Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked som dnes isiel autom tam mi odrazu z nicoho nic spadli rucicky otackomera a rychlomera na nulu,rozsvietila sa kontrolka diagnostiky ale auto bezalo normale bez problemov, potom sa to asi po 10-tich sekundach dalo dokopy, potom to este raz pakovalo, zastavil som vypol motor,vytiahol klucik ale pristrjovka svietila dalej....nastartoval,zmizlo a potom uz 100 km bez problemov....este som si vsimol ze ked to zblblo tak neukazovalo ani teplotu na palubnom....... co by to mohlo byt?? :myslim

Odesláno

me se stava jednou za uhersky rok ze kdyz jedu ( zatim se mi to stalo pouze na dalnici ) tak mi najedou jako by vypne motor prestane hrat radio prestane posilovac proste jako by auto bylo vypnute ale hed jak to vypne tak to taky hned naskoci taky nevim cim to je ale kdyz se to stava pouze jednou za cas tak to taky neresim :D

Odesláno

aj mne sa to raz stalo ale spadla iba rucicka tachometra, otacky a ostatne bolo v pohode.. v praci sa to uz kolegom stalo tiez jak na C5 i P106.. obaja iba odpojili baterku na 20min... poradili to aj mne no rano prsalo tak som sa na to vyprd a po nastartovani bolo vse OK :) a tak si jazdim do dnes :) no elektrika asi nic moc u frantikov :-(

Odesláno

tak zatial sa mi to zase neprejavilo.....ale neviem co ma kazdy s tou elektronikou u francuzov,,,poznam ludi co maju problemy s elektronikou aj v nemcuroch.... ;) ale zvykol som si pocuvat ze naj su nemecke auta....bla bla bla....alebo to ide alebo to nejde...:P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám stejný problém,včera jsem byl na technické,všechno viceméně v pohodě,dojel jsem domů,zhasnul motor,vytáhnul klíč a kontrolky svítili+mi pípala stopka. Nastartoval jsem pípalo mi to dál a k tomu jsem si všiml,že se mi vynuloval tachometr. Pak to přestalo a dneska stejný problém. Nemohli tam někde udělat chybu,když odpojovali diagnostiku? :myslim

Mám 406 r.v.2000,2.0 HDi 80 kw

Odesláno

Jestli se to objevilo po těch emisích tak prohlídni místa kde se hrabali, jestli není něco poškozenýho (dráty, konektory apod.). Případně to projet origo diagnostikou PeugeotPlanet2000. Už jí má hodně lidí doma, takže nemusíš do drahýho autorizáku.

Případně zkus odpojit alespoń na hodinu baterku pro reset jednotek v autě.

Odesláno

Včera jsem na chvilku odpojil a za chvilku se srovnalo,dneska jak dojedu na noční to do rána odpojím a uvidím. Když to nepomůže dá se to řešit prostým přehráním řídící jednotky nebo nějakým levnějším postupem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...