Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

takze ale ze sem tu nikoho nevidel si stezovat ze by mu to blbe ukazovalo spotrebu.. jako tu s pazoutem... divny... asi to moc resim.. ale vite jak ja toho hodne najezdim a tak me nebavi pocitat si km a kdyz vidim nizky cislo na PPC tak mam hned lespi pocit, kazdy den zavodim s PPC mezi 7,0l a 7,1l a nakonec to vzdicky stahnu :D

ale kdyby mi to tam realne ukazalo fakt 6,2 tak mi spadne kamen ze srdce. Fakt ze rict mam disel a jezdim za 7l na 100km je docela dost.. ale kdyz vezmu relanou 6,2 a to najezdim po meste cca -50-100km denne, tak se to da, kdyz jednou za mesic vyrazim do polska nebo do praglu.... tak to samozrejmne trochu opadne ale mno nic vic...

tak ted budu klidny.

já jezdím za 12,5 a nestěžuju si-buď rád že ti ukazuje víc-kdyby ukazoval míň,bylo by to horší a i za těch 7 buď spokojenej =)))

Odesláno

jo tak ty pane zas mas jiny motor a jinak se s tim jezdi, ale to je fuk. ja sem spokojen, jenom ja sem takovy puntickar chtel bych to miti tip top.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak už mám taky display, heč:P Teď ještě najít nějakýho \"blbce\" co mi to zapojí :D

Tak přijeď na komorně-pracovní minisraz P-C u mě v Týně nad Vltavou?? Třeba zítra?? Co ty na to???;)

Odesláno

Tak přijeď na komorně-pracovní minisraz P-C u mě v Týně nad Vltavou?? Třeba zítra?? Co ty na to???;)

Díky za nabídku;). Já se s tím ale zkusím poprat sám a v nejhorším budu otravovat Ferryho :aut:D

Odesláno

Díky za nabídku;). Já se s tím ale zkusím poprat sám a v nejhorším budu otravovat Ferryho :aut:D

Já jen, že si někoho hledal;):D . Asi by si to měl daleko k nám na jih:myslim

Odesláno

Já jen, že si někoho hledal;):D . Asi by si to měl daleko k nám na jih:myslim

JJ, kousek z ruky to je, to máš pravdu :)

Odesláno

Tak už mám taky display, heč:P Teď ještě najít nějakýho \"blbce\" co mi to zapojí :D

a ja proc celej vecer skytam :D

vzal sis k tomu aspon i tu packu se spinacem, nebo budeme muset dodelavat i to tlacitko ? :bacha:D:aut

[upravil dne 2/4/09 Ferry]

Odesláno

vzal sis k tomu aspon i tu packu se spinacem, nebo budeme muset dodelavat i to tlacitko ? :bacha:D:aut

JJ, David mě už informoval, že si byl celej nadšenej, když si viděl ten display :D No páčku jsem samo nevzal:roll. Si tlč. dodělám ne :aut:D Ale klídek, já se s tím fak zkusím poprat sám ;)

Odesláno

JJ, David mě už informoval, že si byl celej nadšenej, když si viděl ten display :D No páčku jsem samo nevzal:roll. Si tlč. dodělám ne :aut:D Ale klídek, já se s tím fak zkusím poprat sám ;)

Tak kdyby sis nevedel rady tak dej vedet ;) Ke me to mas kousek :-D

Odesláno

Díky;) Já si to pěkně načrtnu na papír (ten snese všechno) a pak to zkusím zrealizovat. V nejhorším něco shoří no :aut:D

Odesláno

Díky;) Já si to pěkně načrtnu na papír (ten snese všechno) a pak to zkusím zrealizovat. V nejhorším něco shoří no :aut:Da mas schemata, nebo je chces poslat ?

Odesláno

a mas schemata, nebo je chces poslat ?

Schémata? To zjistím tady v tom vlákně ne? Z toho děláte. Se napojí jeden kabel z ŘJ, jeden kabel od palivoměru dva kabely od čudlíku na páčce a musí to šlapat, ne?! :D

No asi bude lepší, když mi to pošleš, co?:aut:D

Odesláno

Tak už jsem \"ready\". Nákresy, mikrospínač (radši 2ks z myši mikrošrot) a kabeláž. V neděli na to vlítnu a uvidíme :)

[upravil dne 3.4.09 MJSytic]

post-0-14109605679865_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem skončil vlastně dřív, než jsem začal :(

Mám totiž tu páčku úplně jinak udělanou, takže vůbec nevím, jak to upravit, abych tam mohl ten spínač dát :grr

post-0-14109605683754_thumb.jpg

Odesláno

Tak to nakonec dopadlo takhle :nevim Není to sice jako origo, ale jiný řešení mě nenapadlo:myslim

Každopádně to svojí funkci plní a to je to hlavní:aut

post-0-14109605689847_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...