shamann22 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Ked som dnes isiel autom tam mi odrazu z nicoho nic spadli rucicky otackomera a rychlomera na nulu,rozsvietila sa kontrolka diagnostiky ale auto bezalo normale bez problemov, potom sa to asi po 10-tich sekundach dalo dokopy, potom to este raz pakovalo, zastavil som vypol motor,vytiahol klucik ale pristrjovka svietila dalej....nastartoval,zmizlo a potom uz 100 km bez problemov....este som si vsimol ze ked to zblblo tak neukazovalo ani teplotu na palubnom....... co by to mohlo byt?? Citovat
Czech.Markus Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 To se mi taky občas stává že mi tachometr a nebo otáčkoměr spadne na nulu, ale vůbec to neřešim Citovat
stajgrpavel Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 me zustala svitit palubovka a hralo radio kdyz mi odesel alternator ... stalo se mi to pred tydnem ale rucicky byli v normalu tak to bude asi necim jinym Citovat
Michal.x Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 vadná komunikace mezi bsi a budíkama už sem to na 406 řešil ale tam to bylo montáží alarmu při montáži sekli kabel a on se skratoval o kostru Citovat
shamann22 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 no dorabal som nedavno parkovacie senzory...zeby???? pozriem ci niekde nieje seknuty kabel ale tym by to nemalo byt... Citovat
Print Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 me se stava jednou za uhersky rok ze kdyz jedu ( zatim se mi to stalo pouze na dalnici ) tak mi najedou jako by vypne motor prestane hrat radio prestane posilovac proste jako by auto bylo vypnute ale hed jak to vypne tak to taky hned naskoci taky nevim cim to je ale kdyz se to stava pouze jednou za cas tak to taky neresim Citovat
shamann22 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 no motor to nevypne,ten si ide v pohode....spadnu rucicky rychlomera a otackomera, ale teplota a palivomer ukazuju normalne.... Citovat
FUNES Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Právě něco podobného řeším,diadnoza - problém v BSI. Citovat
shamann22 Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 nooo bsi??? este mi to nerobilo, tak som ostal prekvapeny... Citovat
ffogy Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 aj mne sa to raz stalo ale spadla iba rucicka tachometra, otacky a ostatne bolo v pohode.. v praci sa to uz kolegom stalo tiez jak na C5 i P106.. obaja iba odpojili baterku na 20min... poradili to aj mne no rano prsalo tak som sa na to vyprd a po nastartovani bolo vse OK a tak si jazdim do dnes no elektrika asi nic moc u frantikov :-( Citovat
shamann22 Odesláno 5. září 2012 Autor Odesláno 5. září 2012 tak zatial sa mi to zase neprejavilo.....ale neviem co ma kazdy s tou elektronikou u francuzov,,,poznam ludi co maju problemy s elektronikou aj v nemcuroch.... ale zvykol som si pocuvat ze naj su nemecke auta....bla bla bla....alebo to ide alebo to nejde... Citovat
pilot numero uno Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Mám stejný problém,včera jsem byl na technické,všechno viceméně v pohodě,dojel jsem domů,zhasnul motor,vytáhnul klíč a kontrolky svítili+mi pípala stopka. Nastartoval jsem pípalo mi to dál a k tomu jsem si všiml,že se mi vynuloval tachometr. Pak to přestalo a dneska stejný problém. Nemohli tam někde udělat chybu,když odpojovali diagnostiku? Mám 406 r.v.2000,2.0 HDi 80 kw Citovat
Dave_k Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 A co Ti dělali diagnostikou? A jakou diagnostiku použili? Citovat
pilot numero uno Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Bosch. Klasika na technické,napíchli na emisích a koukali. Citovat
Dave_k Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Jestli se to objevilo po těch emisích tak prohlídni místa kde se hrabali, jestli není něco poškozenýho (dráty, konektory apod.). Případně to projet origo diagnostikou PeugeotPlanet2000. Už jí má hodně lidí doma, takže nemusíš do drahýho autorizáku. Případně zkus odpojit alespoń na hodinu baterku pro reset jednotek v autě. Citovat
pilot numero uno Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Včera jsem na chvilku odpojil a za chvilku se srovnalo,dneska jak dojedu na noční to do rána odpojím a uvidím. Když to nepomůže dá se to řešit prostým přehráním řídící jednotky nebo nějakým levnějším postupem? Citovat
pilot numero uno Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Tak si říkám,že jsem dneska koukal na konektor od druhé krabičky u řídící jednotky(palubní počítač?) a tam byla mírná oxidace,ale nemyslím si,že by to bylo tím,moc náhod najednou. Citovat
pilot numero uno Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Celou noc byla odpojená baterka a po připojení se problém objevil hned. Citovat
shamann22 Odesláno 19. září 2012 Autor Odesláno 19. září 2012 No mne sa to od minula neobjavilo, tak neviem co by to mohlo byt, zatial je vsetko o.k. ..... Citovat
pilot numero uno Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Zítra hopnu na diagnostiku a bude. Už mě to nebaví,furt něco . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.