Jirkap Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Tak pánové já dneska dorazím, ale až kolem 20,30 hod. Doufám, že tam alespoň někdo bude
Guest DD Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: oddie Jen týden? Aha, tak to teda asi nebudou ty Myši, co se dělaly u Vašendy... Mysi udelany od Vasendovcu sly do sveta uz nekdy v listopadu .. kamos zjistil, ze tolik penez nema, aby to utah ..
Guest DD Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 A jeste podotykam, ze dnes jsem bez fotaku .. takze vsichni, co chteli mit kryci make-up - vid, Johne - muzou od techto umyslu upustit :D
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: oddie Vvitty: vyzvedni mě v garáži, a já ti ukážu bezva zkratku na Džbán - skoro nikdo tudy nejezdí, a po cestě není jediný semafor klidne te vyzvednu, ale asi pojedu driv... tipuju kolem pate z Florence.... tak oprava, budu muset jet jeste na Strahov, ale stejne te muzu vyzvednout, pokud nemas odvoz
Vvitty Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: DD A jeste podotykam, ze dnes jsem bez fotaku .. takze vsichni, co chteli mit kryci make-up - vid, Johne - muzou od techto umyslu upustit :D ja ti pujcim svuj
oddie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 No, Florenc - Strahov a pak ke mě, to je tutově na hoďku Jestli máš chu?, tak se stav - ale nutné to není, klidně dorazím tramvají. Autem nepojedu, to bych nemoh zase dělat provokatéra s pivem
Bohouš Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Medvěd [Něco se Ti nelíbilo, mladej????????? :mad::mad: :papa:D:aut:aut:aut Vše bylo OK, jen kdybys mě ujel, tak bych se musel nejprve vrátit po stopách zpět k Oddieho garáži a pak znovu vyrazit po mě známé stezce. :D:papa
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: oddie No, Florenc - Strahov a pak ke mě, to je tutově na hoďku Jestli máš chu?, tak se stav - ale nutné to není, klidně dorazím tramvají. Autem nepojedu, to bych nemoh zase dělat provokatéra s pivem Já Tě teda po 17 hodině vyzvednu, když se k tomu nikdo jinej nemá - spolehni se, budu tam:papa:papa:papa
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Medvěd [Něco se Ti nelíbilo, mladej????????? :mad::mad: :papa:D:aut:aut:aut Vše bylo OK, jen kdybys mě ujel, tak bych se musel nejprve vrátit po stopách zpět k Oddieho garáži a pak znovu vyrazit po mě známé stezce. :D:papa Už vidím v barvách, jak ropák v kombíku ujíždí GTIčku (i když Ty tam vlastně máš tu 1,2 GTI, tak bych to možná mohl pokoušet)
Netopýrka Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Tož ráda jsem vás viděla a slyšela, ač jsem tentokrát byla poněkud mdlá...;)
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Po dohodě s Johnem navrhuji přerušit srazy na Džbáně přes prázdniny (plocha slouží jako parkoviště k přilehlé plovárně, tzn. že předpokládám velké množství parkujících aut koupajících se pražanů). Dále předpokládám též velký dovolenkový pohyb členů Peugeot - clubu, tzn. že si dovolím navrhnout datum následujícího srazu opět na čtvrtek, tentokrát 22.9. opět v 18.00 hodin. Uvidíme, jaké zážitky nám léto přinese a pokud bude něco převratného i v námi tolik oblíbené automobilce, věřím, že se nám po prázdninách též povede ve spolupráci s AV CAREM tuto novinku náležitě představit. Jinak Johne, díky za přípravu tohoto srázku (i když tentokrát podmínky byly poněkud stísněnější), myslím si, že většina účastníků byla opět (jako vždycky) spokojená
John Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Medvěd: děkuju, doufám že se na mě ostatní nezlobí že nemohl bejt slalom...kdo byl tak ví proč....Přístě si to vynahradíme zase. A jinak Děkuji panu Cigánikovi, že opět dorazil jak slíbil. Jinak jak říká Medvěd další již jubielní 10. pražský minisrázek na Džbáně bude s nejvetší pravděpodobností až po prázdnínách. Datum a podrobnosti upřesním pozdeji.
Medvěd Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: John Medvěd: děkuju, doufám že se na mě ostatní nezlobí že nemohl bejt slalom...kdo byl tak ví proč....Přístě si to vynahradíme zase. A jinak Děkuji panu Cigánikovi, že opět dorazil jak slíbil. Jinak jak říká Medvěd další již jubielní 10. pražský minisrázek na Džbáně bude s nejvetší pravděpodobností až po prázdnínách. Datum a podrobnosti upřesním pozdeji. Datum jsem už nahoře navrhl
John Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Medvěd Datum jsem už nahoře navrhl Už to vidim jsem to nějak překouknul... :(
Holly Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Sraz byl jako obvykle super, díky Johne.......
Guest DD Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Byla to bomba, diky za organizaci a za super pokec s Medvedem! V zari se budu tesit!! P.S. - Kamos se Zkem byl nadsenej taky
Driver Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: DD Byla to bomba, diky za organizaci a za super pokec s Medvedem! V zari se budu tesit!! P.S. - Kamos se Zkem byl nadsenej taky Co je to Zko? Vy jste tam měli někoho s 350Z ? Jé to je škoda, že jsem tam nebyl
Netopýrka Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 ...jo jo jo 350Z tam bylo, černý, pěkný ...pak tam byl ještě jeden špinavej Focus a pár pěkných Peugeotů ...jo ještě Vector přijel takovým USA-samohybem, zase něco extra :D :D
Bohouš Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Jj bylo to supr, jen ti páni na motorkách to tam trošku blokovali :aut:D
Vvitty Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: Netopýrka ...jo jo jo 350Z tam bylo, černý, pěkný ...pak tam byl ještě jeden špinavej Focus a pár pěkných Peugeotů ...jo ještě Vector přijel takovým USA-samohybem, zase něco extra :D :D cervene GMC, ciste umyte a vyluxovane o vikendu kdyztak prihodim par fotek... vcetne 107 fotky 350Z nejak nevysly, snad priste...
Recommended Posts