Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera večer mi sdělili cenu rozvodů - 9tis. vč. materiálu. No, jak tušíte, tak jsem z toho nadšená a přemýšlim, do které banky půjdu..:myslim Jak jsme na to koukali, tak to sami asi neuděláme. Je tam potřeba hnout s motorem :(

Dělal to někdo sám? Jak to šlo?

Odesláno

Jinak moje zkušenost s rozvody , měl jsem materiál svůj a práce byla tuším za 1500,- i s výměnou vodní pumpy.Jednalo se Scenic II.

1,5 dCi

Odesláno

Takže...mám hotovo...rozvody vyměněný od Strakiho :super EGR je v pořádku a netřeba off. FAP v nejbližší době chcípne. :grr Jinak nenalezl žádnou závadu...juchůůů.

Velké díky Strakimu :papa

• O 4 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Na konci 01/2014 výměna baterie za Bosh 70Ah. Původní, min. 4 roky stará (kupovaná s autem), byla na totálku - holt zima uspíšila to, co se dalo čekat :) Na jednu str. jsem ráda, že se nemusím strachovat, jestli ráno nastartuju se starou baterkou, když nevim, v jakým stavu je. Vyřešeno. Ad startování na kabely.....no asi vám nemusím psát o kvalitě startovacích kabelů (600Amp) :D

Jinak HáDInka ke konci roku změnila \"bydliště\" z Karlovarského do Ústeckého kraje, takže ji teďka po 3 roky budete potkávat s RZ 7U6 3296. Pak je v plánu opět návrat do Kalamárů. :papa

Odesláno

V karbonu mám zatím jen vnitřní kryty zpětných zrcátek (viz foto na předchozí str.). Chtěla jsem i kryt nárazníku, ale po radách, jak ho odejmout se nám to nepodařilo, takže budu dělat přímo na nárazníku. Takže další várka karbonu na jaře, až bude Luciferče venku a příznivé počasí na karbonování. Jinak jsem okarbonovala myčku nádobí, pač černé se nevyrábí :-( ale to jen tak mimo ;-) Ten druhý obr. je kryt řetězu na motorku karbonovaný na zakázku. :mad:

[upravil dne 8/2/14 16:11 od Luciferka]

post-38637-14109635460402_thumb.jpg

post-38637-1410963546103_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...