Guest servisman Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 měl by končit pod aku jak je kulatý konektor a možná jde až pod palubku, Já tahal od řj přes příčku motoru a pak jsem časem zjistil že mám kabel pod palubkou tak jsem jej přepojil na něj.Holt to byly první počátky u tebe bude končit v BSI podle schématu tam bych je hledal [upravil dne 21/11/09 honza406] Citovat
Free-style Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 do BSI mi nic nevede,ale co jsem koukal tak nad pojistkovou skrini je velkej svazek kabelu a je tam sposta stiplejch. Videl jsem tam i hnedej coz by mozna podle schmatu mel byt 1368. Budu to muset cele sundat a uvidime co tam na me vypadne. Akorat mi nejde do hlavy jeste jedna vec. Ve schematu ze str 43 je uvedeno,ze kostru v pacce mam dat na na PIN 4B vodic M72B, ale ten tam vubec nemam. PIN 4B by mel byt volny jestli jsem to dobre pocital, protoze B strana neni vubec popsana takze tak odvozuju. Na A strane je normalne 1 na zacatku a 6 na konci takze tam to poznam,ale druhou stranu odvozuju... Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Tak mě napadlo, že by se mohl udělat komorně-pracovní minisraz P-C u mě v garáži a pp dodělat. Jen to počasí je proti. Citovat
peugeot09 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Což to by se udělat mohl, jenom mi někdo vysvětlete, jaké je praktické využití téhle věcičky. Citovat
P607Olda Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: peugeot09 Což to by se udělat mohl, jenom mi někdo vysvětlete, jaké je praktické využití téhle věcičky. Jednoduché, pomůže Ti snížit spotřebu. Najednou přestane být cílem a sportem divoká jízda, ale plynulá jízda. [upravil dne 21.11.2009 P607Olda] Citovat
Bendy_- Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Ahoj, jestli se bude komorní srázek konat, tak bych se ho rád účastnil, psal už sem honza406 a OK406, že sel levej a bojim se to dělat sám. Termín kdyby by to mohlo bejt je mi jedno pro svého miláčka cokoli. Citovat
Free-style Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Pokud by se mi to nepovedlo v pondeli rozjet, prijel bych se kouknout na vase sikovne rucicky Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 tak vam panove s radosti muzu oznamit, ze uz taky funguju..ted uz jen dopojit teplomer a budu spokojen... na predchozi strance je popis zapojeni teplotniho cidla,ale nejak nechapu odkud kam mam vest kabely..( nejsem tak zdatny ve schematech ) proto jestli by se tu nasel nekdo a popsal to \" pro blby \" byl bych mi vdecen. diky PS: diky tem co mi pomahlali za trpelivost a pomoc Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 display mi uz ukazuje teplomer,ale prave bez cisel, jen carky..takze mi vlastne staci do zrcatka dat cidlo a od nej tahnout kabely do BSI na pozice uvedene v popisu. Diky Honzo Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 aha..a je to prave nebo leve zrcatko? Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 myslel jsem si to, tam je vlastne takova dira ve spod prave na to cidlo..uz je mi to jasny jeste jednou diky Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Cau panove, chci se jen zeptat, jak vam ukazuje PP pri momentalni spotrebe? Ukazuje udaj i na volnobeh a nebo az kdyz se rozjedete? Me to do 30km/h neukazuje nic Citovat
Dave_k Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: Free-style Cau panove, chci se jen zeptat, jak vam ukazuje PP pri momentalni spotrebe? Ukazuje udaj i na volnobeh a nebo az kdyz se rozjedete? Me to do 30km/h neukazuje nic Taak je to taky konstruovaný. Aktuelní spotřeba jede až od 30km/h a ukáže maximálně 30l/100km. Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 myslel jsem,ze je to chyba, protoze pri prvnim spusteni PP a nastartovani mi to ukazovalo spotrebu na volnobeh.. jakozto u par aut co jsem mel pred tim..ty mi ukazovaly bud spotrebu na 100km a nebo za hodinu..ale kdyz to tak ma byt tak to ma byt... Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 na volnoběh mne nic neukazuje,ani jsem se stím nesetkal.ukazuje až od 30km +- něco jinak mne ukazuje aktuál a to v l za hod,jinak prúměrnou v l na 100 km a co teploměr ?? Citovat
Dave_k Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: honza406 na volnoběh mne nic neukazuje,ani jsem se stím nesetkal.ukazuje až od 30km +- něco jinak mne ukazuje aktuál a to v l za hod,jinak prúměrnou v l na 100 km a co teploměr ?? To bych viděl poprvé co PP ukazuje okamžitou v litrech za hodinu. Citovat
Free-style Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 ja mam totiz taky pocit,ze by to melo ukazovat i litry za hodinu..protoze jestli si dobre vzpominam tak u me sluzebni 406 HDI co jsem mel pred 5 lety to prave tak bylo a kdyz jsem rozchodil PPu sve 406 tak mi to pri prvnim nastartovani ukazalo taky a ted uz nic... Teplomer zatim nic..jsem dnes v praci..takze snad zitra az se vzbudim, pokud teda jeste mam v kastliku cidlo do zrcatka Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Koukni na servisboxu do manualu a uvidíš. Citovat
Bendy_- Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 ahoj všichni potřeboval bych napsat katalogové číslo palubního počítače na peugeot 406 starý model, hledal sem tu a nikde jsem ho nenašel, teda nejdřív sem našel screen kde myslim byl ale teď sem ho nikde najít už nemoh. asi po 2 měsících schánění a a asi 3 špatných zkušenostech byh ho konečně moh mít. ale na vrakovišti mi tvrdí že je víc druhů Citovat
Dave_k Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Bendy_- ahoj všichni potřeboval bych napsat katalogové číslo palubního počítače na peugeot 406 starý model, hledal sem tu a nikde jsem ho nenašel, teda nejdřív sem našel screen kde myslim byl ale teď sem ho nikde najít už nemoh. asi po 2 měsících schánění a a asi 3 špatných zkušenostech byh ho konečně moh mít. ale na vrakovišti mi tvrdí že je víc druhů Do starýho modelu seženeš buďto anglickej nebo evropskej. Jinej není. Zjistíš to nejlíp tak, že ho cvakneš do auta a i když nebudou přitažený potřebný dráty tak to hned zjistíš jak se rozsvítí jestli ukáže mp/h nebo km/h; L nebo gal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.