Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To OPERATOR: S tim sjizdenim vnitrku na tom mozna neco bude. Stary gumy byly sjete malinko vic k vnitrku, po koupi novych gum jsem chtel zajet na geometrii, ale pak jsem se na to vykaslal, ale zatim nepozoruju, ze by se sjizdely nerovnomerne, tak nevim.

Odesláno

Jestli teda dobře vidim, tak se ale ta zadní kola nenatáčí, ale naklápí nahoře směrem k autu, což způsobuje, že spodek pneumatiky je na vnitřní straně víc namáhaný a tudíž se to asi víc sjíždí. :) No debilita!!! :mad::mad::(

Odesláno

Jestli jsem to správně pochopil já, tak zadní kola se natáčí v opačném směru než na přední nápravě, ale ve stejné ose. Jo a mimochodem, už mám autíčko doma :cool:

Odesláno
Napsán autorem Operator

Jestli teda dobře vidim, tak se ale ta zadní kola nenatáčí, ale naklápí nahoře směrem k autu, což způsobuje, že spodek pneumatiky je na vnitřní straně víc namáhaný a tudíž se to asi víc sjíždí. :) No debilita!!! :mad::mad::(

kola se samozrejme nataci. tzn ve stejne ose jako predni kola, cili pak jedou obe vlastne po kruznici a ne aby zadni jela stale rovne. To ze mas sjete pneu uvnitr bude spatnou geometrii vlivem opotrebeni ulozeni jednotlivych prvku zadni napravy

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem Operator

kola se samozrejme nataci. tzn ve stejne ose jako predni kola, cili pak jedou obe vlastne po kruznici a ne aby zadni jela stale rovne. To ze mas sjete pneu uvnitr bude spatnou geometrii vlivem opotrebeni ulozeni jednotlivych prvku zadni napravy

Nic opotřebenýho tam nemám, všechno 1x/měsíc nechávám kontrolovat a hned případně měnit (naposledy předevčírem zadní geotyčky a kuláky na přední nápravě) a samozřejmě hned dávám dělat geometrii.

Ta teorie o natáčení zadní nápravy se mi moc nechce zdát býti pravdivá. Já si budu dál věřit té, na které jsme se shodli s komisařem o pár odkazů dříve. Koneckonců, mám jí potvrzenou ze servisu. :P:P:P:papa

Odesláno

Je tomu už týden,co jsem se stal novým vlastníkem 406.Mám za sebou výměnu vodičů svazku k imobil.(asi klasika) a taky pozoruji sjiždění pneu.Ale u mě to je ojeté z venku.A to jak vpředu,tak i vzadu.Bude to tedy taky o geometrii a nebo byl předchozí majitel tak trochu závodník?To,že by před prodejem přehodil kola,vylučuji:bojim

Odesláno

Přesně. Ta geometrié to spraví. Stačí vjet do díry a je hotovo. Předtím jsem měl Opel Astru, a vjel jsem ve 80 do díry hloboké asi 15 čísel a ohlo mě to rameno kola:D

Odesláno

No,já nevím:bojim.To by ty díry musel udělat čtyři a všechny skoro stejné.Ono je totiž každé kolo stejně ojeté z venku.:(

Odesláno

Jak dlouho ti ještě cca vydrží na ježdění zbytek pneu? Jestli už je na čase je vyměnit, tak to pak hoď na geošku a uvidíš. 4 sjetý kola jsou divný. To byl spíš nějakej závodník a možná že měl lehce podhuštěno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...