prodávat auto tak do inzerátu taky nenapíšeš \"Prodávám totální orezlý šrot, který skoro nejede...\", ale budeš naopak psát jak je to skvělý auto. Přeci nechceš odradit potencionální kupce že... A pokud kupuješ ojetý auto tak přeci rozhodnutí o koupi neuděláš podle toho jak je napsaný inzerát, ale až po posouzení celkového stavu.

Odesláno

Driver : Asi tak ;) Myslim, ze v tomto pripade prodavajici udelal/dela, co je v jeho silach a kritika je zbytecna - staci se podivat na X inzeratu tady (nabidka i poptavka) jak na zacatku vypadaji a co vsechno tam chybi nebo je nepresne ...

Odesláno

Savec: předně bych jí prodával buď jako upravenou, nebo jako origo. Tohlecto je takový křečovitý, až to prostě budí nedůvěru ve stav vozdila. Taky bych přihodil foto interiéru, po pravdě uvedl, kolikátej seš majitel, stav tachometru, jestli můžeš garantovat že je to nebouračka atd... Jinak samozřejmě přeju ať se prodá, jenom mě osobně by ten inzerát neoslovil a jel bych dál

Driver: Jo, přesně podle toho se pozná Čech. :roll Já sem Agátu koupil hlavně z toho důvodu, že bylo od začátku jasný, že mě dotyčnej nechce vojebat. Přiznal, že byla bouraná, že má pořád první spojku, v kolika km dělanej olej, že bude zapotřebí vyměnit brzdovku... Když majitel takhle otevřeně přizná všechny nedostatky, máš už téměř jistotu, že tam nenajdeš další bonus - třeba v podobě neseřiditelný geometrie po crashi atd. A myslim si, že ne každej si nechá udělat kompletní prohlídku v servise za litr až dva aby zjistil, že to auto koupit nechce ;) A když budu mít šrot auto a budu ho prodávat, tak ho určitě jako TOP nabízet nebudu :bojim Na to mam moc slabej žaludek

Odesláno

Tak zaprve kdyby to auto byl srot tak ho nedavam za tu cenu. Za druhe v inzeratu na bozosi mam uvedene ze vsechny fotky jsou na sportovnichvozech jelikoz na bazosi muzes vlozit jen 5 fotek. Km ze tam nejsou je moje chyba ale zkopiroval jsem jen text ze sportovnichvozu a tam jsou km udane v tabulce. Potencionalni kupec samozrejme vi o vsech nedostatcich co na aute jsou a pak zalezi ciste jen na nem zdali auto po osobni prohlidce koupi. Od toho je rozumna dohoda. Nejsem ten typ co zatajuje. Nechci se auta zbavit za kazdou cenu takze pokud se nenajde kupec tak si to necham. Docela me zarazi ze se najdou takovi lidi co se snazi ostatnim uskodit v prodeji a maji ke vsemu blbe pripominky. Toto vlakno nemelo byt vubec zalozene a mel bych zrejme klid. A i pres tu vsechnu chvalu co si ctu od ostatnich tak to jeden jediny clovek muze naprosto zneprijemnit svym rypanim. Mozna se pletu a ted se do me pusti vsichni ale ja se pouze snazim prodat auto o kterem vim ze je dobre a vim co vsechno me stalo casu a penez. Byl bych rad kdyby se tohle uz uzavrelo a tohle tema dal neresilo. Nejsem castym clenem co pise vzkazy ale kdyz uz tak si musim ospravedlnovat vlastni auto. Dost blbej pocit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...