kwe Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Byl jsem zkoušet Peugeota 406 r.v. 97 a nezdá se mi posilovač řízení. I při 110 je VELMI citlivý na pohyb volantu. Při představě, že by mi do cesty vběhlo nějaké zvíře a instinktivně jsem trhnul volantem, tak budu v háji. Je to běžné u toho modelu, nebo to je nějaká chyba tohoto konkrétního auta? Pokud ano, v čem by mohl být problém. Díky Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 popisuješ to pjekne ale asi ve stylu jaka zmrzlina ti chutna vanylkova nebo pistaciová -podle toho čim si jezdil předtim ? každe auti sedi jinač a 406 obzvlašte sedi super alespon mne na news kolečkach :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Jak píše Zila. Každý auto je jiný. Mě osobně citlivost posilovače u 406ky vyhovuje, nebo jsem si už zvyknul. :D Citovat
Petr X Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Jojo, presne tak. Jinak ja jsem naprosto spokojenej s posilovacem u 406ky, vlastne s celym rizenim vubec. Nejhorsi, v cem jsem kdy sedel a kde mi nejvice nesedelo rizeni s posilovacem, je Opel Astra G Caravan DTI r.v.99. To je naprosto sileny auto. Rizeni u oktavky mi taky moc nevyhovuje kvuli volantu. Citovat
kwe Odesláno 5. červen 2005 Autor Odesláno 5. červen 2005 Děláte tady ze mně úplně mamelucha. Doma sice vlastním onu 120, ale jezdívám i s auty s posilovačem. Mezi nimi i s peugeotem partnerem, který má posilovač, ale \"funguje\" v pohodě. Dle mého názoru by v rychlostech nad 100 km měl být posilovač utlumen prakticky na nulu. Jde mi o rozdíl mezi 0 km/h a řekněme 100 km/h. Takže ještě jednou. Jak Vám to zatáčí? Citovat
kwe Odesláno 5. červen 2005 Autor Odesláno 5. červen 2005 A když točíš rovně, tak to prosímtě jede kam? Citovat
Petr X Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Neboj, kdyz mas volant v neutralni poloze, ze netocis ani doprava, ani doleva, tak to jede opravdu rovne ... po silnici to nijak honit ze strany na stranu nemusis jako stodvácu Citovat
Operator Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 KWE: Tak se běž do ňákýho bázu projet ještě s jinou 406 a? si uděláš obrázek sám, ne? Řízení v 406ce je jedno z nejpřesnějších jaký jsem zažil. Citovat
Guest Masinka Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem kwe Děláte tady ze mně úplně mamelucha. Doma sice vlastním onu 120, ale jezdívám i s auty s posilovačem. Mezi nimi i s peugeotem partnerem, který má posilovač, ale \"funguje\" v pohodě. Dle mého názoru by v rychlostech nad 100 km měl být posilovač utlumen prakticky na nulu. Jde mi o rozdíl mezi 0 km/h a řekněme 100 km/h. Takže ještě jednou. Jak Vám to zatáčí? kup si lepsi vybavu s lepsim motorem a budes tam mit posilovac s degresivnim ucinkem, s 1,8 na to zapomen, bud si zvyknes nebo si to auto nekupuj. Citovat
Guest ZILA Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 co tak se domluvit a svest se v MÉ 406ce :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D at nas nepomluviš že nepomužeme jen zavolej na founa nebo ICQ nic neni nemožne Citovat
Dave_k Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Operator KWE: Tak se běž do ňákýho bázu projet ještě s jinou 406 a? si uděláš obrázek sám, ne? Řízení v 406ce je jedno z nejpřesnějších jaký jsem zažil. Já si na to řízení taky nestěžuju. A když tady máš nabídku svezení zdarma tak ji využij. Citovat
Péťa Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Masinka kup si lepsi vybavu s lepsim motorem a budes tam mit posilovac s degresivnim ucinkem, s 1,8 na to zapomen, bud si zvyknes nebo si to auto nekupuj. Masinko, je mozne, ze bych mel 1.8 (novy model) a posilovac s degresivnim ucinkem? Nejak se mi ta Tva informace nezda. KWE: Opravdu Ti nezbyva nic jineho, nez vyzkouset i jine auto, aby jsi mohl porovnavat. U me 406tky se mi to zda byt normalni. Citovat
