Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jakou pripravu?? displej mu to ukazuje a ty draty tam mit bude - zbytek musi dodelat sam..

Odesláno

Tak mě to jde!!!!!!!!:roker Od modrého (fialového) a žlutého drátku jsem vyvedl dva dráty a při každém jejich dotyku, to postupně ukazuje aktuální spotřebu,průměrnou, dojezd..atd... samozřejmě že pouze s pomlčkami ale mám to tam. Takže teď jen nějaký ten spinač, doporučí někdo nějaký, třeba s odkazem na link na webu? Připravuju fota z mé práce o zprovoznění PC!:P

Jo poradí mi jak nejlépe na pevno napevno napájet ty drátky na ty původní? dají se z té \"čokolády\" vyndat ven?!

Pokud bych kupoval ten mikrospinač, poradíte nějaká technická data, jako napětí V a pod...:myslim

Foto%20030.jpg

[upravil dne 14.10.06 kajvet]

[upravil dne 14.10.06 kajvet]

Odesláno

No packu si muzes koupit bud na vrakovisti nebo napriklad v www.autokelly.cz

pokud bys tam chtel sam bastlit mikrospinac, tak ten si muzes koupit jakej budou mit, na zadnych voltech nezalezi, jde jen o to aby se sepnula na ten drat k displeji kostra.

Jinak aby ti to ukazovalo nejake udaje, musis dojet k nekomu na diagnostiku, aby tu funkci palubniho pocitace aktivovali v jednotce BSI, to si sam doma neudelas

[upravil dne 14/10/06 Ferry]

Odesláno

Zdravím, mám P406 Coupé 3.0 rv 98/99, mám velky displej, v konektoru mám vyvedené kabely, ale po jejich spojení, mi displej pořád ukazuje jen teplotu. Neni v tom ještě nějaká finta? Po resetu bat se mi rozsvítí na displeji všechny ikonky včetně spotřeby atp. Je to full v kůži bez tempomatu, tak mně zaráží proč to v takové výbavě nedělali standardně... Poradíte mi ?

Displej:

displej.JPG

Konektor se zvýrazněním drátků. které jsem spojoval:

konektor.JPG

Odesláno

myslel jsem si to, že je to tak... :)

Takže mám styrý model a velký displej. Proto je mi divné že když spojím dráty, tak mi to nepřepíná. Nevíte čím by to mohlo být?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...