i4e Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Pokud jsem to pochopil, tak zámek (neobsaditelná pozice) je 3A. Pokud ano, tak pozici 4A, 4B, 6A mám neobsazenou. Ta BSI1, ze které by vedl kabel na pozici 6A se fyziky v autě nachází kde? [upravil dne 2/4/10 i4e] Citovat
i4e Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 A je po prdeli. Vrátil jsem tam páčku, zakrytoval a při připojování baterky jsem zjistil, že mám na kostře 12V. Přitom jediné, co jsem dělal, bylo odpojení a připojení pravé páčky. Do ničeho jiného jsem se nesral. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 kde je BSI ?kdyby jsi to pročetl je to nadlouho ale je to hnědý konektor tam vede ten drátek od páčky takže u tebe chybí drát 6A která vede do BSI na hnědý konektor na pin1,a kostra 4B,tu kostru bys mohl propojit na pin 5A to je taky kostra [upravil dne 2/4/10 honza406] Citovat
fifowole Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 tak i ja uz mam PP v provozu. Dobre jsem se odhadl, ze bych to sam nezvladl a tak timto oficialne dekuji Devils-Nightovi, ze mi to zapojil. Museli jsme tahat od RJ i zezadu od palivomeru, jeste ze je tak sikovnej a vedel co kde hledat.. jinak je to dost nebezpecne, furt na to ted cumim, doufam ze to brzo prejde protoze jsem snad 20% casu z jizdy stravil koukanim a prepinanim hodnot Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 taky jsem zprvu na to koukal až jsem pomalu naboural ,ale je to jen zpočátku tak pozor :-) jinyk my jsme kluci šikovní Citovat
superjoe19 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 nenasiel by sa niekto z okolia Dubnice nad Váhom, kto by mi so spojazdnenim pp pomohol? Citovat
Bendy_- Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 fifowole: pp už mam pár měsíců a pořád na to koukam, hlavně na dálnici, když mam nohu jak jí jsem jí měl dřív tak jedu za 8,5 a když se podivam na pp a trochu nohu pustim jedu třeba za 5 a jedu pořád stejně :-D, jen sem na to koukal a málem jsem naboural do kamionu :-D Když máte v páčce pružinku z čeho jí mate? mě se to špatně vrací bez ní. [upravil dne 4-4-10 Bendy_-] Citovat
vdacny Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 -neviete preco mi dojazd ukazuje 768, 860, ... proste take vysoke cisla? jazdim vzdy na malo benzinu, ale mal som uz aj skoro plnu a tiez tak. -este jedna rada pre ludi co si dorabaju ppc, len tak bajocko sa kuknite do spolujazdcovho spetneho zrkadla ci tam nemate cidlo co snima teplotu, urcite vam to usetri cas, staci ho totizto iba zapojit k ppc a vec je vybavena. Tiez som na to prisiel az dneska Citovat
fifowole Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 plz poradte mi.. nemuzu tu najit ktery kabel zpusobuje to ztlumovani displeje pri pustenych svetlech.. rad bych se toho ztlumovani zbavil, poradil by nekdo ktery kabel to je? Mam zrovna displej venku, tak by bodla rychle odpoved Citovat
fifowole Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 tak sem to znova proletel a snad nasel honza406 Inventář Peugeot-clubu ****** Ferry na pin 5 funguje utlumení a to jsem já vyřazoval aby to svítilo stále stejně více Citovat
Guest servisman Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 jj pin 5 kabel V19B na PP a pin 4 na hodinách kabel V19V Citovat
Benžík Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Jak je to s PP u 2,1SVDT? podle toho co jsem tu četl, by to mělo jít. Co všechno se musí zapojit a kam? Mam vůbec BSI:myslim? Musí se to povolit diagnostikou, nebo to bude fungovat hned po zapojení? Mam na PP jenom jeden konektor, když přenu ten otáčecí přepínač na boku PP, tak to ukáže ty čárky, jinak to ukazuje jenom teplotu. Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Přípravu tam skoro máš. Toto je konektor A. Do něj musíš natáhnout dráty 720 a 4315, který najdeš u pedálů v modrým kulatým konektoru (je tu i schéma).A chybí druhej konektor (B) do kterýho natáhneš 4 dráty: 1368(od řídící jednotky), 4310 (od budíků), 723 (interface (černá krabička za kastlíkem)) a 7205 (přepínač na páčce). Konkrétní postupy tu už jsou několikrát popsaný. Citovat
Benžík Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Díky, jak je to s tim aktivovánim v diagnostice? Nebo to bude fungovat i bez toho? [upravil dne 9/5/10 Benžík] Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Máš starej model bez BSI a tudíž žádnou aktivaci přes diagnostiku nepotřebuješ. Prostě zapojíš a jede to. Citovat
Benžík Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Ahoj, uz mi to taky ukazuje. za coz dekuju Ferrymu a Kdoovi, pekne to tu popsali. Citovat
Benžík Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Nevim proč, přestalo to ukazovat spotřeby (okamžitou i pruměrnou) pruměrnou rychlost i km to ukazuje normálně, dojezd ukazuje nesmyslej. Čím to může být? Po zapojení a vyzkoušení jsem odpojil baterku a řídící jednotku abych upravil drátky od řídící jednotky a zapojil jsem to zpět. Ještě se podívam na to připojení k řídící jednotce:nevim Citovat
David Plundr Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Pujde mi dodělat PP na 406 rv1999 motor 1.816V XU7JP4 ? [upravil dne 24/5/10 David Plundr] [upravil dne 24/5/10 David Plundr] Citovat
Dave_k Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: David Plundr Pujde mi dodělat PP na 406 rv1999 motor XU7JP4 ? [upravil dne 24/5/10 David Plundr] Neměl by být problém. Pročti si vlákno. Jakou máš palubku? Ještě old nebo new? A jakou máš řídící jednotku motoru? BOSCH nebo SAGEM? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.