Guest Masinka Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Peta Napsán autorem Masinka kup si lepsi vybavu s lepsim motorem a budes tam mit posilovac s degresivnim ucinkem, s 1,8 na to zapomen, bud si zvyknes nebo si to auto nekupuj. Masinko, je mozne, ze bych mel 1.8 (novy model) a posilovac s degresivnim ucinkem? Nejak se mi ta Tva informace nezda. KWE: Opravdu Ti nezbyva nic jineho, nez vyzkouset i jine auto, aby jsi mohl porovnavat. U me 406tky se mi to zda byt normalni. nene urcite mas obycenej posilovac s degresivnim ucinkem mely 3,0 u staryho modelu u novyho si nejsem jisty, ale skoro na 100% bych rekl, ze 1,8 ho nema. Citovat
Guest ZILA Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Masinka Napsán autorem Peta Napsán autorem Masinka kup si lepsi vybavu s lepsim motorem a budes tam mit posilovac s degresivnim ucinkem, s 1,8 na to zapomen, bud si zvyknes nebo si to auto nekupuj. Masinko, je mozne, ze bych mel 1.8 (novy model) a posilovac s degresivnim ucinkem? Nejak se mi ta Tva informace nezda. KWE: Opravdu Ti nezbyva nic jineho, nez vyzkouset i jine auto, aby jsi mohl porovnavat. U me 406tky se mi to zda byt normalni. nene urcite mas obycenej posilovac s degresivnim ucinkem mely 3,0 u staryho modelu u novyho si nejsem jisty, ale skoro na 100% bych rekl, ze 1,8 ho nema. Tak tet sem stoho JELEN voco tu vlasne jde -posilovac s degresivnim ucinkem - Citovat
Péťa Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem ZILA Tak tet sem stoho JELEN voco tu vlasne jde -posilovac s degresivnim ucinkem - To znamena, ze pri nizkych rychlostech ma vyssi ucinnost a pri vyssich rychlostech se posilovac tolik neprojevuje (aby jsi mel cit v rizeni) Citovat
kwe Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Tak jsem byl vyzkoušet i jinou 406. A ta má řízení rozhodně lepší. Tak si představuju, že by se auto mělo chovat. Takže nakonec koupím asi tuhle. Včera jsem ji skouknul a dneska s ní jedeme na předkupní prohlídku. Jestli na ní nenajdou něco závažného, tak už bych se mohl brzy vozit. Jinak díky za pomoc. Dám vědět, jak to dopadlo. : Citovat
Guest ZILA Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Peta Napsán autorem ZILA Tak tet sem stoho JELEN voco tu vlasne jde -posilovac s degresivnim ucinkem - To znamena, ze pri nizkych rychlostech ma vyssi ucinnost a pri vyssich rychlostech se posilovac tolik neprojevuje (aby jsi mel cit v rizeni) Dekuju Zase jsem CHITŘEJŠI :D :D Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem komisar jak je každý člověk jiný tak i auto je jiné,proto zvaž dle sebe.Taky jsem si nemohl zvyknout na zadní nápravu,která se natáčí.Ale teď jsem spokojen jen přemýšlím o novém autí sice taky 406 ale novější s klimou.Aspoň 99 či rok 2000 a více Klucí, ta zadní náprava, kterou tady dost lidí chválí a já bych se z ní mohl pos..., se dávala do každého modelu 406ky stejná? Já jí teda samonatáčecí nemám! Citovat
Operator Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Mně zas bylo řečeno něco jinýho. Ale už bohužel nevim, jak přesně. Buď že jsou zadní kola jakoby lehce zavřený do \"véčka\" po směru jízdy anebo naopak otevřený, což bych chápal spíš. A hlavně by se tim dalo vysvětlit i sjíždění vnitřků zadních pneu, což se u dost 406tek stává. Ale natáčení, to se mi nezdá. Jsem z toho jelenovitej a štve mi to! :mad: Citovat
Operator Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Jestli něco najdeš, dej vědět. Já už se koukal všudemožně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.