ozzy56 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 tak zaprvé nepíšeš nic o svém autě a co má za motor, je dobré si to dát do podpisu...,jinak klepat může volná vidla, ložisko dře o přítlačák, může být volný setrvák (dvouhmota),to vše může dělat právě při sešlapování spojky a rozjíždění, jenže těžko s tím něco dělat,když to zatím jen lehce klepe...,oprava vyžaduje demontáž převodovky,spojky a posouzení dílů, většinou se potom stejnak mění celá sada spojky, takže tak nějak... [upravil dne 12/9/12 08:49 od ozzy56] Citovat
Joozino Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 viete mi poradit o spojke a zotrvacniku ? typ, znacka...atd Citovat
merlin99 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Joozino, aj si pouzil hladanie?) Citovat
Joozino Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 hej hladal som, len kde by niekto nieco poradil konkretne som nejak nenasiel Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Je normální ,že mi klouže spojka na 4. a 5. př.stupeň už při najetých 88 tis.??? Vlastně co si tak vybavuju, klouzala občas už v cca 65 tis. a to auto ještě nemělo chip... je třeba hned měnit???resp.existuje nějaká odolnější než originál...? díky [upravil dne 19/12/12 20:02 od Jirka12] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Také jsem to tak měl. Nechal jsem to do cca 109 tis. a pak se měnila nejen spojka ale i dvouhmotový setrvák. V něm byl hlavní problém. Citovat
duricek Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Ja som menil spojku zo zotrvakom pri cca 190tisic km. Spojka smykala uz cca od 170 tisic ale ignoroval som to. Menil som az ked zacal klepat zotrvak. Ked to chlapci rozobrali tak zistili ze lamela by vydrzala este raz tolko km. Problem je v tom ze pritlacak je velmi slaby. Cize aj keby spravite repas tak to vydrzi len par km. Vymenili sme to za valeo. Spojka vydrzala 20tis km a znovu smyka na 4 a 5 prev stupni. Ale uz to neriesim kedze auto zdedila mama... Dalej bol este problem ze objednal som diely z elitu - Nepasovali. Objednal som diely z autokelly - nepasovali. Az potom podla vin to na stvrty krat sadlo. Stale nesedel daky priemer, hrubka lamely alebo hrubka zotrvaku alebo pocet zubov. Takze bacha ked to kupujete z netu! Na druhej 407 (2.0Hdi 2005) nam vydrzala spojka aj zotrvak 250tis km!!! Takze sa zamyslite ci tych vasich 60 ci 100 tis km je realnych! Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 No my jsme ho v do rodiny kupovali jako nové,takže kilometry sedí určitě, tím spíš mě to děsí, že bych měl v 90 tis. měnit spojku ,která klouže od 60 tis ( a to nemám jistotu,že to po 30 tis. nebude to samý) ...neskutečný Citovat
patko79 Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Normálne to nie je, ja mám na svojom 150 tisíc, čipnuté je od 50 tisíc a spojka aj zotrvák sú OK. Pri spojke a zotrváku hodne záleží od štýlu jazdy. Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 tím spíš je to podezřelé, příjde mi ,že s tím jezdím hodně šetrně, šetrnější už by bylo asi jen jezdit s vyřazeným kvaltem a jen z kopce :-) , a nebo to moc šetřím , třeba to potřebuje tomu naložit ... ....co mi hrozí pokud to nechám být a s výměnou počkám, je nevhodné s tím takto jezdit?? díky Citovat
medo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Odpoved by zaujimala aj mna na to, co mozem pokazit tym ked to nevymenim. 4. 5. 6. sem tam preklzne, divne ze len v zime. Cez leto sa mi to este ani raz nestalo. Ako sa prejavuje ten zotrvak? Nic divne som si okrem toho chvylkoveho (1-2 sekundy) presmyknutia nevsimol. Ziadne chrastenie ani vybracie. Takto fungujem uz tretim rokom a ani sa mi nezda ze by sa to nejako zhorsovalo. Citovat
jojosavi Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 u mna sa zotrvacnik prejavuje hlavne takymi jemnymi nepravidelnymi vibraciami na volnobehu. a pri radeni je to viac citit, take jemne trhanie pri pustani spojky. je to proste ine ako ked je v poriadku. spojka mi zatial neklze. mam najazdene 145000 km, auto som kupil, ked malo 100000 km. ale asi este nebola menena. snazim sa jazdit okolo 2000 otacok. najhorsie je, ked vidim bracha jako jazdi. cely zivot mal benzin a teraz si kupil diesla a jak ho trapi na nizkych otackach. nad 1500 ot. ani nejazdi Citovat
bart.lbc Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 No my jsme ho v do rodiny kupovali jako nové,takže kilometry sedí určitě, tím spíš mě to děsí, že bych měl v 90 tis. měnit spojku ,která klouže od 60 tis ( a to nemám jistotu,že to po 30 tis. nebude to samý) ...neskutečný Můžu ti říct, že moje teta měnila spojku na 15000km (totálně to kleklo nedalo se jet dál)u Peugeota 3008 a na dalších 15000km znovu spojkové ložisko. To znamená, že spojka u Peugeotu bude trochu poddimenzovaná. Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 poddimenzovaná - slušně řečeno , proto by mě práve zajímalo jestli je nějaká z výrobců (lucas,sachs,valeo) třeba kvalitnější,nebo zdali by tam nešlo narvat z něčeho silnějšího atd.. protože udělat výměnu za tisíce a moct tak akorát doufat ,že to nebude za chvíli to samý , mě trošku znervózňuje Citovat
bart.lbc Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 To ti věřím, taky se jí snažím šetřit aby mi vydržela co nejdéle! Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Narazil jsem na sadu Valeo s pevným setrvačníkem, nemáte s tím někdo zkušenosti? Finančně vychází mnohem lépe než sada spojky+dvouhmota... co vy na to?viz. příloha 4pkit.pdf Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 no nijak zvlášť jsem nepátral, ale když pominu autokelly ,kde ji mají za 15 tis. tak se dá pořídit i pod 8 tis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.