Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Georginho_cz406 :a koukal ses na budíky ze vnitř?Jestli nemáš odpálenej cin z plováku?Pokud máš tak za studena to tak nějak ukazuje a pak se to tochu ohřeje ta přístrojovka a vznikne tam studenej spoj. Potom to neukazuje vůbec nebo pokud to ukazuje tak nesmysli. Ted jsem to řešil u souseda na 406old 1,9td ten měl ale všechny špatný otáčkoměr z plovákem ukazovali hodně velký nesmysli a tachometr neukazoval vůbec.... Tak jsem to propájel znova a aje to vše ok...

mrkni se sem tady se to řešilo

[upravil dne 12/9/08 Ladaj]

Guest servisman
Odesláno

tak jej odpoj PP a uvidíš co a jak, těžko já poradím když já BSI nemám takže mne to ani nebere co a jak. Jak se říka BSI je asi prevít na to co přiděkáš navíc k autu jako po elektrické stránce

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak se stalo nemožné. Po roce jsem sehnal display na PP a \"jen\" ho zprovoznit. Mám starej model 2.0 HDi a rádio 4035 (display i changer). Kdo ví jak na to?

Asi já =) Lucky.flatbiker@seznam.cz :papa

Odesláno
Původně zaslal: razor

Původně zaslal: MatrixChose

Tak se stalo nemožné. Po roce jsem sehnal display na PP a \"jen\" ho zprovoznit. Mám starej model 2.0 HDi a rádio 4035 (display i changer). Kdo ví jak na to?

Asi já =) Lucky.flatbiker@seznam.cz :papa

Trimr jsem už přepnul a ukazuje teplotu a dojezd (pomlčky). Jen nemůžu přepínat. Barvy na konektoru mám jiné, zkoušel jsem vše možné a nic.

Odesláno

Prosim nekoho o pomoc. Koukal jsem ze v motoru z ridici jednotky vede kabel 1368 vede nekam svazkem. Co jsem se docetl tak ma byt natazeny do Bsi. Moje otazky zni:

1. Kde najdu tu BSi? Protoze pod volantem ji nemam. Je tam jen nekolik svazku pojistky a relatka.

2. Je mozne ze nemam Bsi?

2a. Jestli teda nemam BSi kam kabel 1368 zapojim?

2b. Jestli nemam BSi. Odkud natahnu kabel 7502 na prepinani displeje kdyz neni u prepinacky steracu v konektoru.

Displej jsem prepnul na trimru do polohy palubni PC a sviti na nem jen pomlcky a v levo je zobrazena jen tepolota.

3. Je mozne kdyz dojedu na diagnostiku. Ze po odblokovani to bude funkcni jen to nepujde prepinat?

Poradte mi prosim. Je to na aute 406 coupe r.v.2000 benzin 2,0

Dekuji za odpovedi

Odesláno
Původně zaslal: Cutlans

Prosim nekoho o pomoc. Koukal jsem ze v motoru z ridici jednotky vede kabel 1368 vede nekam svazkem. Co jsem se docetl tak ma byt natazeny do Bsi. Moje otazky zni:

1. Kde najdu tu BSi? Protoze pod volantem ji nemam. Je tam jen nekolik svazku pojistky a relatka.

2. Je mozne ze nemam Bsi?

2a. Jestli teda nemam BSi kam kabel 1368 zapojim?

2b. Jestli nemam BSi. Odkud natahnu kabel 7502 na prepinani displeje kdyz neni u prepinacky steracu v konektoru.

Displej jsem prepnul na trimru do polohy palubni PC a sviti na nem jen pomlcky a v levo je zobrazena jen tepolota.

3. Je mozne kdyz dojedu na diagnostiku. Ze po odblokovani to bude funkcni jen to nepujde prepinat?

Poradte mi prosim. Je to na aute 406 coupe r.v.2000 benzin 2,0

Dekuji za odpovedi

Pokud jsi přepínal trimr tak usuzuju že máš ještě starej model a tudíž bez BSI a tudíž nepotřebuješ nikam na diagnostiku.

Přečti si toto vlákno s tím že se zaměříš na starší model. :papa

Máš tento displej?

[upravil dne 20/10/08 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: genzer

bych rekl,ze rv. 2000 uz by melo mit BSI:myslim

ee, ne vsechny 2000 mely BSI, byl prechodnej model 4/99 az nejakej mesic 00 nebo 01, ktery BSI nemely

[upravil dne 20/10/08 Ferry]

Odesláno

rok 2000 bude nejspis datum dovozu do CR, spis nez datum vyroby samotneho auta, jak uz napovida to co zde uvedl Honza z vypisu VIN

pokud bylo auto prodano skutecne s tim, ze bylo vyrobeno v roce 2000, tak to je slusny podvod, skoro bych se bal, aby byly v poradku papiry

[upravil dne 20/10/08 Ferry]

Odesláno

jasne, to je rok dovozu do CR

mno je treba dodelat do packy mikrospinac a ty dva draty od nej pripojit na konektor displeje ten spodni rady na pozici 2 a 5 ( na pozici 2 je kostra - nemusis ji hledat nekde pod palubkou, je to jednodussi, na pozici 5 pak patri ten drat oznacenej jako 7205 )

Odesláno

a aby to neukazovalo jen pomlcky, je treba dotahnout od ridici jednotky drat 1368 a pripojit na pozici 12 ( zase ta spodni rada kontaktu )

u ridicich jednotek Bosch jde ten drat z pozice 4 konektoru ridici jednotky v motoru

mno a pak by to chtelo jeste dotahnout draty od palivomeru, schema urcite bude tady v tomhle tematu v historii

Odesláno

Ferry diky ve ctvrtek se do toho pustim a uvidim. Kouknu jeste na ten palivomer. Jinak jsem dneska volal do peugeota a rekl mi ze rok vyroby se dnes neuvadi. Jen rok registrace. Prvni registrace byla 25.8.2000 Melo to v nemecku 2 majitele. Ten druhy to naboural a ja to od nej koupil!

Jeste jednou diky.

[upravil dne 21.10.2008 Cutlans]

[upravil dne 21.10.2008 Cutlans]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...