Přejít na obsah

pilot numero uno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Český Těšín
  • Stát
    Česká republika

pilot numero uno's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Peugeot nebrat? Blázne. Moje 406 má 1,5 milionů kilometrů s jedním motorem. Je to 2.0 HDi,80 kw. Brácha má 607 2.2 HDi,má ji rok,koupil ji za 39.000 hned druhý den jeli Španělsko,natankovali u nás a další tankování proběhlo cca 200 km,před španělskými hranicemi. Něco málo se mu tam pomrvilo,ale co by jste chtěli za 39 klacků,navíc když denně najezdí v průměru 300 km.
  2. Problém je ve spínači plynu popřípadě ve snímači na převodovce(plastové kolečko,ale to bývá málokdy dodupané),ještě to může dělat konektor od toho snímače.
  3. Já jsem to zakřiknul
  4. Tím to fakt nebylo,ale nechci to zakřiknout,problém postupně ustává sám od sebe. Už mi to uděla max.2 krát na asi 10 sec a je klid.
  5. Zítra hopnu na diagnostiku a bude. Už mě to nebaví,furt něco .
  6. Celou noc byla odpojená baterka a po připojení se problém objevil hned.
  7. Tak si říkám,že jsem dneska koukal na konektor od druhé krabičky u řídící jednotky(palubní počítač?) a tam byla mírná oxidace,ale nemyslím si,že by to bylo tím,moc náhod najednou.
  8. Včera jsem na chvilku odpojil a za chvilku se srovnalo,dneska jak dojedu na noční to do rána odpojím a uvidím. Když to nepomůže dá se to řešit prostým přehráním řídící jednotky nebo nějakým levnějším postupem?
  9. Bosch. Klasika na technické,napíchli na emisích a koukali.
  10. Mám stejný problém,včera jsem byl na technické,všechno viceméně v pohodě,dojel jsem domů,zhasnul motor,vytáhnul klíč a kontrolky svítili+mi pípala stopka. Nastartoval jsem pípalo mi to dál a k tomu jsem si všiml,že se mi vynuloval tachometr. Pak to přestalo a dneska stejný problém. Nemohli tam někde udělat chybu,když odpojovali diagnostiku? Mám 406 r.v.2000,2.0 HDi 80 kw
  11. To samé mi říkal i mechanik ke kterému jezdívám.A jen tak pro zajímavost,neví někdo kolik ta sranda stojí?
  12. Jesli máš 81 kw,tak ho tam určitě máš.Jenom 80 kw ho nemají.Ostatní motorizace jo.
  13. No,ale když se zamyslím nad historií toho auta a nad tím kdo ho skládal,tak si asi nechám zkontrolovat jestli tam náhodou není.
  14. No až na takovou malou drobnost.Nemá žádný filtr pevných částic.80 kw ho neměly.
×
×
  • Vytvořit...